Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Vikings forsterker trenerteamet

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Apr 2018


Sandefjordsmannen Thomas Vestli blir Tønsberg Vikings nye keepertrener og vil få ansvaret for å videreutvikle vår to målvakter, Victor Aaltvedt og William Öhman.

- Jeg har jobbet med Thomas i mange år og jeg syns han er veldig bra. Han kommer til å bli en viktig støtte for våre målvakter, sier hovedtrener Andreas Toft.

Det er spesielt Thomas' øye for de små detaljene som Toft trekker frem som en av Thomas sine store styrker

- Han er flink til å se de små detaljene i målvaktsspillet som under en sesong blir meget viktige.

Vi ønsker Thomas velkommen som vår nye målvakttrener.Eirik Gorm Skoglund forlenger!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Apr 2018


Tønsberggutten Eirik Gorm Skoglund går inn i sin tredje sesong som seniorspiller.

Etter sin debut på seniornivå i andredivisjon i 16/17-sesongen fulgte Gorm med Tønsberg Vikings opp i 1.divisjon forrige sesong. Etter 2 år på seniornivå står den unge forwarden notert med 8 mål og 6 assists.

Gorm er en spiller som alltid setter "lager foran jaget" og en spiller vi benytter mye i penalty-killing. Vi håper at hans utvikling fortsetter neste sesong, kommenterer Andreas ToftMaterialforvalterapparatet er styrket

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Apr 2018

Årets materialforvaltere for Tønsberg Vikings sesongen 2018/2019 blir Stig Hovda, Kai Kaalstad, Dan Rugsveen og Benjamin Fossum. Teamet er styrket med Benjamin Fossum fra i fjor. Velkommen til teamet, og takk for jobben dere gjør.Årets sisteskanse klar for 2 nye år!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 17. Apr 2018

Foto: Kathrine Nerem

Årets sisteskanse, William Silwerfeldt Öhman, fortsetter hockeyhverdagen i Tønsberg de neste to årene!

- Jeg er utrolig glad at William vill bli med oss videre i Vikings. Vi satset på et ungt målvaktspar før forrige sesong med målvakter på henholdsvis 19 og 22 år. Det at William og Victor kan fortsette med utviklingen og samarbeidet sammen i 2 nye år tror jeg blir meget bra, kommenterer Andreas Toft.

William kom fra Asplöven i Divisjon 1. (Sverige) før forrige sesong og markerte seg raskt som Vikings' hovedmålvakt. Etter endt sesong endte den svenske keeperen med 28 spilte kamper og en redningsprosent på 88,3.Petr Fuks er med videre!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 11. Apr 2018

Petr kom inn i Vikings på slutten av fjorårssesongen og noterte seg for 5 poeng på sine 6 kamper.

Nå er det klart at han fortsetter i Tønsberg Vikings også neste sesong.


- Vi er meget glade at han fortsetter et år til. Jeg syns hans spill sinne og målsinne holder høy Div.1 klasse, kommenterer Andreas Toft

Med Petr på laget også kommende sesong har Tønsberg Vikings sikret seg underskriften til en poengplukker som har vist høy kvalitet etter mange år i norsk hockey.Powered by: Bloc