Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Fabian Hast returnerer til Vikings!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 25. Jan 2021

Fabian Hast spilte for Tønsberg Vikings i sesongen 2019-2020 hvor han gjorde 17 poeng på 24 kamper og var en spiller som markerte seg godt med toveis jobbing.

Fabian kommer nå fra spill i Tyringe som spiller i svenske HockeyEttan.

Vi tror Fabian vil passe godt inn i det laget som nå skal ta de nødvendige poengene for å overleve i 1. divisjon og vil bidra med ytterligere offensiv kraft i laget.

I henhold til gjeldende smittevernregler så skal Fabian sitte i karantene frem til begynnelsen av nest uke, og vil være klare til kamp 3 februar mot Gjøvik hvis seriespillet åpnes som tidligere annonsert.

Generelt så avventer vi smittesituasjonen og eventuelle nye endringer i serieavviklingen, men håper at situasjonen etter hvert tillater en forsvarlig oppstart av serien igjen.


0 Kommentar

3 nye spillere er klare

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 16. Des 2020


Foto: Ellen Nielsen

 


Tønsberg Vikings forsterker stallen og først inn kommer tre lovende unggutter.

Douglas Byrkjeland er en 19 år gammel forward som har rukket å få noen kamper i Vikings-drakten allerede. Han kommer fra spill i de høyere junior-divisjonene i Sverige og har også spilt for Norges U-landslag.
https://www.eliteprospects.com/player/412225/douglas-byrkjeland

Kristian Haraldsrud Larsen er 18 år gammel og forward. Kristian har spilt for Vålerenga sine U-lag, nå sist for Vålerenga U21.Kristian debuterte med en scoring i gårsdagens kamp mot Ringerike.
https://www.eliteprospects.com/player/565568/kristian-haraldsrud-larsen

Teodor Benno Vaage kommer også fra Vålerengas U21-lag. Teodor er en 18 gammel back med fortid i Manglerud. Han har som Douglas representert Norges ungdomslandslag.
https://www.eliteprospects.com/player/549449/teodor-benno-vaage


Vi ønsker de tre nye spillerne velkommen!


0 Kommentar

Informasjon om spillere og utsatt kamp mot Ringerike

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 25. Okt 2020

På fredag ble det varslet Covid-19 symptomer hos fem av spillerne på Tønsberg Vikings.

I følge regler for smittevern ble det da iverksatt bestilling av test-timer for disse spillerne og de gikk i karantene, samtidig som Norges Ishockeyforbund ble varslet.

I tillegg ble det i løpet av lørdagen også varslet symptomer hos en i trener-teamet, og samtlige seks personer foretok Covid-19 tester i løpet av lørdagen.

Samtlige testede med symptomer gikk da i karantene iht gjeldende regelverk og dette var da årsaken til at kampen mellom Tønsberg Vikings og Ringerike ble utsatt.

Testresultatene ble mottatt av samtlige i dag og det er med glede vi kan melde at samtlige seks personer testet negativt.

Tønsberg og Omegn Hockeyklubb følger kontinuerlig de gjeldende smittevernvern-regler, og hele A-laget og støttepersonell starter førstkommende uke med ukentlige tester for å sikre at smittevern ivaretas på best mulig måte. I tillegg har vi en kontinuerlig og meget god kommunikasjon med Kommuneoverlegen ift gjeldende lokale smittevernregler og -tiltak.

 

Når det gjelder den utsatte kampen mot Ringerike så skal den søkes spilt så raskt som mulig og lagledelsen er i gang med å finne mulige dager for avvikling av denne kampen. Informasjon om kampdato vil bli gitt når dette er avklart.


0 Kommentar

Tønsberg Vikings signerer ny back - kommer fra Comet Halden

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 17. Jun 2020

Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Det skjer stadige endringer i lag-bygget og siste nyhet er signering av den 23 år gamle backen Jonathan Svensson. Jonathan har signert for 2 år og forrige sesong hadde tilhold "over fjorden", hos Comet Halden.

Trener Andreas Toft uttaler at han har lenge sett etter en back med rutine fra senior-spill, noe Jonathan har spilt i 4 år. Svensson kommer til å bli en meget viktig spiller i et ellers ungt lag.

Jonathan beskrives som en 2-veis, spillende back, og han noterte seg for totalt 12 poeng forrige sesong for grønntrøyene.

Før Svensson kom til Norge, og Comet, spilte han hovedsaklig i svensk Divisjon 1. og Divisjon 2, men han har også med seg erfaring fra WSHL i USA og spill hos Salt Lake City Moose.

Vi ønsker Jonathan velkommen til Tønsberg Vikings!

Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/139059/jonathan-svensson 


0 Kommentar

Ung back fra Storhamar U21 signert!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 8. Jun 2020

Bilde fra spillerens Facebook-profil

Det nyeste tilskuddet til laget er 18 år gamle Simon Størseth som kommer fra Trondheim.

Den unge backen spilte for Nidaros sitt U18-lag for 4 sesonger siden, etter dette har han holdt til i Hamar hvor han har spilt for Hamarlagets U18- og U21-lag.

Simon beskrives som en sterk defensiv back og han har skrevet under på en 1+1-kontrakt.

Vi ønsker Simon velkommen!

Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/549478/simon-storseth 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline