Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Ny forward klar!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 7. Mai 2020

Foto: Rögle BK

Vi ønsker vår nyeste tilskudd i stallen, Benjamin Magnusson velkommen!

19 år gamle Benjamin Magnusson kommer fra SuperElit-spill for Rögle samt Divisjon 1-spill for Tyringe forrige sesong.
Spilleren beskrives som en skøytesterk 2-veis forward som liker å gå rett på mål. Han har god spillerforståelse og har et godt konkurranseinstinkt.

Andreas Toft er fornøyd med å få inn en spiller i laget fra samme moderklubb som seg selv:

- I og med at han har samme moderklubb som meg, Rögle BK, vet jeg han har fått en god hockeyutdannelse så langt i sin karrière. Jeg er meget fornøyd med å få Benjamin med på laget.

Magnusson kom på 4. plass i poengligaen for Rögles J20 lag i fjor, i tillegg til at han fikk testet seg i Divisjon 1. for Tyringe, så seniorhockey er ikke helt nytt for han.

Vi håper at Benjamin kan fortsette å produsere poeng i Vikings-trøyen og ønsker han lykke til her i de kommende 2 årene.

Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/345004/benjamin-magnusson  


0 Kommentar

Spleis for Tønsberg Vikings A-lag

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 4. Mai 2020

Vi har nå startet en Spleis for A-laget. Alle pengene som blir samlet inn går til A-laget for å bedre lagets betingelser for å knytte til seg nye spillere. Vi håper at du ønsker å støtte oss!


0 Kommentar

Martin Hovda tar to nye sesonger

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 24. Apr 2020


Tønsberggutten Martin Hovda, født i 2002 og yngstemann på laget, er klar for to nye sesonger!

Martin kom inn som et friskt pust på laget mot slutten av fjoråret fra Sparta U21 og gjorde en god figur i kampene han spilte. Han var respektløs og turte å holde på pucken i pressede situasjoner.

Andreas Toft kommenterer at Hovda har god spillerforståelse og han håper at unggutten kommer til å slå ordentlig igjennom kommende sesong.

Vi ønsker Martin lykke til!


0 Kommentar

To nye spille er klare!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 22. Apr 2020

Bilde fra spillernes Twitter-profiler

I dag kan vi presentere to nye spennende signeringer! 

- Vi har vært i kontakt med Daniel og Lukas i flere uker og er meget glade for å kunne å kunne lande avtalene med dem. De har signert en 2 års-avtale med oss og vi gleder oss til å se dem på isen. Begge 2 spilte i Färjestads J20 SuperElit-lag i fjor, sier en meget fornøyd Andreas Toft.

Daniel Kyrk er en skøytesterk forward på 19 år som er vanskelig å møte.
De siste 5 sesongene har han spilt på Färjestads juniorlag og han har til og med notert seg for noen kamper i SHL.
Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/349937/daniel-kyrk 

Lukas Rhodin er en 19 år gammel skøytesterk 2-veis back som spiller moderne hockey og har et godt skudd. Lukas har som Daniel spilt på Färjestads juniorlag de siste 5 sesongene.
Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/316149/lukas-rhodin 

- Daniel Kyrk og Lukas Rhodin er to spillere som vi har fått gode referanser på fra tidligere trenerer. Det er fine seriøse gutter som vil gå så langt som mulig innen hockeyen.
Begge to passer min filosofi når det gjelder import-spillere,de er seriøse spillere som ser på Tønsberg Vikings som et fint skritt i sin utvikling for at vi skal hjelpe dem med å ta skrittet til en enda bedre liga, avslutter Andreas Toft.

Vi er meget fornøyd med at Daniel og Lukas valgte å komme til oss og ønsker begge to velkommen til byen og lykke til i de kommende to sesongene!


0 Kommentar

Ny keeper signert

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 17. Apr 2020

Lagbyggingen for neste sesong er i full gang og nå kan vi presentere vår nye keeper, 24 år gamle Mats Stemre Smedsrud fra Oslo.

Mats spilte i Haugesund i fjor, men har også spilt et par andre andre 1. divisjonsklubber i Norge; Storhamar YA og Gjøvik. Totalt står Smedsrud oppført med 55 kamper på det nest øverste nivået i Norge.

Trener Andreas Toft kommenterer følgende om nysigneringen:

- Mats skrev under på en 2-årskontrakt i dag og vi er meget fornøyde med å få inn en rutinert norsk målvakt i laget. I fjor møtte han oss med sitt Haugesund i 3 kamper de han gikk seirende ut i alle kampene. Nå håper vi at han kan være med på å vinne kamper i den røde draktene de neste sesongene.

Vi ønsker Mats lykke til i den røde drakten de kommende 2 sesongene.

Link til elitepropects


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline