Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Årsmøte 2021

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 18. Feb 2021

Styret i TOIK kaller inn til årsmøte torsdag 18. mars 2021 kl 19.00. Årsmøte vil avholdes på Teams og lenke vil bli kommunisert på hjemmesiden  samme dag. Saker må meldes til styret senest 4. mars 2021. Saker innkommet etter 4. mars vil ikke bli behandlet. Årsmøtedokumenter vil være tilgjengelig på forespørsel tidligst 11. mars. 


0 Kommentar

Ny informasjon vedrørende Covid-pandemien

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 3. Jan 2021

Etter kveldens innstramning fra Regjeringen er det kommet nye innstramninger lokalt og hallen vil bli stengt for all breddeidrett i kveld eller senest fra og med i morgen, mandag. Ishallen vil bli holdt åpen for Elite-idrett, det vil si vårt A-lags treninger og kamper. 

0 Kommentar

Takk til alle medlemmer for innsatsen i en sesong preget av Covid-19 pandemien

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 28. Des 2020

Styret i TOIK takker alle medlemmer for innsatsen i en sesong preget av Covid-19 pandemien.

Vi er imponert over den aktiviteten og det gode humøret vi daglig ser i ishallen.

Gode innspill fra lagledere har resultert i arrangementer som «Lucia Night» og intern-turnering for U16/U18.

Takk til foreldre som legger ned utallige kalde timer i ishallen og gjør den daglige driften mulig, vi ser dere i alle roller fra foreldre, iskjørere, trenere, lagledere og kioskvakter til julenisser og Luciaer. Imponerende!


Vi vil også takke Vikings Support, som på sitt årsmøte valgte å legge ned «driften» for denne gang. Det resulterte i en overføring til klubben på kr 50 000 øremerket A-laget. Vi håper og tror at et Support-opplegg kommer i gang igjen på en eller annen måte etterhvert, men vil igjen takke for mange år med utrettelig innsats, mye gøye greier, sanger og rop som fortsatt gjaller i hallen i andre sammenhenger, senest når U16/U18 heiet på U8/U10 på Lucia Night!


Videre ønsker vi å takke våre fantastiske frivillige! Uten dere ville ikke en eneste A-lagskamp blitt spilt! Vi er dere evig takknemlige, som kamp etter kamp stiller opp, blide og glade! Tusen, tusen takk!


En spesiell takk til to som under denne pandemien har gjort det mulig for oss å ha et smittefritt A-lag, med testing en gang i uken - Linda Rasmussen (mamma på A-laget) og Sara Stene Brønstad (mamma og lagleder U13). Tusen takk til dere, med god hjelp fra Vidar Sølling (lagleder A-laget) som sørger for registrering av spillere samt henter og bringer testutstyr!


Til slutt må vi få rette en takk til lagledelsen rundt A-laget; Andreas, Kalle og Zoran (trenere), Kai og Stig (materialforvaltere) og nevnte Vidar! Vårt medisinske team med kampleger Bjørn Åsheim Hansen og Anders Gundersen, Stine Lise, klinisk ernæringsfysiolog, Nemus og Teodor, kiropraktor, Nemus fortjener også en egen takk!


Nå ønsker vi alle en fortsatt god jul og et godt nytt år! Sees i hallen snart.


Hilsen Styret,

Anders, Roar, Cicilie, Magnus, Stig, Stein, Madeleine og Catherine


0 Kommentar

God Jul

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 23. Des 2020


0 Kommentar

TOIK har kjøpt buss!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Nov 2020

Klubben søkte Sparebank1 NT Gavefond om penger til kjøp av buss – og fikk dette innvilget! 

Klubben har KJØPT KLUBBUSS!! 

Bussen er allerede «i hus» og U16 var første lag som ble kjørt til kamp på Holmen! 

Det er laget en prisliste og det blir en liten egenandel pr spiller ved bruk av bussen. Det er laget retningslinjer som blir lagt ut etter hvert. Alle lag inkl. A-laget kan benytte bussen! 

Det skal «dekoreres» med den røde fargen og logoene våre samt sponsorer, men bakenden skal være «spesiell». 

Vi setter i gang en konkurranse: 

Alle kan komme med forslag – viktig at noen linjer følges; «Fra hockeyskole til A-lag» og Vikingslogoen skal være i bakvinduet. Premie: signert A-lagsdrakt + alderstilpasset trening med A-laget. Forslag må være styret i hende innen onsdag 25.11.20 på toikbredde@gmail.com0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline