Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Norges Elektro blir gullpartner!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 26. Apr 2017

Norges Elektro forlenger sin sponsoravtale med klubben, og blir vår første Gull Partner kommende sesong.

Vi setter stor pris på nyheten om at Norges Elektro forlenger sitt samarbeid med oss. Norges Elektro har vært med oss i mange år nå, og støttet oss gjennom både oppturer og nedturer. De har også vært behjelpelig med å skaffe noen av våre spillere jobber. De har utvist en genuin interesse for klubben på alle områder, og vi i TOIK kan bare si tusen, tusen takk for støtten ! Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet.
Aaltvedt Stein er med videre som sølvpartner

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 26. Apr 2017

Vi har gleden av å informere om at Aaltvedt Stein er med oss videre som Sølv Partner for neste sesong.


Selv om vi nå tar litt sommerferie fra ishallen, så betyr ikke det at vi ligger på latsiden. Vi jobber med å få på plass både lag og sponsorer for neste sesong. Aaltvedt Stein ble da første sponsor som gir oss fornyet tillit. Det er vi i klubben veldig takknemlig for. Vi gleder oss til neste sesong og 1. divisjonsspill.

Litt pause fra ishallen gir kanskje rom for andre aktiviteter. Hva med å jobbe litt i hagen? Inspirasjon finner du her :

https://www.aaltvedt.no/produkter/Kristoffer Vold Hytten blir med videre!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 15. Apr 2017


Foto: Kathrine Nerem

Vi er glade for at Kristoffer velger å spille ett år til for oss i Tønsberg Vikings.

For å bruke uttrykket til noen av våre supportere; "Hytten i dytten", og det var han virkelig i fjor. Kristoffer Vold Hytten, født 1997, noterte seg for 21 poeng i sin senior-debut.

Som en lokal Tønsberg-gutt er Kristoffer kommet gjennom Wang-systemet og han viste en god utvikling i fjorårssesongen. På 23 kamper fant han nettmaskene 11 ganger og han stod for 10 assists.

Trener Andreas Toft beskriver Kristoffer på denne måten:

- Kristoffer jobber hardt hvert bytte han er på isen. Han er en "potet" som kan spille center, wing og til og med back. Kristoffer gir 100% både på trening og på kamp og han har en stor "vinner-skalle".Victor stenger buret kommende sesong!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 13. Apr 2017

Bilde: Kathrine Nerem


Vi er glade for å kunne presentere Victor Aaltvedt, født 1998, som en del av vårt målvakt-team for kommende sesong.

Victor fikk sitt gjennombrudd på vårt A-lag forrige sesong og endte med en respektabel redningsprosent på 87,7.

Målvakten kommer fra Skien, men har spilt i Tønsberg i tilsammen 4 sesonger så han er nå nesten for Tønsberg-gutt å regne.

- Victor tok store skritt i fjor og er en målvakt vi håper at blir i klubben i flere sesonger. Han er seriøst og målbevisst, sier Andreas Toft.

Vi i Tønsberg Vikings er veldig glade for at Victor ønsker å spille for oss nok en sesong og håper at han vil utvikle seg videre hos oss også i fremtiden.Stian Bogen blir med videre

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 11. Apr 2017

Foto: Lise Cecilie Huseby

"Det blir Bogen-magi også kommende sesong" kommenterte en av våre følgere på Facebook på gårsdagens manipulerte bilde. Det stemmer! Stian Bogen, født 1990, tar en sesong til i Tønsbergs Vikings-drakta.

Stian var en av våre alle beste poengplukkere forrige sesong med totalt 38 poeng på 20 kamper og sammen med Thomas Solberg og Anton Persson utgjorde han en del av divisjonens alle beste løperrekke.

- Stian gjorde comeback i fjor. En pågående forward som aldri gir seg, kommenterer Andreas Toft.

Løperen er nok en lokal spiller og han var en del av laget som sist gang rykket opp fra 2. til 1. divisjon i 2009. Etter å ha lagt skøytene på hylla en del år viste han forrige sesong at han ikke har glemt gamle kunster og vi i Vikings er glade for at en av de mer rutinerte Tønsberg-spillerne også ønsker å spille for oss kommende sesong.Eirik Skoglund fortsetter!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 9. Apr 2017

Det er med glede at vi kan opplyse at nok en Tønsberg-gutt blir med oss opp i 1. divisjon.

Eirik Gorm Skoglund, født 1996, fikk sitt seniorgjennombrudd i fjor og gjorde en god figur for Tønsberg Vikings. Nå er Eirik klar for spill i 1. divisjon.

- Eirik var en av spillerne som overrasket meg mest med hvordan han taklet nivået. Han gjorde jobben sin og spilte enkelt, kommenterer Andreas Toft.

Etter at Thomas Solberg og Adrian Davidsen ble signert tidligere denne uken så ser man en tydelig Tønsberg-profil på laget også kommende sesong. Tre av tre signerte spillere kommer fra landets eldste by.Adrian og Thomas tar en sesong til i Tønsberg-drakta!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 7. Apr 2017


Foto: Kathrine Nerem

Det er med glede at vi kan presentere de første spillerne som er klare for spill når Tønsberg Vikings nå vender tilbake til 1. divisjon. Begge to er Tønsberg-gutter og begge to gjorde en meget god jobb for oss forrige sesong.

Thomas Kleven Solberg, født 1996, var sammen med Stian Bogen og Anton Persson kanskje den beste løperrekka i 2. divisjon i fjorårssesongen. Nå er Thomas klar for en ny sesong i den røde og hvite drakten.

- Thomas er en hardtarbeidende forward som alltid gir 100%. Han er meget god i boxplay, sier trener Toft.

Med 37 poeng forrige sesong havnet han på en 12. plass over de beste poengplukkerne i ligaen. Thomas har erfaring fra 1. divisjonsspill fra en sesong i Narvik og vi er glade for at han vil spille for oss også neste sesong.

Adrian Davidsen, født 1996, er neste Tønsberg-gutt som blir med oss videre opp i divisjonssystemet. Backen som har gått gradene i Frisk Asker velger å bli hos oss en sesong til etter at han var en sentral del av laget som rykket opp til 1. divisjon.

Trener Andreas Toft trekker frem allsidigheten til Adrian.
- Adrian er en skikkelig back med god kontroll på skøytene. Han kan brukes både i box- og powerplay.

Vi i Tønsberg Vikings er veldig glade for at begge to fortsetter hockey-karrièren i Tønsberg.


Vi lover flere spillernyheter den neste uken. Følg med, og god påske!