Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Gratis serieavslutning

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 28. Feb 2017

Søndag 05.03 gjester Storhamar YA Tønsberg Ishall for seriens siste kamp. Tønsberg Vikings er seriemester før dette toppoppgjøret etter en sterk 3-2 seier mot Storhamar YA sist serierunde og nå skal kvalikformen frem.


Vi inviterer til gratis toppkamp i ishallen og håper så mange som mulig ønsker å støtte gutta og gi dem en god opplevelse frem mot kvalikspillet for 1. divisjon helgen 10.-12. mars.

Noen av våre sponsorer vil bidra til vårt nye "Jentehockey"-prosjekt, som vil startes fra høsten, og gi en sum pr. tilskuer så her er det viktig at så mange som mulig møter opp.


Vi oppfordrer alle spillere i klubben, uansett alderstrinn, til å ta med seg skøytene og stille opp som maskoter på kampen. Klarer vi å fylle isen med unge lovende spillere før kampstart?

Vikingssupport stiller med kake etter kampslutt for seriemestermarkering og årets Vikings-spiller skal kåres.
Har ikke du stemt på årets Vikings-spiller? Vipps over 10,- til 10881 og merk overføringen med nummer og navn på spilleren som du vil at skal vinne.


Under kampen vil det bli solgt billetter til kvalik-helgen i hallen. Priser er som følger:
100,- pr. kamp.
200,- for alle tre kampene
Halv pris for honnør og studenter
Under 18 år - gratis

Sesongkort gjelder ikke for kvalik-helgen.

Kvalikkamper:
10.03 19:00 Moss - Tønsberg Vikings
11.03 15:00 Gjøvik - Moss
12.03 14:00 Tønsberg Vikings - Gjøvik

Vi oppfordrer alle til å være litt ekstra i hallen under kvalik-helgen og gi våre lag i yngre årsklasser sin støtte. Disse spiller:
- Lørdag kl. 12:00 møter TOIK U14 Storhamar 2
- Lørdag kl. 18:00 møter TOIK U20 Bergen U20
- Søndag kl. 11:00 møter TOIK U14 Lørenskog U14
- Søndag kl. 17:00 møter TOIK U12 Jar U12


Kvalikhelg i Tønsberg Ishall

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 15. Feb 2017

Hold av helgen 10.-12. mars. Denne helgen skal kvalikspillet for neste sesongs førstedivisjon spilles i Tønsberg Ishall.

Moss (1.div), Gjøvik (1.div) og Tønsberg Vikings (2.div) spiller for retten til 2 plasser i neste sesongs 1. divisjon.

Kamphelgen starter allerede fredag kveld når Moss og Tønsberg Vikings møtes kl 19:00.
Lørdag står oppgjøret mellom Gjøvik og Moss på programmet kl 15:00 før avgjørelsen for retten til en plass i 1.divisjon bestemmes på søndag kl 14:00 mellom Tønsberg Vikings og Gjøvik.

Lagene i kvalikserien

Moss og Gjøvik har spilt i 1. divisjon inneværende sesong og har følgende statistikk (pr. 15.02):

LagPlassPoeng
Gjøvik915
Moss107

Moss har til 1 seier i serien, men har tatt poeng ved at de har spilt uavgjort etter tre perioder 4 ganger. Moss sin eneste seier kom mot kvalikmotstander Gjøvik den 10. desember

Gjøvik har 3 seire, 2 mot Moss og 1 mot Furuset, samt tatt poeng med overtidsseier mot Moss. Gjøviks siste seier kom 7. desember, mot Moss.

Tønsberg Vikings har kun 2 tap i årets 2. divisjon, begge på hjemmeis mot Ski, og står med 34 poeng når det er spilt 19 kamper.


Andre oppgjør denne helgen

Det er ikke kun spill for retten til en 1. divisjonsplass som står på programmet i ishallen denne helgen. Også lag fra yngre avdelinger skal kjempe for seiere.
- Lørdag kl. 12:00 møter TOIK U14 Storhamar 2
- Lørdag kl. 18:00 møter TOIK U20 Bergen U20
- Søndag kl. 11:00 møter TOIK U14 Lørenskog U14
- Søndag kl. 17:00 møter TOIK U12 Jar U12


Debuterte med scoring

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 6. Feb 2017


Tønsberg Vikings tok søndag kveld sesongens 17. seier når de beseiret Ski Hockey i Ski ishall.

I årets andredivisjon har det i alle hovedsak gått på skinner for årets Vikings-lag, men et feilskjær har det blitt, mot Ski på hjemmeis i november.

Trener Andreas Toft og resten av laget var fast bestemt på at dette ikke skulle gjenta seg i søndagens kamp, og viste allerede etter knappe 3 minutter at de mente alvor.
Stian Bogen vartet opp med kampens første mål, og etter 11:16 hadde også Alexander Strande og Thomas Solberg notert seg på scoringslisten.
Det ble kun ett skudd på mål for Ski i kampens første periode.

I andre periode ble det 3 nye Vikings-mål, denne gangen av Adrian Davidsen, Kasper Skrettingland og Fredrik Moger. Sistnevnte satte pucken i mål på straffeslag.

Ski fikk et mål i siste periode og resultatet endte til slutt med en 6-1 seier for Tønsberg Vikings.

På grunn av sykdom og endringer i troppen fikk de tilreisende fra Tønsberg se to nye fjes i Vikings-drakt. Daniel Losnedal ble hentet opp fra eget U-20-lag og Kasper Skrettingland kommer fra Skien.

Det er gledelig å se at Kasper viser fra starten av at han vet hvor målet står.
- Målet mitt er å debutere med scoring, sa Kasper selv når vi snakket med han på fredag.

Kasper har spilt i Skien Hockey i flere perioder, i tillegg har Kasper NM-gull for Stjernen U-20 og han har spilt i Moss.

Med en jobb ved siden av hockeyen og pendling til og fra sitt bosted i Skien er det litt av en kabal å få med seg alt, men Kasper selv syns det er verdt det.
- Det er bra å komme til Tønsberg. Jeg har blitt tatt godt i mot, det er gode spillere og høy intensivitet på treningene.

I Skien spilte Kasper med bla Kalle og Alexander og nettopp disse to spillerne i tillegg til Anton blir fremhevet
- Er det noe jeg lurer på eller om jeg trenger hjelp er det naturlig for meg å gå til Alex, Kalle og Anton. De er rutinerte, de hjelper meg, og jeg bruker fortsatt noen "driller" jeg fikk av Alexander for flere år tilbake.