Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Gustav klar for Get. Skrettingland kommer inn

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 31. Jan 2017


Det er fart i overgangene siste dagen i januar og det medfører at det er to endringer i A-lagstroppen for resten av sesongen.

Gustav Runbjer får sjansen i GET og vil spille for Kongsvinger resten av sesongen. Vi i TOIK syns det er synd å miste en spiller som Gustav, men er samtidig glad på hans vegne for at han får prøve seg i en høyere divisjon.
Vi ønsker å takke Gustav for trofast tjeneste over mange år i Tønsberg og ønsker han lykke til med nye utfordringer.

Kasper Skrettingland kommer inn og har første trening i Tønsberg i morgen, onsdag. Han er en ung norsk gutt med fortid i Skien, Stjernen U20 og Moss, og vi gleder oss til å få han inn i troppen.Årsmøte Gjennomført TOIK 23 Mars

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 31. Jan 2017

Årsmøte gjennomført 23 mars kl 18:00 i VIP bygget.

Dokumenter fra årsmøte blir funnet under Klubben - Administrasjon - Styredokumenter(Offentlig) for dem som har interesse av det.


Tøff kamp mot Nidaros Jr.

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 14. Jan 2017

20160927_173635.jpg

Både Håkon Kvernberg og Vetle Tønnessen noterte seg i mål-protokollen mot Nidaros

Helgens første kamp for Vikings ble en langt tøffere kamp for vikingene enn 9-0-resultatet skulle tilsi.

Trener Toft sammenligner de første 40 minuttene av kampen med møtene mot Storhamar, og det var et godt og hardtarbeidene hjemmelag vikingene møtte.

Nidaros sisteskanse holdt godt unna de 2 første periodene og før 3. periode ledet Vikings 2-0 mot hjemmelaget. Vikings' 2 første mål ble signert Runbjer og Stadsvik.

3. periode var ikke mange sekundene gammel før Persson satte inn 3-0 målet og når han på nytt finner kassa bare sekunder senere så går luften ut av Trondheimslaget. Vikings scorer mål på mål og slutter ikke før det står 9 på resultattavlen.

Vikings's mål:

Anton Persson 3
Runbjer
Solberg
Stadsvik
Kverberg
Proos
Tønnessen

Vikings møter Nidaros på nytt igjen i morgen, søndag, klokken 13:15 før man retter nesen tilbake mot Østlandet.Oppdatering i spillerstallen før helgens kamper

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 13. Jan 2017

Foto: Facebook


Tønsberg Vikings møter i helgen Nidaros Jr. til dobbeltkamp i Trondheim og vi går til disse kampene med noen endringer i spillertroppen.

Kiyomi Birchler er ny inn i troppen. Han er en Tønsberg-gutt født i 1997 og har tidligere spilt for Moss og Frisk Askers U-avdeling.

Petter Hagevik ble hentet inn i høst pga. skadesituasjonen i laget på tidspunktet. Denne situasjonen er nå bedret så Petter vil ikke være med videre, men det er en åpen dialog om at han eventuelt kan komme tilbake til oss på et senere tidspunkt.