Informasjon om kvalifikasjonspillet - coronoasituasjonen

Postet av Andreas Klaveness Aulin den 9. Mar 2020

Arrangementgruppen for kvalifikasjonspillet var tidligere i dag i kontakt med kommuneoverlegen i Tønsberg, og han så ingen grunn til å ikke gjennomføre arrangementet pr i dag. Det han poengterte er at personer/spillere med kjent forkjølelse eller hosting/nysing/feber skal holde seg hjemme. Videre er det selvfølgelig viktig med utvidet og god håndhygiene.

Videre er arrangementgruppen i kontakt med kommunen (halleier) for å få tilgang til Antibac etc. Arrangementgruppen kommer også til å be om å få låne deres vaskemaskin, slik at man har tilgjengelig tre vaskemaskiner til vasking av håndklær etc som spillere gjerne snyter seg i under kamp. Det vil være en dugnadslag som vasker utvisningsbokser, spillerbenker etc mellom hver kamp. Det vil også bli oppfordret til at spillere begrenser spytting, spruting fra vannflasker og at materialforvaltere har skjerpet renhold rundt vannflasker. Dusjene i garderobene steames hver natt automatisk.

Videre har det vært en samtale Grethe Fjeldstad mandag formiddag. Kvalifisering til 1. divisjon og Get-kvalifisering går som planlagt, grunnet færre lag og færre tilskuere. Til orientering avlyses forbundscup for U18 og U16 da disse inkluderer 8 lag i hver og bare antall spillere er over 200 personer.

Imidlertid er både kommuneoverlegen i Tønsberg og Grethe Fjeldstad meget tydelige på at forutsetninger raskt og på kort varsel kan endre seg. Vi forsetter dog med vår planlegging som om at alt er normalt, men med skjerpet holdninger rundt hygiene etc.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline