Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Dugnadsånden lever!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 12. Apr 2019

Torsdag 11.04 stilte en skikkelig dugnadsgjeng bestående av spillere, foreldre og andre med hjerte for klubben opp på Toyota Bilia i Tønsberg for å skifte dekk til inntekt for klubben.

På de 5 timene dugnaden varte ble tett opp mot 100 biler skodd for sommeren. Inntektene, som var 300 kroner pr. bil, donerer Toytoa Bilia direkte til klubben.

Markedsutvalget er veldig glade for å se at dugnadsånden lever i beste velgående og ønsker å takke alle som bidro på dugnaden for fantastisk innsats!

Daniel Losnedal signerer for de 3 neste årene

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 10. Apr 2019

Den lokale Tønsberg-gutten Daniel Losnedal forlenger med Tønsberg Vikings og vil bli i klubben de neste 3 årene.

"Daniel er en skøytesterk back med bra spilleforståelse. Vi ser for oss en langsiktig plan med han og vil gi han en større rolle i laget allerede kommende sesong" kommenterer trener Andreas Toft.

Losnedal, født i 2000, har vært en del av A-laget de siste 3 sesongene og står oppført med 35 kamper i den perioden.

Vi ønsker Daniel lykke til med de kommende 3 sesongene her hos oss.Utvidelse av støtteapparatet

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 10. Apr 2019

Vidar Sølling vil kommende sesong bli en del av støtteapparatet rundt Tønsberg Vikings' A-lag.

Med rollen "Spillerkontakt" vil Sølling hjelpe spillerne med den ikke-sportslige delen av det å være spiller, f.eks. hjelpe til med å skaffe bosted, formidle kontakt med arbeidsgivere og lignende.

Med Søllings inntreden i støtteapparatet føler vi at vi har fått inn en viktig mann som er med på å profesjonalisere klubben. Spillerne vil få bedre oppfølging og resten av støtteapparatet og trenere vil få bedre tid til å konsentrere seg om sine hovedoppgaver.

Vi ønsker med dette Vidar velkommen til klubben!Partnersamling med foredrag ved Johan Kaggestad

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 20. Mar 2019

Den 19.03 ble det avholdt partnersamling på VIPen i Tønsberg Ishall. For anledningen avholdt Johan Kaggestad ett interessant foredrag som omhandlet merkevarebygging, lagmoral og det å jobbe mot et felles mål.

I underkant av 50 personer møtte opp til partnersamlingen og i tillegg til Kaggestads foredrag ble temaer som en spennende fremtid, utfordringer med ombygging av ishall, visjoner og merkevarebygging tatt opp.

Tønsberg Vikings ønsker å bygge for fremtiden og satsing på lokale spillere er en sentral del av dette.

Vikings ønsker at halvparten av laget skal være fra regionen og med signeringen av 5 lokale spillere på slutten av forrige sesong er man et stykke på vei til dette. Det kan i tillegg nevnes at det er flere lovende spillere på U14-U16 som man håper at kan bringe Vikings videre i fremtiden.

For kommende sesong så er det dialog med flere spennende spillere, både med erfaring fra Sverige og fra Norsk hockey, som man ønsker at skal gå inn og komplementere spillergruppen og være med på å dra klubben fremover.

Markedsavdelingen vil avholde et nytt arrangement, kick-off, i august som vil bli gjestet av kjente mediepersonligheter. Dette er et av flere tiltak markedsavdelingen vil gjøre den kommende tiden for å bygge opp ett fungerende partnernettverk og for å styrke merkevarebyggingen.

Ønsker du å høre hva det innebærer å være med i partnernettverket til Tønsberg Vikings? Ta kontakt med Lars Fjeldvang på lars.fjeldvang@gmail.com

Takk til alle frivillige, sponsorer, foreldre, støtteapparat, spillere og supportere for sesongen 2018/19 - Nå gleder vi oss og ser fremover mot ny sesong 2019/20 og håper dere alle er med med deres positivitet, engasjement og begeistring.
Innkalling til årsmøte

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 2. Mar 2019

Det innkalles med dette til årsmøte i Tønsberg og Omegn Ishockeyklubb torsdag 28. mars 2019 kl 18.00 i VIP'en/Klubbhuset. 

Eventuelle saker må meldes til styret snarest og senest innen 14. mars 2019. Årsmøtedokumenter vil være tilgjengelige en uke før årsmøtet ved å kontakte styret.Levert av IdrettenOnline