Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Vikings signerer Tom Andrè Jacobsen

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 20. Mai 2017

I 2006 ble han omtalt som Vålerengas "nye Shampo" og med 180 kamper i GET-ligaen for Vålerenga og Lørenskog er siste signering en ordentlig tilvekst til neste sesongs Vikings-lag.

Tom André Jacobsen, født 1984, er en Oslo-gutt som nå er bosatt i Stokke. Han debuterte på øverste nivå som 19 åring for Vålerenga og har også vært innom Lørenskog og aldersbestemt landslag.


Mot slutten av forrige sesong var han med og trente med Tønsberg Vikings og det er nå klart vil spille for laget kommende sesong.


Trener Andreas Toft er meget glad over at Tom André blir en del av laget.
- Selv om Tom André ikke har spilt aktivt på noen sesonger har han holdt seg i god form og at han har spilt i GET-ligaen viste han på treningene i fjor. Han har et meget godt blikk for spillet.


Vi vil også informere om at Dennis Karlsson og Fredrik Moger ikke blir en del av neste sesongs spillerstall.
Dennis flytter tilbake til Sverige og Gøteborg, Fredrik tar turen nordover til Trondheim for å studere.

Vi takker begge to for den innsatsen de gjorde i Vikings-drakten og vi ønsker dem lykke til videre.3 juniorspillere klare for 1. divisjon

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Mai 2017

Rett innstilling og hardt arbeid skal lønne seg, også innen ishockey, og det er nettopp dette Tønsberg Vikings tre neste signeringer har vist.

Håkon Kvernberg, Adrian Rasmussen og Daniel Tornes Losnedal er alle 2000-modeller og vil spille for Tønsberg Vikings de neste 2 årene.

Håkon og Adrian trente fast med A-laget gjennom hele sesongen i 2. divisjon, mens Daniel kom inn og gjorde en god figur mot slutten av sesongen.

Foto: Kathrine Nerem

Håkon Kvernberg spilte 22 kamper for Tønsberg Vikings i sin debutsesong på seniornivå. Med totalt 12 poeng og 2 mål var han også divisjonens yngste målscorer.

- Håkon er teknisk forward med godt håndleddskudd, sier trener Andreas Toft.Foto: Kathrine Nerem

Adrian Rasmussen noterte seg for 21 kamper i fjor. Han viste fort at respekten for eldre og større spillere ble lagt igjen i garderoben og gjorde en god figur på isen. Adrian beskrives som en fysisk defensiv back med et godt skudd.


Foto: Facebook

Daniel Tornes Losnedal kom inn i A-laget på slutten av sesongen i fjor og det ble totalt 3 kamper på den unge backen.

Trener Toft beskriver Daniel slik:

- Han er en spillende back med bra spilleforståelse og gode skøyteferdigheter.


Alle spillerne gjorde seniordebut i fjor og det var et stort steg fra juniorhockeyen de har spilt før. Det blir et nytt steg fra 2. divisjon til 1. divisjon, men alle tre er villige til å lære fra Toft som trener og av de rutinerte spillerne på laget.

- Med disse signeringene håper vi å vise yngre spillere i klubben at med rett innstilling og mye jobb så er det sjanse for å få A-lagskontrakt i fremtiden, avslutter Toft.Tor signerer for to år!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 15. Mai 2017

Vår rutinerte Tønsberggutt, Tor Søjnu Bårnes, melder seg til tjeneste for Tønsberg Vikings de to neste årene!

Det er med stor glede vi kan melde om at backen med totalt 8 sesonger i Tønsberg-drakten nå gjør seg klar for sin niende og tiende sesong.

- Jeg er glad for at Tor blir med på reisen i minst to år til. Tor er en dyktig defensiv back med et godt skudd, melder Andreas Toft.

Med studier på politihøgskolen ble det kun noen utvalgte kamper for "Tårtan" i fjorårssesongen, men når han nå starter med praksis i nærmiljøet vil han gi alt de kommende sesongene.Eriks vender tilbake til Vikings!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 12. Mai 2017


Foto: Lise Huseby

Vi er glade for å kunne meddele at Eriks Ozollapa vender tilbake og kommer til å spille for Tønsberg Vikings de neste to sesongene!

Den nå 30 år gamle forwarden var en stor suksess og ble fort en publikumsfavoritt når han spilte for Tønsberg Vikings i 2014/15-sesongen, et år laget ble seriemestere i 1. divisjon.

Trener Andreas Toft er veldig fornøyd med at Eriks tok kontakt og ønsket å komme tilbake til Tønsberg.

- Jeg er veldig glad for at Eriks kommer til Tønsberg. Han er en stor, sterk og målfarlig foward og med sin rutine vil han være viktig for de yngre spillerne på laget. Sist gang han spilte her produsert han ikke bare godt med poeng, men var også en flink trener for de yngre spillerne i klubben.

De to siste sesongene har Ozollapa spilt i Storbritania for Invicta Dynamos og for moderklubben Zemegale i Lativa.

Velkommen tilbake Eriks!Sommertrening for A-laget

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 10. Mai 2017

Det er på sommeren at grunnlaget for neste års spill i 1.divisjon legges og sommertreningen er godt i gang. For øyeblikket gjennomføres det 3 fellestreninger og 2 individuelle treninger pr. uke.

Treningsuken er som følger:

  • Mandag: Styrke
  • Tirsdag: Hurtighet og spenst - Greveskogen
  • Onsdag: Spinning - Spenst
  • Torsdag: Sirkeltrening - Ishallen
  • Fredag: Styrke
Powered by: Bloc