Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Ny målvakt signert!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 14. Jun 2019

I dag kan vi informere om at vi har signert en ny målvakt til vårt målvaktteam som fra før av bestod av unge og lovende Noah Basterås-Bøhn.

Vårt siste tilskudd til laget er den 22 år gamle slovenske målvakten Mark Vlahovic.

Tross sin unge alder har Mark med seg mye erfaring med spill fra ligaer i Østerrike, Slovenia og sist fra Sverige hvor han var med på å rykke opp til Divisjon 2 med Osby IK.

Av meritter kan man nevne medaljer fra U18- og U20-verdensmesterskap.

Hovedtrener Andreas Toft melder om at man har mottatt gode referanser på Mark fra tiden i Red Bull Salzburg og fra Sverige.

Vi ønsker Mark velkommen til klubben og byen!


Link til eliteprospects.com: https://www.eliteprospects.com/team/15803/hdd-jesenice/2017-2018?tab=stats Ny løper signert

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 13. Jun 2019

Bilde fra facebook.com

Tønsberg Vikings fortsetter lagbyggingen og presenterer nok en ung løper som er klar for å ta steget opp i senior-tilværelsen.

19 år gamle Jan Magnus Larsen fra Stavanger er nyeste tilskuddet til Vikings-laget.
Løperen, som signerer en 2-årskontrakt, har de siste sesongene spilt for 3 forskjellige lag i de amerikanske juniorligaene for henholdsvis Northwood School, New England Wolves og Springfield Jr. Pics.

Trener Andreas Toft melder at han er glad for at Jan Magnus velger å komme til Tønsberg og at det er her han får sin debut som seniorspiller.

Med signeringen av Jan Magnus er det signert 6 løpere før kommende sesong, og det jobbes kontinuerlig med nye signeringer.

Link til eliteprospects.com: https://www.eliteprospects.com/player/574239/jan-magnus-larsenHåkon Kvernberg signerer for 3 år!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 7. Jun 2019

Tønsberg Vikings fortsetter å knytte til seg lokale spillere og vi er glade for å kunne offentliggjøre at Håkon Kvernberg fortsetter i Vikings-drakten de 3 neste sesongene.

19-åringen gjorde sin seniordebut allerede i 2016/2017-sesongen og har siden den tid notert seg for 76 kamper for A-laget.

Trener Andreas Toft kommenterer signeringen som følger:

"Han har allerede spilt 3 senior-sesonger og vi gleder oss at til å ha Håkon med i ytterligere 3 år. Han er en ung spiller som tok store taktiske steg fra de andre sesongene med spillet uten puck."
Ny løper signert

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 28. Mai 2019

Med 80 poeng på 88 kamper i juniorserien de to siste sesongene vil løperen Andreas Egidius bli en spennende tilvekst til Tønsberg Vikings de neste to sesongene.

Andreas som er 19 år har såvidt prøvd seg på seniorhockey i Gjøvik, men har mesteparten av tiden spilt i juniorserien for Storhamar og nå sist for Frisk Asker.
I Tønsberg Vikings vil Andreas få muligheten til å utvikle seg videre som seniorspiller, og vi har tro på at han tar stegene videre.

"Vi er glade for at Andreas har signert en 2-års-avtale med oss. Han har fått gode referanser og vi har et godt inntrykk av han" kommenterer trener Andreas Toft.

Vi ønsker Andreas velkommen til Tønsberg Vikings!

Link til eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/388738/andreas-egidius Remy Gaussen er med videre

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 13. Mai 2019

19-åringen Remy Gaussen signerer en 3-års-kontrakt med Tønsberg Vikings. 

Forwarden med en fortid på U-lagene i Stavanger og Frisk Asker kom til Tønsberg Vikings forrige sesong.

Dessverre ble sesongen preget av skader, men Remy noterte seg for 1 mål på de 10 kampene han fikk spilt for A-laget.

"Remy er en smart spiller med en god spilleforståelse.  Han slet litt i fjor med diverse skader, men med god rehabilitering og trening i sommer skal han vare 100% klar til sesong-start" melder trener Andreas Toft.Levert av IdrettenOnline