Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Ny utstyrsleverandør

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 4. Jul 2021

Tønsberg & Omegn Ishockeyklubb kan i dag meddele at vi har inngått avtale med ny utstyrsleverandør.

Den nye leverandøren er BAUER HOCKEY

Denne avtalen er inngått for hele klubben, ikke bare A-laget. Vi er glade for at BAUER ønsket et samarbeid med oss.


0 Kommentar

Påminnelse - årsmøtet i TOiK

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Apr 2021

Det vises til innkalling til digitalt årsmøte 22. april 2021 kl 19.00 på Teams (Innkalling til digitalt arsmote 220421.pdf). 

Styret ber om at forslag og kommentarer til sakslisten/saksdokumenter så langt det er mulig sendes inn på forhånd. Det vil f.eks. være spørsmål til sakslisten, spørsmål til gjennomføring, evt. forslag til annen dirigent, evt. benkeforslag som vil gjøre hemmelig votering nødvendig. Spørsmål sendes på e-post til toikbredde.midler@gmail.com.

Under er lenken til selve møtet. Vi ber om at de påmeldte er tidlig ute med å logge seg på. Man vil måtte vente på å bli "sluppet inn" i selve møtet. Det vil bli en kort gjennomgang av "kjøreregler" før oppstart av selve årsmøtet, inkl hvordan man stemmer, antall stemmeberettigede osv. Har du spørsmål i denne forbindelse ber vi om at disse gjerne sendes inn på forhånd som nevnt over til e-post toikbredde.midler@gmail.com.
Styret i TOIK

0 Kommentar

10 lag i Fjordkraftligaen kommende sesong

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 24. Mar 2021

Styret i NIHF hadde styremøte i dag 24. mars. Forbundsstyret var klare på at man skal stå på vedtaket som ble gjort før sesongstart, man fortsetter med 10 lag i Fjordkraftligaen og reduserer antall lag i 1. divisjon til 8 lag. Vedtaket innebærer at Narvik rykker ned til 1. divisjon mens Ringerike rykker opp til Fjordkraftligaen. Det vil si at Tønsberg som ligger på 9. plass i 1. divisjon rykker ned til 2. divisjon.

Styret i TOIK har over lengre tid argumentert mot nettopp denne løsningen overfor NIHF og vil i tiden fremover fortsette med dette for å få våre argumenter hørt/besvart. 

https://www.hockey.no/nyheter/2020/10-lag-i-fjordkraftligaen-kommende-sesong/


0 Kommentar

Årsmøte 22.04.2021 kl. 19.00

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 18. Mar 2021

Vennligst se vedlagt innkalling:

Innkalling til digitalt arsmote 220421.pdf

For saksforslag til årsmøtet, vennligst benytt følgende formular:

Saksforslag - årsmøte 220421.docx


0 Kommentar

Utsettelse av Årsmøte i TOIK

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 16. Mar 2021

Beklageligvis ble noe av dokumentasjonen til Årsmøtet forsinket i forhold til den formelle fristen for publisering av slik dokumentasjon. For å sikre at alle formaliteter er i henhold til gjeldende regler utsettes Årsmøtet til 22.04.2021 kl. 19.00. Invitasjon vil legges ut snarest.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline