Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

EDH er med videre som sponsor

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Jun 2017

Vi har gleden av å informere om at en av våre trofaste støttespillere EDH er med videre som sponsor også kommende sesong.

Pusse opp hjemme i sommer? Sjekk utvalget av verktøy og maskiner hos EDH utleie !

http://www.edh.no/Alexander Strande signerer for ett år

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Jun 2017

Med et ordentlig comeback etter skade på tampen av fjorårssesongen viste forwarden Alexander Strande at han hadde mye igjen å vise på isen. Nå er Alex klar for nok en sesong for Tønsberg Vikings, den 6. totalt i karrièren.


Strande begynte sin hockeykarrière på Oslos beste vestkant i Jutul IL og Frisk Asker før han fant veien til Vestfold og Tønsberg i 2008. Alexander er en av spillerne som var med på hele oppturen fra 2. divisjon og til opprykket til GET på våren 2012. Fra 2012/2013-sesongen har han spilt for Skien, Moss og Jutul før han før forrige sesong ble en del av Vikings igjen.

-Strande hadde en tøff skade sesong i fjor. Men han kom tilbake sterkt i siste delen av sesongen og var viktig i kvaliken. Alex er en spiller som kan både spille back og forward og det er fint at ha med han videre, kommenterer Andreas Toft


Fremdrift i ishallen

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 15. Jun 2017

Som mange vet har kommunen i sommer startet med oppussing av ishallen. Nytt vant blir montert, isflaten blir endret til nordamerikanske mål og spillerbokser samt sekretæriat blir flyttet på.

Det er også blitt gjort noen endringer i A-lagets garderobe. Nå er treningsutstyr flyttet inn i en egen treningsseksjon i garderoben.

Vi har tatt noen bilder som viser litt av fremgangen til nå.Rinalds og Gustav er klare!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 14. Jun 2017

Onsdag kveld ble to nye signeringer klare for Tønsberg Vikings, en kjenning og en nykommer fra Latvia.

Rinalds Rosinskis

Den høyreiste backen Rinalds Rosinskis er nyeste tilskudd i Tønsberg Vikings. Latvieren som måler 196 på strømpelesten kommer fra Zemgale i Latvia hvor han i fjor spilte sammen med Eriks "Ozzy" Ozollapa.

Med signeringen av Rinalds vil Tønsberg Vikings få muskler og fysikk inn i forsvaret før møtet med 1. divisjon. 22-åringen har tross sin unge alder rukket å bygge opp solid rutine med med spill for Latvias U17-, U18- og U20-lag i tillegg til klubblagene Price George Cougars (WHL), HK Rika (MHL), EHC Lustenau (INL) og Zemgale (Latvia).


Profil på Eliteprospects


Gustav Runbjer

Vi er glade for å melde at "Gurran" vender tilbake til Tønsberg Vikings etter et kort opphold for Kongsvinger Knights i GET-ligaen.
Gustav går på sin syvende sesong i Vikings-drakten når han nå vender tilbake til Tønsberg. Med 42 poeng og 27 mål forrige sesong var han vår beste målscorer til tross for at han prøvde lykken i Kongsvinger på slutten av sesongen.

Med Gustav tilbake på laget vet vi at vi får en fighter som alltid "blør for drakta".


Profil på Eliteprospects


Velkommen til begge!


Sesongkort 2017/2018

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 1. Jun 2017

Vi har nå startet salg av sesongkort for A-lagets kamper i 2017/2018. Prisen for sesongkort er for kommende sesong på kr. 1350,-

Bestilling av sesongkort gjøres ved å fylle ut bestillings-skjema og ved å overføre kr. 1350 til 24703061474. Innbetalingen merkes med "Sesongkort "

Bestillings-skjema

Medlemmer av Vikingssupport får en rabattert pris på sine sesongkort. Er du medlem av Vikingssupport? Ta kontakt med Vikingssupport for å bestille sesongkort.Powered by: Bloc