Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Årets viking er med videre!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 17. Mai 2018

Årets viking, sesongen 2017/2018, Tom André Jacobsen fortsetter i den røde Vikings-drakten kommende sesong.

En som er godt fornøyd med signeringen er trener Andreas Toft.
- Etter 8 år borte fra hockeyen gjorde Tom André comeback i fjor. Han ble fort en nøkkelspiller i laget. Han er en spiller som er bra både offensivt og defensivt, men fremfor alt gjør han sine medspillere bedre. 

Oslo-mannen, nå bosatt i Stokke, har en fortid fra spill i Vålerenga og Lørenskog over flere sesonger i begynnelsen av 2000-tallet. Etter flere år som hockey-pensjonist gjorde han comeback i fjor og vi var da veldig glade når han valgte å gjøre det for nettopp Tønsberg Vikings.

I sin første sesong etter comebacket var Tom André den rutinerte spilleren et ungt Vikings-lag trengte. Han produserte i gjennomsnitt ett poeng pr. match og hans prestasjoner gjennom sesongen gjorde at han ble kåret til "Årets viking", av Vikingssupport.

- Med signeringen av Lorentz for noen dager siden og nå Jacobsen har vi to veldig gode 2-veis center-spillere på laget, avslutter Toft.Lorentz singnerer for ett nytt år

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 14. Mai 2018

Tønsberggutten Lorentz Skjønsfjell fortsetter i Vikingsdrakten i sesongen 2018/2019.

-Lorentz startet sesongen i fjor som back men vi omskolerte han til defensiv center i løpet av sesongen. Han er en klok spiller med bra hender og viktig i powerplay-spillet, der han scoret nest flest mål i fjor, kommenterer Andreas Toft.

Tross sin unge alder er Skjønsfjell en rutinert spiller med over 200 kamper over 8 sesonger i 1. divisjon. Lorentz har i tillegg med seg erfaring fra når Vikings spilte i GET-ligaen og noterte seg for totalt 18 kamper i landets øverste divisjon.

Link til Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com...
Tønsberg Vikings forsterker trenerteamet

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Apr 2018


Sandefjordsmannen Thomas Vestli blir Tønsberg Vikings nye keepertrener og vil få ansvaret for å videreutvikle vår to målvakter, Victor Aaltvedt og William Öhman.

- Jeg har jobbet med Thomas i mange år og jeg syns han er veldig bra. Han kommer til å bli en viktig støtte for våre målvakter, sier hovedtrener Andreas Toft.

Det er spesielt Thomas' øye for de små detaljene som Toft trekker frem som en av Thomas sine store styrker

- Han er flink til å se de små detaljene i målvaktsspillet som under en sesong blir meget viktige.

Vi ønsker Thomas velkommen som vår nye målvakttrener.Eirik Gorm Skoglund forlenger!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Apr 2018


Tønsberggutten Eirik Gorm Skoglund går inn i sin tredje sesong som seniorspiller.

Etter sin debut på seniornivå i andredivisjon i 16/17-sesongen fulgte Gorm med Tønsberg Vikings opp i 1.divisjon forrige sesong. Etter 2 år på seniornivå står den unge forwarden notert med 8 mål og 6 assists.

Gorm er en spiller som alltid setter "lager foran jaget" og en spiller vi benytter mye i penalty-killing. Vi håper at hans utvikling fortsetter neste sesong, kommenterer Andreas ToftMaterialforvalterapparatet er styrket

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Apr 2018

Årets materialforvaltere for Tønsberg Vikings sesongen 2018/2019 blir Stig Hovda, Kai Kaalstad, Dan Rugsveen og Benjamin Fossum. Teamet er styrket med Benjamin Fossum fra i fjor. Velkommen til teamet, og takk for jobben dere gjør.