Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Sommer og istid!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 29. Jul 2021

Endelig sommerhockey!


Nå nærmer det seg!!

På tide å bytte ut badetøy, sol og snorkel, med kølle, puck og skøyter. Tønsberg hockey er godt i gang med forberedelsene av årets sommerhockey. Og påmeldingene viser at skøytene er sterkt savnet i sommersola. Kjemperespons til sommerhockey i uke 32. Det blir en fin uke med etterlengtede økter på is, barmarkstrening, dommerkurs og sosiale måltider. Men viktigst av alt lek, moro og nye venner. Husk å sjekke at utstyret fortsatt passer.

Dette blir gøy!


0 Kommentar

Avslutning for U18

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Jul 2021

Etter mange år sammen - ikke den store gjengen, men 8 lojale og trofaste rettårige (03)  samt 2 underårige (04) og hjelp fra både over og under i tidens løp, var det siste gangen denne gjengen var samlet som ett lag.

Gjennom årene har det vært MANGE tap, noen få uavgjort og TO seire (eller kanskje 3-4) siden 2010/2011. Bortekamper og lange reiser til f.eks Tromsø og Bergen med 8 utespillere og én keeper tar på, men denne fantastisk empatiske og gøyale gjengen har bestandig tatt tap og vinn med samme sinn. Eller egentlig, alt har vært gøy med dette laget. Aldri krangling eller vanskelige situasjoner internt - kun idrettsglede og en kjærlighet til ishockey som er imponerende.

Nå avsluttes dette kapittelet med en siste runde paintball og grilling på terrassen til VIP'en. De fleste fortsetter, noen skal spille ned på U16, og mange går videre til B-laget.

Som lagleder gjennom mange år må jeg få takke dere alle - både spillere og foreldre - for en fantastisk tid! Det er jo ingen av oss som gir oss - så vi sees i hallen over sommeren!


God sommer fra Catherine (og Hege)

Lagledere U18

  0 Kommentar

Vender hjem igjen

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 24. Jun 2021

Tønsberg og Omegn Ishockeyklubb (TOIK) har signert dommerkontrakt med Anders E. Sørensen for de kommende sesonger.
Anders har i de siste årene dømt for Ski Hockey, men har nå returnert til moderklubben.
Sørensen vil være aktivt med i klubben fremover og vil bidra med sin erfaring og kunnskap på dommer siden.

Anders er en meget erfaren dommer som blant annet har seks sesonger med dømming på toppnivå i Norge (GET-ligaen) samt at han også er engasjert på regions- og forbundsnivå.

Vi i TOIK er meget fornøyde med å få en slik kapasitet tilbake til klubben, og han vil sammen med de andre dommerne jobbe med både rekruttering av nye dommere og utvikling av våre eksisterende dommerkrefter. 

Styret og Sportslig Utvalg i TOIK har et sterkt fokus på styrke dommersiden i klubben, og det vil bli flere aktiviteter fremover for dommere.

I og med at Anders også er engasjert på regions- og forbundsnivå så regner vi også med at det vil bli en del aktiviteter fra dette nivået som vil bli lagt til Tønsberg.

I tillegg til å bidra på rekrutteringssiden, samt å coache andre unge dommere, så vil Anders fortsette med dømmingen, og vil helt sikkert også dømme Tønsberg i noen av de kommende kampene.

Vi ønsker Anders hjertelig velkommen tilbake til klubben og ser frem imot en ny sterk satsing på dommerne.

Foto: Sofie Alexandra Kitterød

 

Anders Sørensen(36) født og oppvokst i Tønsberg, vender tilbake til klubben, som han startet å spille ishockey i på 90-tallet. Sørensen bor nå på Tolvsrød. Han jobber som markedsansvarlig i en bedrift som heter Norlux, som holder til på Borgeskogen i Stokke. Med seg på lasset har han samboer og to barn. Gutten på 6 er aktiv på hockeyskolen og kanskje blir datteren på 2 år også å se på is senere.

Han tok sitt første dommekurs i ishallen i Tønsberg, mens han fortsatt var aktiv spiller. Han var keeper hele veien opp til A-laget, og var nysgjerrig på det å være dommer. Anders` første kamp var faktisk som linjedommer i 2. divisjon i Tønsberg ishall. Det var stort for 14 åringen og debutere med seniorhockey! Jumpers knee gjorde at keeperutsyret på ble lagt på hylla, men lysten til å være på is var fortsatt der, så da ble det å dømme løsningen.

Sørensen forlot TOIK fordi han bodde i Oslo, da meldte han overgang til Ski Ishockeyklubb. 

Anders er utdannet klubbdommer og forbundsdommer. Han har sittet i styret i Norges Ishockeydommerklubb, Norsk Ishockeys Toppdommerforening og Norges Ishockeyforbund, region Viken Vest (er fortsatt).

Sørensen har vært International dommer og Elite dommer. I tillegg er Anders Regionsansvarlig for dommere, Norges Ishockeyforbund, Region Viken Vest.

Foto: Sofie Alexandra Kitterød

 


”Videre er jeg også nå regionsansvarlig for dommerne i regionen som TOIK tilhører. Da er det naturlig for meg å knytte meg til en klubb som ligger i samme region som jeg har ansvaret for.

Det jeg brenner mest for nå er det å følge opp nye dommere. Det gir meg stor glede å veilede dommere og gjøre mitt beste for at de skal kunne ta steget videre, som kanskje til slutt resulterer i at han eller hun får en dommerkarriere på toppnivå både nasjonalt og internasjonalt. Det å være dommer handler ikke bare om å ha regelkunnskap og fysisk form, men også den mentale delen av spillet som er utrolig utfordrende. Det er mange muligheter for dem som vil, man lærer mye og man kan få utrolig mange flotte opplevelser på veien!”

Velkommen, Anders!!


0 Kommentar

Spleis: Utstyr til utlån for Hockeyskolen og breddeavdelingen

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 21. Jun 2021

Vi i Tønsberg Hockey ønsker alle som har lyst til å prøve seg på hockey velkommen! Vi trenger å kunne låne ut utstyr til de som trenger det. Vi ønsker at alle som vil skal få spille hockey, og med muligheten til å låne ut utstyr, kan vi bidra til at det gjør det lettere for noen å få til det.

Inne på spleisen er det også mulig å velge faktura, hvis du eller din bedrift trenger det til regnskap.

Link til Spleis: https://www.spleis.no/project/178261


0 Kommentar

Henrik Aas har signert ny dommerkontrakt med klubben

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 18. Jun 2021

 

TOIK er veldig fornøyde med at Henrik blir med oss videre på dommersiden.
Dommere er et klart satsningsområde for klubben og vi ønsker både å rekruttere nye dommere og utvikle de vi har.
Henrik er også med i klubbens Sportslige Utvalg og vil der jobbe videre med å utvikle dommer-delen av klubben.

Alle lagene vil i løpet av sesongen se mye til dommerne våre og de vil bidra å øke hockey-kompetansen til både spillere og ledere.
I tillegg til Henrik har vi Eirik Brynhildsen, Sigbjørn Nerhus, Magnus Ulvestad som er Tønsberg dommere.

Denne uken returnerte og signerte den erfarne dommeren Anders E. Sørensen, så dette lover godt for tiden som kommer.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline