Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Innsamling for Teigen-museum

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 10. Feb 2021

Eiendeler og memorabilia fra Tønsbergs store sønn, Jahn Teigen, ligger for øyeblikket ute på auksjon og en aksjonsgruppe har nå startet jobben for å sikre byen disse eiendelene og etablere et Teigen-musem.

Link til innsamling: https://startskudd.no/prosjekt/jahn-teigen-fra-t%C3%B8nsberg--vi-samler-minner/577f4b7c-5d8a-45dd-b794-7adc5411abfc

Representanter fra idretten, inkludert styremedlem i TOIK Cicilie Myklebust, næringslivet, kommunen og kulturlivet har satt ned en arbeidsgruppe som skal sørge for å samle inn penger slik at et Teigen-museum kan bli en realitet.

Med Teigens fortid som hockeyspiller og medgrunnlegger av hockeyklubben i byen er dette en aksjon vi i TOIK ønsker å oppfordre alle til å bidra til.

Som aktiv hockeyspiller utmerket Jahn seg fort, og han ble kåret til årets spiller i 1964, det var også første gang Jahn kom på TV.
Teigen har også etter sin tid som aktiv spiller betydd mye for byens hockeylag. Sangene til Teigen har i mange år vært en del av arrangementet rundt kampene til Tønsberg Vikings og Teigen har fått overrakt en drakt som takk for betydningen han har hatt for klubben.
Drakten ble brukt av en av våre opprykkshelter, Rasmus Stenebråten, og har signaturer fra hele laget. Denne drakten er en av eiendelene som nå ligger ute på auksjon.


Rasmus er ikke i tvil om at et Teigen-museum hadde vært en attraksjon for byen og at denne drakten burde være en del av museumssamlingen.

"Jahn Teigen spilte en viktig rolle for etableringen av Tønsberg-hockeyen og var den første målvakten i klubben. Jeg er veldig stolt av å ha videreført hockey-arven etter Teigen ved å selv ha vært målvakt for den herlige gjengen som klarte å føre Vikings opp i norsk hockeys gjeveste selskap for første gang - alltid med sangen «Optimist» som symfoni før pucken ble droppet i tredje periode. Det at min drakt med alle spillernes signaturer - som i sin tid ble gitt i gave til Teigen - kunne fått en plass i det tiltenkte Jahn Teigen-museet ville vært en stor ære og ikke minst et fint symbol på grunnlaget han la for at Tønsberg på sikt skulle få en plass i norsk elitehockey"
0 Kommentar

Nedstenging av voksen breddehockey i TOIK

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 3. Nov 2020


I forbindelse med gårsdagens artikkel i Tønsbergs Blad og etter samtale med ass. kommuneoverlege i dag har TOIK informert Oldboys og Leftovers at deres treninger fra og med i kveld avlyses inntil videre.

https://www.tb.no/kriseledelsen-folger-smittesituasjonen-voksne-bor-ta-pause-fra-breddeidretten/s/5-76-1433680


0 Kommentar

Hockeyskolen starter 13. oktober!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 2. Okt 2020

Endelig er det klart for oppstart av Hockeyskolen!

Hockeyskolen starter opp 13. oktober og vil være en gang pr. uke. For mer informasjon, se menyvalget "Hockeyskolen"


Covid-19: 

Vi følger smittevernreglene under hockeyskolen.

Vi holder oss oppdatert ang rådene fra helsemyndighetene. 

Det kan bli endringer i forhold til informasjon fra myndighetene. 

Pga. av dette så har vi satt begrensninger til at kun 1 foresatt pr barn kan være med inn i hallen.

Alle vil bli registrert ved ankomst inn i hallen. Vi har god plass i hallen slik at en-meters regelen enkelt kan overholdes. Dette anses som noe av det viktigste ved smittevernet.


0 Kommentar

Ny tid for årsmøtet. 28.05

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 28. Apr 2020

Årsmøtet er nok en gang utsatt grunnet corona-situasjonen.

Ny tid er 28.05 klokken 18:00.

Det jobbes med en løsning for å kunne gjennomføre møtet digitalt for de som ønsker dette.


0 Kommentar

Ønsker du å bidra? Oppfordring fra valgkomiteen

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 14. Jan 2020

Hei!

Vi er så glade for at du og ditt barn har valgt ishockey og TOIK som Deres klubb og håper dere har morsomme og lærerike timer i hallen.

Klubben drives på dugnad av engasjerte og flinke foreldre og andre som elsker sporten og alt den gir tilbake. De siste årene har fler og fler meldt seg for å bistå klubben med ting som skal gjøres. Dette settes stor pris på og veldig viktig for klubben.

Men vi skulle gjerne delt noen av oppgavene på enda flere. Derfor sender vi i valgkomiteen ut denne oppfordringen til alle at om at har du ett ønske om samt viljen til å gjøre en liten ekstra innsats sammen med oss så hadde det vært fantastisk hyggelig!

Spesielle kunnskaper som økonomi, ledelse, arrangement og organisasjonarbeid er spesielt ønsket, men vi trenger hender og hoder i alle ledd.

Ikke nøl og ta kontakt med oss i valgkomiteen nå.


Med hilsen valgkomitéen


Kontakt:

Joachim Buch Andreassen
e-post: jba@vicinay.no
Mob. 907 90 443

Morten A Olafsen
e-post: morten@z-eiendom.no
Mob. 482 50 943

Ruben Kleppan
e-post: golfkleppan@gmail.com
Mob: 971 96 201


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline