Tønsberg Vikings + Sparta = Sant

Postet av Andreas Klaveness Aulin den 30. Jun 2020

Tønsberg og omegn ishockeyklubb bredde (Tønsberg Vikings) og Ishockeyklubben Sparta Sarpsborg Elite inngår samarbeid.

Vi er glade for å kunne kunngjøre at Tønsberg Vikings og Sparta Sarpsborg vil samarbeide i tiden fremover. Begge klubbene er samstemte på intensjonen og tankene om å utvikle unge spillere, noe som gjør at samarbeidet passer klubbene veldig godt.

Avtalen vil gi klubbene mulighet for hospitering av spillere mellom klubbene og divisjonene; Eliteserien (tidligere Get-ligaen) og 1. divisjon. 

Sparta vil følge tett med på spillere i Tønsberg og det kan bli aktuelt for enkelte spillere å prøve seg i den øverste divisjonen i landet. Spillere fra Sparta kan på samme måte komme til Tønsberg for å få seniorerfaring i 1. divisjon.

Det presiseres at spillere for de respektive klubbene skal prioritere spill for egen klubb, men det vil bli en sportslig vurdering fra kamp til kamp, samtidig som spillernes eget ønske om spill skal hensyntas.

Med denne samarbeidsavtalen viser Tønsberg Vikings tydelig for alle aktuelle spillere at klubben ønsker å utvikle spillere og at nettopp Tønsberg kan være viktig steg på vei videre i hockey-karrièren. Gjør man det godt i Tønsberg vil veien videre, og opp, være oppnåelig allerede kommende sesong.

For mer informasjon om avtalen, ta kontakt med trener Andreas Toft.


Det jobbes også med å få til et eller flere samarbeidslag i breddeavdelingen av klubben for å kunne tilby et bedre tilbud til spillere i aldersbestemte divisjoner.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline