Jentene møtte sine egne foreldre i sesongens siste kamp

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 6. Mai 2022

Jentene tok et siste oppgjør på isen denne sesongen da de møtte sine egne foreldre til match. 

Selvtilliten var høy på begge sider av banen. Stemningen enda bedre! Foreldrelaget fikk kyndig coaching på benken av klubbens sportslig leder Magnar Karlsen. Jentene trakk allikevel det lengste strået og vant kampen 7-4. Noe som garantert vil skape diskusjoner i heimen! 

Super innsats av alle som ble feiret med kake og hyggelig lag etter kampen. Nå blir det litt barmark i sommer før vi satser videre neste sesong med 2 jentelag.Ingrid Ness-Jacobsen er tatt ut på U16 landslaget!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 1. Mai 2022

Ingrid Ness-Jacobsen er tatt ut på U16 landslaget!

Det er stort for en 14 år gammel jente fra Teie.


Selv om Ingrid alltid bare har spilt hockey for gøy, og uten å ha store ambisjoner om å nå så langt, så innrømmer hun at hun nesten ikke har noe liv utenom hockey. Siste året har hun i snitt trent 6 ganger uka. Hun har heller ikke brukt tid på andre aktiviteter etter at læreren delte ut brosjyrer om hockeyskole når Ingrid gikk i 2. Trinn. Etter det så har det vært hockey. 

Selv om det har vært noen rare og spesielle sesonger med en pandemi, så har Ingrid hatt en meget travel vinter. Hun ble tatt ut til regionsamling, for så å komme på regionslaget. På regionslagsturnering ble hun tatt ut på all star-laget.

Debuterte i Bambusaligaen i vår for Vålerenga damer Elite, og NM-sluttspillet. En kamp i vanlig sesong og to kamper i sluttspillet. Ingrid er back, men imponerte med et mål i sluttspillet.

25 April satt Ingrid på Meny og spiste bolle, da det tikket inn en melding på mobilen fra en lagkamerat i Vålerenga ”Gratulerer med tur til Ungarn!”. U16 landslaget reiser til Budapest for å spille 8-nasjoners turnering i Mai. Ingrid måtte ha bildebevis før hun trodde på det, men da hun fikk det, så løp hun hele veien innom skolen og hjem for å fortelle det til mammaen.

10.-15. Mai skal Ingrid være i Ungarn med resten av U16 landslaget. 14. Mai skulle Ingrid ha stått til konfirmasjon. Men feiringen er utsatt til senere, og diplomet for konfirmasjonsundervisningen har hun fått. Det føles helt greit, sier Ingrid

Tønsberg og omegn ishockey klubb er utrolig imponerte over Ingrid, og veldig stolte over å være barndomsklubben hennes. Kommende sesong er Ingrid også tatt inn på Vålerenga damer Elite. Vi gleder oss til å følge med videre på Ingrid!


Foto og tekst: Marita Ø. BerntsenU12 med overnatting i Ishallen

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 25. Apr 2022

U12 har hatt tidenes happening i ishallen. Dette er noe vir tror samtlige 17 gutter vil snakke lenge om...vi overnattet i ishallen!

Det var oppmøte i klubbhuset kl.20.00 på lørdag og den ene spente og forventningsfulle gutten etter den andre begynte å rigge seg til med sovepose og madrass. De var kjappe med å komme seg på is, noen i pysj, noen i onepice og noen i treningstøy 🏒    

Etter en stund spiste vi pizza før det igjen var tid for å komme seg på is.
Etter at det var blitt skikkelig mørkt skulle gutta opp i skogen og finne reflekser, de tok med mobil og løp inn i den mørke og litt skumle skogen og igjen var det ut på isen.

De siste gikk av is kl.02.00 og de første begynte å mase om å gå på is kl.04.00 igjen.

Det meldes om ulik mengde søvn, stor trivsel, høy musikk, strippestraffer,  gode relasjoner, mye istid, mye latter, mye glede og mange nye gode minner fra en den fantastiske gjengen på U12 🏒🥅


 Hva skjer denne uka?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 28. Mar 2022

På onsdag spiller U14 hjemmekamp mot Sparta Sarp 2 kl. 19.00. 


Torsdag er det årsmøte i TOIK kl. 19.00.


Lørdag spiller U9 turnering hjemme i Tønsberg ishall fra kl. 12.30.

U11 spiller bortekamp mot Jar Blå kl. 14.00. 

U14 spiller hjemmekamp mot Kongsvinger kl. 17.00. 


Søndag spiller JU13 treningskamp mot Kongsberg kl. 11.30.

U10 spiller turnering hjemme i Tønsberg ishall fra kl. 13.00.Hva skjer denne uka?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 21. Mar 2022


Torsdagens kamper:


U14 spiller bortekamp mot Furuset kl. 19.45

B laget spiller hjemmekamp mot Nesøya 2 kl.20.00 


Lørdagens kamper:


U12 spiller hjemmekamp mot Kongsberg kl. 12.00 

JU13 spiller hjemmekamp mot Lillehammer kl. 13.30 

U14 spiller hjemmekamp mot Jar 2 kl.15.00 

JU13 spiller hjemmekamp mot Lillehammer kl.17.00 


Søndagens kamper:


U12 spiller hjemmekamp mot Jutul kl.12.00 

JU13 spiller bortekamp mot Vålerenga kl. 15.05

U11 spiller hjemmekamp mot Jar Hvit kl. 15.30