Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Draktauksjon

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 25. Okt 2019

Vi legger ut noen av draktene fra forrige sesong til auksjon. Startpris er kr 400,- pr. stk og alle inntektene går direkte til A-laget.


Auksjonen finner man her:
http://www.toik.no/p/30754/draktauksjon


0 Kommentar

Informasjon uke 43

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 22. Okt 2019

Det begynner å nærme seg innflytting i egen hall. Halleier holder tidsskjema, overtakelse 1. November. Isen vil først være klar for trening i slutten av uke 45 og vil være forbeholdt de lag som spiller serie. Lørdag 9. november har vi første hjemmekamp for A-laget.  

Innkjøring av systemer og lignende kan kreve lengre tid enn antatt og de offisielle treningstider for TOIK vil først være gjeldende i uke 46. Alle lagledere /trenere vil bli oppdatert på treningssituasjonen og gi tilbakemelding til spillere/foreldre. Vi får tilbakemelding fra halleier på progresjonen daglig og den ser lovende ut. Vi har de samme treningstider på Brunstad frem til Tønsberg Ishall er åpen for trening.

Se: Istider høst2019.pdf

Trenings-kontingent:

Blir sendt ut til spillere uke 43. Halv kontingent nå- resterende i Januar 2020. (styrevedtak)

Dugnad før oppstart:

Dugnad vil bli iverksatt og alle lag får oppgaver som de får tildelt av lagleder. Vi har et nytt lagerrom hvor det skal bygges lag-skap osv. Oppgavene er mange, og vi trenger god hjelp til mye.

Tidspunkt: 4-8 November, uke 45.

Tørkeskap for oppbevaring:

Vi har ikke samme mulighet som tidligere for de eldre spillerne å kunne oppbevare treningstøy i garderobe. Alle garderober skal ryddes ut etter bruk. Vi har fått tildelt skap og disse vil være forbeholdt de eldre lagene, U15-U18. 

Det vil være en årlig leiekostnad for dette i størrelsesorden 300-500kr.

 

Mvh

Styret


0 Kommentar

Informasjon fra styret

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 18. Okt 2019

Hei alle,


Det har blitt arbeidet med mange saker før sesongåpning i hallen. Hektisk møtevirksomhet for mange hvor det har vært vanskelig å gi konstruktive tilbakemeldinger til medlemmer pga. uavklarte nødvendige prosesser.


Det viktigste er, tidsfrister holdes fra halleier (Tønsberg Kommune) og det arbeides for at vi har is i løpet av uke 45.


Vi vil i løpet av helgen gi alle et svar på treningstider for alle lag i tillegg til nyttig informasjon med hensyn til garderober, lager, leie av skap til oppbevaring osv


Første Hjemmekamp for A-laget gjennomføres etter oppsatt program, lørdag 9.nov.


mvh


Styret TOIK


0 Kommentar

Kristoffer "Kalle" Karlsson gjør comeback!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 18. Okt 2019

Det er med glede vi kan melde om at Kalle har funnet frem skøytene og gjør et midlertidig comeback på isen.

Kalle Karlsson la opp som aktiv spiller før årets sesong, men har vært en del av Vikings' støtteapparat denne sesongen. Nå finner han frem skøytene og vi håper at han skal bli spilleklar allerede førstkommende helg.

Trener Andreas Toft kommenterer at planen er at Kalle i første omgang skal hjelpe til frem til Vikings får flere forsterkninger på plass. Spillerstallen slik den er nå er litt for tynn med tanke på skader og suspensjoner og derfor er det veldig gledelig at Karlsson trår til nå når det gjelder.

Det jobbes hele tiden med forsterkning av stallen, i første omgang med norske spillere, men det er også plass til en utenlandsk spiller til i troppen.

Med Karlsson og eventuelt flere spillere på vei inn økes konkurransen innad i laget på hvem som skal spille, noe som er sunt for et lag.

Vi avslutter med en oppfordring fra Kalle: Møt opp på kamp!

Ps. Første hjemmekamp denne sesongen er 9. november klokken 17:00 mot Hasle-Løren, i nyrenovert ishall!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline