Pre match: Tønsberg Vikings - Storhamar YA

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 6. Des 2016

Det er duket for et virkelig toppoppgjør i 2. divisjon når Storhamar YA gjester Tønsberg Ishall 07.12 kl 20:00

Det er stor likheter mellom motstanderne denne kvelden. Begge lag har vunnet 10 av sine 11 kamper. Begge lag har en ekstremt god målforskjell, Tønsberg med 91-21, Storhamar med 74-29. Begge lag står med 20 poeng.

Med det stopper også likhetene.

Storhamar mønstrer et lag med mye rutine. Det er spillere med mange års erfaring fra topp hockey som vil entre isen. Vi finner spillere som

- Jon Nordstrøm som er eldst i divisjonen og født i 1967. Han har over 440 GET-kamper på CVen.
- Espen Kristiansen med GET-erfaring fra Storhamar og Comet.
- Andre Paulsen med 190 GET-kamper og haugevis med erfaring fra 1. divisjon.
- Carl Oskar Bøe Andersen. Født i 1972 og har 325 GET-kamper, erfaring fra landslaget og fra spill i Tyskland.

- Trygve Hillestad med 290 GET-kamper.

For å nevne noen ...

Tønsberg Vikings står derimot for ungt pågangsmot. Her er det i all hovedsak lokale spillere med karrièren foran seg.

- Håkon Kvernberg og Adrian Rasmussen er divisjonens to yngste spillere. Begge er født i 2000.
- Vetle Dahl Tønnesen, Kasper Proos, Kristoffer Vold Hytten, Herman Birkelund og Eirik Gorm Skoglund er hakket eldre, men fortsatt kun 20 år eller yngre.

Med seg på laget har disse ungguttene et knippe mer erfarne spillere. Vi finner Tønsbergguttene Stian Bogen, Gerhard Nilsen Jr., Ola Bårnes og Tor Bårnes. I tillegg har man Kalle Karlsson og Gustav Runbjer som nesten er for Tønsberg-gutter å regne. Sist men ikke minst må man nevne poengkongen Anton Persson og supermålvakten Dennis Karlsson.

Trener, Andreas Toft, har satt sammen en meget god og dynamisk spillergruppe hvor det er en fin blanding av yngre og (litt) eldre spillere.

Første kampen mellom Storhamar og Tønsberg Vikings var kun for noen dager siden, på søndag. Det ble en meget tett affære hvor begge lag ga alt og det ikke ble lagt noe imellom i duellene. Her så man ikke det samme grisespillet som enkelte kamper tidligere har vært preget av, det var tøft, men det var ikke stygt.

Det var to lag som ga alt. To lag som ønsket å vinne. To lag som var på hugget fra første sekund og slik venter vi også at det blir til onsdag.

Kampen på søndag endte med 1-0 seier til Tønsberg Vikings. Vi kan ikke love storseier på onsdag slik man har sett mot f.eks Jutul, til det er Storhamar alt for gode. Man kan ikke love en seier en gang, men vi kan love en tøff kamp der alle skal gi alt for å vinne kampen.

"Jeg forventer en like tøff kamp som på søndag. Man må ha fullt fokus i hvert bytte man er på isen" - Andreas Toft


Profiler forrige kamp:

- Adrian Rasmussen: Har god kontroll på spillere som er dobbelt så gammel som han
- Dennis Karlsson: Stod som en vegg
- Anton Persson: Jobber utrettelig

Velkommen på kamp 07.12 kl 20:00!
Støtt klubben og hjemløse ved å kjøpe sokker fra Soxybox

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 5. Des 2016

Vi har en nyhet til alle som sitter hjemme og lurer på hva de skal kjøpe i julegave til venner og familie.

Tønsberg Vikings har inngått et samarbeid med SoxyBox som selger noen veldig kule og behagelige sokker.


Selskapet er startet av vår egen spiller #2, Fredrik Moger, og avtalen er at Tønsberg Vikings mottar 100 kroner per eske som blir solgt! Som om ikke det er nok så gir SOXYBOX bort 1 par med ullsokker til hjemløse per solgte eske.

Her kan man gjøre flere gode gjerninger samtidig!

Kjøp en SOXYBOX da vel, støtt gutta våre og de i nød!

NB! TAG DITT KJØP MED TØNSBERG VIKINGS I KASSEN PÅ www.soxybox.no
PS: SOXYBOX kan også kjøpes i VIP-lokalet og i begge kioskene under hjemmekampene før jul!Det går i ett hele dagen

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 2. Des 2016

Elektriker-trekløveret Kalle Karlsson, Eirik Gorm Skoglund og Gustav Runbjer er klare for søndagens kamp mot Storhamar YA


Det er ingen enkel oppgave å spille hockey og samtidig tjene til livets opphold, men med god hjelp fra en forståelsesfull arbeidsgiver går det enklere, det kan guttene fra Norges Elektro skrive under på.

De tre Tønsberg-spillerne har alle lange dager. Kalle har nettopp mottatt sitt fagbrev som montør, Eirik er lærling mens Gustav har vært faglært en periode. Fellesnevneren for disse tre gjelder for de alle fleste av Norges hockeyspillere, og det er at det må en vanlig jobb til ved siden av hockeyen.


- Det blir lange dager, sier Kalle.
- Som de fleste andre er det jobb på dagtid, men når andre går hjem fra jobben går vi videre til vår andre jobb. Det er ikke sjelden vi drar hjemmefra klokken 7 om morgenen og er borte til 21 om kvelden, og i tillegg kommer all tid vi bruker på hockeyen i helgene.


Med bare er 24 timer i døgnet er det ikke alltid at timene går opp når man skal dedikere seg til sporten sin, og her hjelper det å ha en fleksibel arbeidsgiver.

- Vi får benyttet litt fleksitid. Det hender det går noe arbeidstid tapt når vi skal på bortekamp, og da gjelder det å prøve å ta igjen dette en annen dag.


Kalle, Gustav og Eirik har markert seg i 2. divisjon i år.
Med 17 mål har Gustav Runbjer vist seg om en ordentlig måltyv, han er divisjonens beste målscorer.
Kalle har funnet frem den fine passningshånden og står med 20 assists og Eirik Skoglund har vist at han vet hvor både målet og sine medspillere er.

- Det er inspirerende for oss som har vært med en stund at gruppen med yngre spillere er med og viser seg frem. Eirik og de andre ungguttene på laget har vist at de tar nivået fort og er klare for

seniorhockey.

Førstkommende søndag stiller elektriker-trioen på isen for Tønsberg Vikings i bortemøtet mot Storhamar YA.
Laget fra Hamar ligger på en førsteplass i 2. divisjon, men det ønsker guttene fra Norges Elektro å gjøre noe med.

- Vi satser på seier, avslutter Kalle.Skill competition 2016 - Til inntekt for Hockey mot kreft

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 30. Nov 2016


16. desmber kl 16:30 inviterer Tønsberg Vikings til

Skill Competition 2016 - Til inntekt for Hockey mot Kreft

Dette er en litt uformell avslutning på hockeyåret, men som også er blodig alvor.

Tønsberg Vikings, med inviterte gjestespillere, vil konkurrere i:

- Hardest skudd
- Raskest rundt banen
- Showstraffer

Inviter venner og bekjente og ta dem med på en underholdende time med litt show på isen.17-2 over 2 kamper mot Hafrsfjord

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 27. Nov 2016

Karlsson og Runbjer hadde 3 mål hver denne helgen


Tønsberg Vikings møtte denne helgen Hafrsfjord Kings til dobbeltkamp i Tønsberg Ishall. Hafrsfjord lå før helgen på en solid 3. plass i serien og det var ventet å bli to tette oppgjør.

Lørdag 8-0

Helgens første match ble en parademarsj, resultatmessig, fra første sekund. Et Hafrsfjord-lag som kun stilte med 13 spillere ble tydelig slitne utover i kampen, og det som etter første periode kun var en 2-0 ledelse til Tønsberg ble til 5-0 etter 2. periode og til slutt endte resultatet på 8-0.

Trener Andreas Toft forteller at han er godt fornøyd med resultatet, men han føler at hans gutter lar seg dra ned på tempoet av Hafrsfjord.
- Til tross for at vi kun mønstrer med drøye to rekker er det vi som må holde tempoet oppe og spille vårt spill, sier han.

Søndag 9 - 2

Med fantastisk uttelling i målprotokollen på lørdag, men allikevel litt halvfornøyde spillemessig hadde Tønsberg Vikings alt å tape i helgens andre kamp. Toft forteller at man ønsket å spille sitt eget spill og holde et høyere tempo enn dagen før.
De første 10 minuttene av kampen viste absolutt ikke dette. Hafrsfjord gikk opp i en 1-0 ledelse etter 3:36 av kampen og det tok nesten 10 minutter før hjemmelaget klarte å rette et eneste skudd mot bortelagets keeper. Etter 19 minutter kom utligningen og lagene kunne gå til første pause på stillingen 1-1.

- I pausen mellom første og andre periode trengte ikke jeg å si så mye. Gruppen stiller krav til hverandre og vet selv hva som må gjøres, sier Toft.

Spillet snudde og der det var Tønsberg som ikke fikk rettet skudd mot mål i første periode så gjaldt det samme for Hafrsfjord de to neste.
Etter andre periode var Vikingene oppe i en 4-1 ledelse og når dommeren blåste for siste gang viste resultattavlen 9-2.

Tre debutanter

For første gang denne sesongen fikk Tønsberg-publikumet se Tor Sønju Bårnes i den røde drakten. Han er en spiller med lang fartstid i klubben, men denne sesongen har det blitt lite tid til skøytegåing all den tid han studerer i Bodø.
- Det var gøy å treffe gutta igjen og få spilt litt. Jeg er klar for innsats når jeg er hjemme fra skolen og hvis Toft vil ha meg med, sier han.
At Tor var litt rusten på skøytene kunne publikum se at han var på lørdag, men ikke mer enn at han stakk av med bestemannsprisen etter ett mål og en assist.

Den 17. år gamle Tønsberg-gutten Herman Birkelund fikk sine første minutter på is for A-laget søndag formiddag.
- Det er godt og se at han takler dette nivået og det kan fort bli mer spilletid denne sesongen, sier Toft.

Dennis Karlsson ble presentert som ny førstekeeper på fredag og allerede lørdag spilte han sin første kamp, og holdt til og med buret rent. På søndag ble det to mål i mot, men han stakk allikevel av med dagens bestemannspris.
- Det er godt å komme i gang. Det er en liten stund siden jeg har spilt kamp og i tillegg er hockeyen litt annerledes her enn det jeg er vant med, men det går seg fort til, sier han.

Dennis som kan skilte med VM-gull for Tre Kronor i inline-VM, har kommet seg på plass i leilighet i byen og håper å komme i jobb så fort som mulig.
- Nå skal jeg på intervju på mandag og det håper jeg går veien slik at man får kommet ordentlig på plass.

Andreas Toft er imponert over hvordan Victor Aastvedt har håndtert oppgaven i Tønsberg-målet denne sesongen og venter at Victor vil ta nye steg med Dennis på plass.
- Det er godt å få på plass en seniorkeeper, men jeg vil fremheve hvor bra Victor har taklet oppgaven til nå. Nå får vi et ordentlig keeper-team hvor det blir konkurranse om plassen, hvor de kan dra nytte av hverandres erfaring og de kan lære hverandre opp. Spesielt for Victor er det nok veldig bra å få en kollega som har vært med på litt av hvert tidligere.

Takker publikum

Det var dessverre vært lang fra publikumsrekord i ishallen denne helgen, men Toft er godt fornøyd med de som møter opp.
- Jeg vil takke de som kommer på kampene og lager god stemning. Det er alltid gøy med våre supportere på plass og det er alltid plass til flere på tribunene, avslutter han.

Helgens målscorere var

Hytten (2)
Bogen (2)
Nilsen
T. Bårnes
Davidsen
Persson (2)
Karlsson (3)
Runbjer (3)
O. Bårnes
SolbergVi presenterer målvakten Dennis Karlsson!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 25. Nov 2016

Det er med glede vi kan presentere vår nye førstekeeper. Dennis Karlsson kommer fra spill i Divisjon 1 til oss i Tønsberg Vikings og vi er sikre på at han vil bidra sterkt for oss resten av denne sesongen.

Dennis er en 29 år gammel målvakt fra Nässjö i Sverige og han har rukket å spille over 170 kamper i Divisjon 1. Målvakten tar også med seg erfaring fra Allsvenskan og Borås HC hvor han spilte deler av 08/09-sesongen.

Tidligere Tønsberg Vikings-spiller Pontus Gunberg spilte med Dennis i Ulricehamns IF og det er det er ikke umulig at han kan ha lagt inn noen gode ord for Tønsberg, men mye av æren for at Dennis valgte å komme hit går til poengkonge Anton Persson.
Anton og Dennis spilte sammen Mörrums Gois i flere sesonger og Anton har kun gode ord å si om våre nye målvakt. Anton har hatt jevnlig kontakt med Dennis og har den siste tiden jobbet for å få han denne veien, noe vi er veldig glade for.

Dennis ankom Tønsberg fredag kveld og han er klar for spill allerede i morgen. Han har trent godt den siste tiden og vi håper å se han stoppe mange pucker i kampene mot Hafrsfjord, lørdag og søndag.
Forsterker før helgens kamper

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 10. Nov 2016

Tønsberg Vikings har signert den 27 år gamle forwarden Petter Hagevik.

Petter har vært i Tønsberg og prøvd seg i en uke og begge parter er enige om å forlenge samarbeidet.

Trener Andreas Toft forteller at Petter tilfører laget muskler og størrelse fremme på isen samt mange år med erfaring fra seniorhockey etter spill for Holmen, Jutul og Furuset.

Spilleren har i første omgang signert en kontrakt som gjelder frem til nyttår, men det er mulighet for forlengelse dersom begge parter ønsker dette.

Tønsberg Vikings møter Haugesund Seagulls til to kamper i vestlandsbyen denne helgen og sammen med resten av laget er Petter i gang med de siste forberedelsene til kampene.

Vestlandslaget står med 2 seiere på 6 spilte kamper, hvor begge seierne er på hjemme-is, noe også Toft påpeker.
"Vi vil nok se et laget som er vesentlig bedre hjemme enn borte. De fleste har fordel med å spille hjemme, også vi, og vi må forvente å møte tøff motstand".

Neste hjemmekamp for Vikingene er 20.11 kl. 17:00. Motstander er Ski og sponsor for kampen er Zone: Bjørn-Hansen Vedlikeholdstjenester.Byttehelg søndag 20. november

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 3. Nov 2016


Det er god økonomi å kjøpe brukt sportsutstyr!
Gjenbruk av utstyr er god økonomi når de som selger brukt utstyr tjener på det, og de som kjøper nytt brukt tjener på det.
Sportsgleden og miljøet tjener på at flere kan være med på idrett.
Nettopp derfor arrangerer vi i Tønsberg hockey byttehelg søndag 20. november kl. 12.00-20.00. Ønsker du å selge utstyret ditt kan det leveres i forkant av arrangementet i ishallen, tirsdager og torsdager.
Vi oppfordrer til bruk av mCASH ved kjøp og betaling. Dersom du ikke selv vil selge utstyret ditt så tar vi gjerne imot utstyr vi kan selge til inntekt for klubben.

Velkommen!Hockey turnering for de minste U8-U10 spillere 19 nov.

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 29. Okt 2016

Da er det klart for årets runde med BTV turnering 19 november her i Tønsberg ishall.

Alle barn fra U8 til U10 er velkommen til å melde seg på denne gratis turneringen. Hvis du er i tvil om hvilket lag ditt barn skal melde seg opp på så kan du høre med trenerne. De vil være behjelpelig for å fortelle deg hvilket lag du skal føre barnet ditt opp på.

Dette er lav terskel turnering. Hvor det ikke blir ført mål. Men som vi først og fremst er med for å ha det gøy !

Denne turneringen går på rundgang mellom Tønsberg - Skien - Ringerike - Kongsberg. Så senere i sesongen blir vi bedt bort til de andre lagene som kommer hit for å spille å ha det gøy med oss den 19 november.


Påmelding her !Kalassifre på lørdag og søndag

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 23. Okt 2016

Nidaros 2 gjestet i helgen Tønsberg Ishall for dobbelkamp mot Tønsberg Vikings. Etter helgens kamper endte det med 25 mål i bagasjen for Trondheimslaget som selv klarte å score tre mål.


Trener Andreas Toft er veldig fornøyd når vi møter han i garderoben etter kampen.
- Jeg hadde forventet en tøffere motstand av Nidaros etter jeg så resultatene de hadde mot Haugesund, men de kommer til kampene her i Tønsberg med 11 utespillere og har flere sentrale spillere skadet så det ble stor forskjell.

I helgens kamper fikk vi sett to debutanter på isen for Tønsberg Vikings, de to unge backene Fredrik Dybdahl og Adrian Rasmussen gjorde sakene sine godt. Disse ungguttene stod opp og taklet nivået på en god måte. Fredrik viste at han visste hvor buret stod og markerte seg for vikingenes åttende mål på søndag.

Lørdag: 10 - 3

- Dette var en nesten perfekt kamp. Vi gjør det vi skal og det vi har trent på, sier trener Andreas Toft


Med en 8 timers busstur i beina var det ikke mange som ga Trondheimslaget stor sjanse i første kampen, og allerede i første periode skulle det vise seg at det var klasseforskjell på lagene.
Etter mål av Bogen, Nilsen, Persson og to av Limtun var kampen i praksis avgjort når dommeren blåste for periodeslutt.

Andre periode fortsatte i samme sporet som den første og det ble ytterligere fem nye mål for vikingene, denne gangen signert av Karlsson, Proos, Hytten og to av Skoglund.
Nidaros fant også veien til nettmaskene og scoret ett mål med Pål Skarlo.

Til tredje periode hadde Nidaros et mål om å vinne perioden 1-0, og dette var noe de klarte. Perioden var målløs for vikingene, Nidaros på sin side klarte å utnytte et godt overtallsspill og med ett selvmål fra Tønsberg Vikings ble sluttresultatet fastsatt til 10 - 3.

- Selv om Nidaros vinner tredje periode 2-0 så spiller vi godt. Nidaros har litt flaks med at vi scorer et selvmål og de er dyktige i overtallsspillet. Dette er en kamp jeg som trener liker å se. Vi gjør det vi har trent på og det er flott å se at vi får det til i kamp, sier Toft.

Beste spiller for Tønsberg Vikings: Anton Persson


Søndag: 15 - 0

Første perioden vitnet lite til festspillet man så av Tønsberg Vikings dagen før. Pasningene satt ikke og det var lite som stemte. Stian Bogen klarte likevel å finne nettmaskene og Vikings gikk til hvilen med en 1-0 ledelse.

- Dette var de 20 dårligste minuttene våre denne helgen. Når vi kom inn i garderoben var ikke gutta fornøyde, og de var klare for å skjerpe seg de siste to periodene.

I andre periode var det som at det var et helt nytt lag på isen. Pasningene, spillet og formasjonene satt og dette ga uttelling i målprotokollen.
Når spillerne gikk av isen viste resultattavlen hele 8-0!
Tønnesen og Dybdahl scoret ett mål hver, Stian Bogen noterte seg for to mål og Gustav Runbjer vartet opp med 3 scoringer.

Med Victor Aaltvedt som holdt buret rent i siste periode og Stadsvik som scoret ett, Persson, Solberg og Runbjer to, ble sluttresultatet 15-0.


- De første 20 minuttene var ikke bra. Selv om det er flott å se slike sifre på resultattavlen skulle jeg heller ha vunnet 6-0 og hatt 60 minutter med godt spill, men jeg vil fremheve hvordan guttene gjennomfører. De holder trykket oppe, jobber godt begge veier og er trofaste til systemene helt til slutt, sier Toft.

Bestemann for Tønsberg Vikings: Stian Bogen


Lenge til neste kamp

Nå venter en kamppause på 3 uker før vikingene reiser til Haugesund for dobbelkamp.
- Vi må ikke ta av fordi vi har vunnet 4 kamper. Det kommer sterkere motstand og lag som Haugesund og Storhamar 2 vil nok være på et helt annet nivå enn det vi har sett til nå.

Allerede første trening etter helgen vil Toft legge opp en treningsplan for perioden fremover.
- Dette blir litt nytt for oss. Med 3 uker uten kamp kan man trene på en annen måte enn det vi har gjort til nå, avslutter han.Vi ønsker oss flere unge hockeyspillere

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 14. Okt 2016

Hockeyskolen er et tilrettelagt nybegynnerkurs for å hjelpe barn til å like seg i ishockey. Les mer på menypunktet "Hockeyskolen"Treningen - slik virker det

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 14. Okt 2016

 • IMG_0776.jpgHUSK at barna ikke trenger noen erfaring med skøyting fra før av før de kommer til oss for første gang, men hvis barna har litt erfaring fra før også det greit…
 • Nybegynnere hos oss begynner med krypeøvelser for å bli venn med isen og for å bygge selvtilitten opp, og med litt andre gode tips, så er de fleste av barna oppe å går rundt på isen etter 5 til 10 minutter (utrolig, men sant) !
  Gjennom islek lærer våre instruktører barna gradvis å mestre isen.
 • Dere må forstå at skøyting krever nok mer kontinuitet enn mange andre idretter, men mestringsfølelsene står i kø hos oss, barna opplever mellom 5 og 8 mestringsfølelser på bare en trening (det er en av tingene som gjør vår aktivitet så gøy).
 • Vi vet også at barn i denne alderen elsker utfordringer, og vi gir dem massevis på hvert nivå som barna vil komme innom.
 • Og ja, hockey er nok også den sporten som er best når det gjelder motorikk og koordinasjonsutvikling hos barn, og balanse
 • Alle barn blir plassert på det nivået som passer best for dem
  – i en nivågruppe hvor alle er like gode. Alle vet at barn utvikler seg forskjellig uavhengig av alder. Derfor sorterer instruktørene kontinuerlig og i samarbeid med hvert enkelt barn og flytter dem fremover til neste nivå “what a feeling”!
 • Mestringsfølelsen står alltid i sentrum… og vi vet at “vi bygger barna” til å tro på seg selv, dvs barnet skal ha selvtillit og være stolt av egne fremskritt. At barnet har det gøy på samme tid, og at treningen og fremgangen bokstavlig talt går som en lek er det viktigste… dette vet vi at barna elsker!

Vi serverer gratis kaffe til foreldrene som ser på treningen.


Ny storseier mot Jutul

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 12. Okt 2016

For Tønsberg Vikings ble andre seriekamp i 2. divisjon nok en parademarsj. Tønsberg Vikings vant 10-2 mot Jutul på borteis onsdag kveld.


Trener Andreas Toft meldte etter søndagens møte mellom lagene at returkampen ville bli en helt annen affære enn storseieren mot samme motstander, men det skulle raskt vise seg at kveldens kamp ville minne mye om forrige kamp.

Allerede etter fem minutter fikk de 30 tilreisende fra Tønsberg noe å juble for ved mål av søndagens tomålsscorer Gustav Runbjer. Jutul utlignet kjapt, men etter det skulle det nok en gang handle i all hovedsak om Tønsberg-laget.

Når dommeren blåste av for første periode stod det 1-3 på lystavlen etter mål av Joakim Stadsvik og Sondre Limtum.

Andre periode var ikke mange sekundene gammel når Tønsberg Vikings økte ledningen til 4-1, denne gangen i undertall, ved Anton Persson.
Perioden ble preget med rotete og til dels stygt spill, noe dommeren lot gå. Vikingene holdt hodet kaldt og økte ledelsen ytterlige tre ganger ved Joakim Stadsvik, Ola Sønju Bårnes og Sondre Limtum før periodeslutt.

I tredje periode viste vikingene sin styrke i undertall og fikk to undertallspucker bak Jutul-målvakten. Først ved Gustav Runbjer og deretter ved Kristoffer Vold Hytten. I tillegg noterte Stian Bogen seg på målscorerlisten.
Jutul reduserte ledelsen en gang i løpet av perioden noe som gjorde at resultattavlen til slutt viste 2-10.

Nok en gang klarer vikingene å score et tosifret antall mål og det er gledelig å se at det er 7 forskjellige spillere som noterer seg på målscorerlisten.

Neste motstander for Tønsberg Vikings er Nidaros 2 som gjester Tønsberg ishall 22. og 23. oktober.


Vikingene tok seieren med god margin 10 - 1 mot Jutul Søndag ettermiddag

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 10. Okt 2016

21045_260655836914_1839121_n.jpg

Guttene tok seieren med god margin søndags ettermiddag. Det hele endte med 10 - 1 over gjestene Jutul.


Første periode startet som man kan forvente første seriekamp med litt nervøst spill, men etter drøye 14 minutter satte Gustav Runbjer inn årets første mål.

Andre periode var kun noen sekunder gammel når Jutul utlignet, men etter det var det bare ett lag på banen. Når 2. periode var ferdigspilt stod det 7-1 på resultattavlen etter mål av Runbjer, Proos (2), Hytten, Nilsen og Solberg.

Stadsvik fortsatte i tredje periode og med ytterligere to mål av Solberg ble det til slutt tosifret på resultattavlen.

318 tilskuere så at banens beste for Vikings ble tremålsscorer Thomas Kleven Solberg.

Neste kamp for Tønsberg Vikings er borte mot Jutul, onsdag 12.10, og vi har satt opp buss til kampen:

https://www.facebook.com/events/1679201422397029/


Detaljert sammendrag finnes på Hockey.no/Live


Sammendrag av målene

1 - 0 3 G. Runbjer - Assist: 12 F. Moger

1 - 1 28 J. Mathisen - Assist: 24 F. Torgersen

2 - 1 3 G. Runbjer - Assist: 10 J. Stadsvik

3 - 1 23 K. Proos - Assist: 4 A. Persson

4 - 1 23 K. Proos - Assist: 3 G. Runbjer , 4 A. Persson

5 - 1 11 K. Vold Hytten - Assist: 61 K. Karlsson

6 - 1 86 G. Egenes Nilsen - Assist: 17 V. Tønnesen , 61 K. Karlsson

7 - 1 18 T. Solberg - Assist: 86 G. Egenes Nilsen , 16 M. Kurcina

8 - 1 10 J. Stadsvik - Assist: 12 F. Moger

9 - 1 18 T. Solberg - Assist: 86 G. Egenes Nilsen

10 - 1 18 T. Solberg - Assist: 23 K. Proos , 11 K. Vold Hytten

Busstur til bortekamper

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 7. Okt 2016


Det er nå satt opp busstur til bortekampen mot Jutul og bortekampene mot Haugesund. Meld dere på !

Jutul: https://www.facebook.com/events/1679201422397029/
Haugesund: https://www.facebook.com/events/1680153858966292/To rutinerte spillere klare!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 6. Okt 2016

Med til sammen 11 sesonger i den røde drakten vil dagens to signeringer bringe rutine til et ellers ungt Tønsberg Vikings-lag.

Kun 3 dager før seriestarten mot Jutul er det klart at Stian Bogen og Gerhard Egenes Nilsen er klar for en ny runde i Vikings-drakten.

Begge spillerne har levd som hockeypensjonister en periode, men nå er skøytene slipt og de er klare for 2.divsjonsspill.

33 år gamle Gerhard Nilsen blir årets eldstemann i et ungt Tønsberg Vikings.
Løperen har en imponerende CV med GET-spill for Vikings, Stjernen og Frisk Asker for å nevne noe. Gerhard har også rukket å spille 6 sesonger for Vikings med til sammen 117 kamper og 180 poeng opp gjennom årene. Tradisjonelt har han vært løper, men han vil nok kle en mer all-round-rolle i år.

Løperen Stian Bogen spilte i den røde drakten fra 2006 til 2010 og mange husker nok hans fine samspill med Jonathan Rabin fra 2008.
Etter at Stian tok en pause fra hockeyen har han holdt formen litt ved like med noe spill for Vikings' andrelag.

Vi i Tønsberg Vikings er veldig fornøyd med at begge spillerne igjen ønsker å spille for oss og vi gleder oss til seriestart på søndag!Sesongkort for Tønsberg Vikings

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 1. Okt 2016


Det er også i år mulig å kjøpe sesongkort for Tønsberg Vikings. Sesongen består av totalt 12 hjemmekamper og kjøp av sesongkort vil i praksis gi gratis inngang på 3 av disse.

Fyll ut skjema og betal til kontonr:
2470 27 76747 mrk: sesongbilett og navn
Pris: 900 kr
https://goo.gl/forms/4cUAOrXPaITPsR5L2

For de som lurer så vil alle under 18 år være gratis, studenter gratis ved framvisning av studentbevis. Alle andre 100 krVeldig klar for seriestart

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 1. Okt 2016

Tønsberg Vikings to nyeste spillere, Vetle Dahl Tønnessen og Håkon Kvernberg er samstemte når de får spørsmål om de er klare til seriestart. "Veldig!" er responsen fra begge!

Kun 16 år gammel er Håkon Kvernberg klar for Tønsberg Vikings A-lag. Han er ikke ukjent med å spille med eldre spillere, men denne erfaringen er ny for han. Kommende sesong skal han spille mot spillere på alder med foreldrene hans.
"Det er uvant med å spille med såpass mye eldre og mer erfarne spillere, men det er gøy og det går bedre for hver dag" sier han.
Dette bekreftes av Kalle Karlsson."De unge spillerne begynner å bli varme i trøya nå, og vi ser at de tar store steg hver uke. "

Både Vetle og Håkon forteller at de er blitt tatt godt vare på av de erfarne spillerne og at de har lært mye. "De er flinke til å inkludere oss og lære oss nye ting", sier de.

Treningene har hatt et høyere nivå og med mer fart enn det de er vant til, men det har vært en positivt erfaring.
Vetle fikk såvidt føle litt på nivået i fjor når han fikk en kamp på benken for Vikings, men i år er det gode muligheter for mye mer spilletid.

Begge er spillere med høyt ambisjonsnivå. Håkon svarer konstant at NHL, og aller helst favorittlaget Bostons Bruins, er målet.

Hverken Vetle eller Håkon vet helt hva som venter dem første seriekamp mot Jutul, men begge er veldig klare for å komme i gang.
"Dette kan gå begge veier, jeg kjenner ikke til Jutul, men vi skal gi alt" sier Håkon.

Sesongåpning mot Jutul er hjemme i Tønsberg Ishall søndag 9. oktober kl. 17:00, men vi oppfordrer alle til å møte opp en time tidligere, og få med seg spillerpresentasjon kl. 16:00.3 nye spillere klare for Tønsberg Vikings

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 27. Sep 2016

Håkon Kvernberg (f. 2000) og Vetle Dahl Tønnessen (f. 1998) har i dag skrevet juniorkontrakt med Tønsberg Vikings.
Begge er lokale gutter og går for tiden på Wang's hockeylinje.

Ola Søjnu Bårnes (f. 1993), her sammen med leder Ruben Kleppan, er også klar for kommende sesong.
Ola, som er Tønsberg-gutt og lillebror til mangeårig Vikings-spiller Tor "Tårtan" Bårnes, har gått gradene i Askers ungdomslag, men har de siste sesongene spilt hockey på vestlandet.

Vi i Tønsberg Vikings er glade for at de lokale guttene Håkon, Vetle og Ola velger oss kommende sesong.Kampoversikt Tønsberg Vikings

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 26. Sep 2016

21045_260655836914_1839121_n.jpg

Følgende kamper skal Tønsberg Vikings spille i sesongen 2016/2017Satser på videre utvikling

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 23. Sep 2016

Kasper Proos og Victor Aaltvedt

Etter Vikings' konkurs har Tønsberg Vikings gjenoppstått i form av TOIKs A-lagssatsning. Det er for tiden høy aktivitet på isen og siste finpuss gjøres før sesongstart hjemme mot Jutul 9. oktober.

To av lagets yngste gutter legger ned mange timer på isen for å videreutvikle seg som hockeyspillere.


Tønsberggutten Kasper Proos fikk så vidt prøve seg i 1. divisjon i fjor og håper at årets sesong skal gi han mye mer istid.
- Det at det ikke ble spill i førstedivisjon var først en skuffelse, men fokuset mitt er å utvikle meg mer som spiller. Jeg vil få mer istid og mine muligheter for videre utvikling er lettere nå enn det de ville vært hvis Vikings hadde fortsatt i 1. divisjon, forteller han.

Victor Aaltvedt ble signert av Vikings før sesongen som en 2./3. målvakt. Dette innser han at ikke ville gitt han mye istid.

- Det at vi nå spiller i 2. divisjon gjør at jeg kan få mer matchtrening og raskere utvikle meg videre.

Begge 17-åringene er avgangselever på Wang. Treninger med skolen, U-lagstreninger og A-lagstreninger gjør at de har totalt har 11 isøkter i uken, i tillegg kommer det styrketrening! Resten av A-laget klokker inn på 4 istreninger i uken.
Med en så stor treningsmengde skal det ikke skorte på treningsgrunnlaget når sesongen nå kommer i gang.

Victor som flyttet fra Skien til Tønsberg forteller at flyttingen har gått veldig greit.
- Det var litt rart i begynnelsen, men nå går det veldig fint. Med skole og treninger har jeg nok å gjøre. Jeg er mer i ishallen enn hjemme, sier målvakten.

Tønsberg Vikings har som uttalt mål å benytte flere unge og lokale spillere og fredagens trening viste dette. Det var en god blanding av unge samt noen litt mer rutinerte spillere, med hovedvekt på ungguttene.
De to svenskene, som nesten kan kalle seg Tønsberggensere, Kalle Karlsson og Gustav Runbjer var på plass med sin rutine, det samme var også trener Andreas Thoft.

På tribunen var det noen få skuelystne som kunne se at treningen ble avsluttet på muntert vis med straffekonkurranse, og vi kan røpe at de eldste absolutt ikke alltid er best.


Fakta:
Victor Aaltvedt
Posisijon: G
Født: 1998
Høyde 170 cm.
Ungdomslag: Skien

Kasper Proos
Posisjon: D
Født: 1998
Høyde: 184
Ungdomslag: Tønsberg


Supertrio klar for A-laget!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 20. Sep 2016

20160920_182916.jpg


Det er med glede vi kan melde at publikumsfavorittene Gustav Runbjer, Kalle Karlsson og Anton Persson igjen snører på seg skøytene i Tønsberg Ishall.

Gustav og Kalle har vært bærebjelker i Vikings i en årrekke og burde være god kjent for de aller fleste.
Anton kom til Vikings før forrige sesong fra flere år i Divisjon 1 og Allsvenskan i Sverige og markerte seg med 47 poeng på sin første sesong i Norge.

Vi i TOIK er veldig glade for at de ønsker å spille nok en sesong her i byen.

Velkommen!Dommerkurs i Tønsberg Ishall

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 8. Sep 2016

dommer fløyte.jpg


Det vil bli avhold dommerkurs i de tidligere VIP lokalene Lørdag 17/9 KL 10:00.

Nytt kurs for alle som tidligere har hatt dette kurset(grunnkurs)

Nye er også ønsket !! Så meld deg også på om du har lyst å lære litt om hvordan en blir ishockey dommer.Vikings support som samler penger til klubben!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 4. Sep 2016

Styret i klubben er på torvet og der traff vi Vikings support som samler penger til klubben! Bra jobba support!Dommerkurs - ishockey For alle som vil !

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 3. Sep 2016

Informasjon om dommerkurs til utøvende dommer, og hvis du har ett ønske om å bli dommer er du hjertelig velkommen.

FastTrack informasjon 2016.pdf

FastTrack _kursplakat 2016.pdfNavnekonkurranse for det tidligere VIP bygget

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 3. Sep 2016

Da setter vi opp konkurranse for navn på nye klubbhuset (tidligere VIP)

Alle til og med U14 kan sende inn forslag !

Vi ønsker at Klubbhuset skal være et samlingssted for alle medlemmer hvor trivsel står i høysete.

Sett opp navneforslag med navn og send det til toikbredde@gmail.comKontigentoversikt for medlemmer og aktive i TOIK ­ bredde Sesongen 16/17

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 3. Sep 2016


Som aktiv hockeyspiller er det tre(3) kontigenter som må betales. Dessverre er det ulike innbetalings­datoer på disse.


Enkel oversikt:

Treningskontigent: ­ dekkes til å dekke isleie og drift av klubb. Gjelder for sesong, høst til og med vår. (1600 kr ­ 6000 kr avhengig av alderstrinn)

Medlemsavgift: ­ kontigentavgift ift Norges Idrettsforbund. Går pr kalenderår. Betales i løpet av januar. (350 kr individuell avgift. 650 kr for familiemedlemskap)

Spillerlisens: ­ spillerforsikring som betales til Norges Ishockeyforbund. Denne er generert elektronisk fra forbundet til den aktuelle spiller. (350 kr ­ 2330 kr avhengig av aldersklasse)


Oversikten finner du her på menyen

TOIK->Medlemsinfo->Medlemsinformasjon


Ved eventuelle betalingsutfordringer ta kontakt med Andreas Thoft (tonsberg.hockey.bredde@gmail.com) eller Thomas Bjørn­Hansen (thomastbjor@gmail.com) Vh breddestyretLedig istid i september leies ut... før serien starter i oktober

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 2. Sep 2016


Ledig istid i september leies nå ut. Seriekampene starter i oktober. Så da venter vi til BTV U8/U10 turnering, og seriekampene ned til U11 er satt før vi leier ut resten.Kjære medlemmer!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 24. Aug 2016

toik_logo_liten_Styret.png

Kjære medlemmer!

I klubben vår har vi medlemsavgift og treningsavgift. Disse er svært viktige for at vi skal kunne opprettholde våre tilbud. Dessverre er ikke alle like flinke til å betale disse.

For å få støtte fra Norges Idrettsforbund må medlemsavgiften være betalt.

Treningsavgiften skal dekke alle kostnader rundt trening, istid, utstyr til trening, drakter etc.

For sesongen 2015(Høst)/2016(Vår) er det altfor mange som ikke har betalt. Alle skal ha fått giro, og i tillegg påminnelser via mail og/eller sms. Vi ber innstendig om at avgiftene betales snarest.

Det totale utestående beløp er betydelig!

Får vi ikke inn disse midlene vil konsekvensene bli et redusert tilbud til alle. For å opprettholde aktivitet må alle bidra. For kommende sesong vil det registreres hvem som er tilstede på treningene. Dette vil kontrolleres opp mot klubbens systemer og det vil desverre ikke bli mulighet til å være med på treninger uten at avgiftene er betalt.

Ved spørsmål angående avgiftene bes dere ta kontakt med:

Andreas Thoft på mail: tonsberg.hockey.bredde@gmail.com

Muligheter for del-betalinger kan diskuteres og avtales.

Styret har besluttet at dette er en prioritert sak og alle nødvendige grep skal tas i bruk for å få denne uheldige økonomiske situasjonen ut av verden, klubben har store utgifter fremover og ønsker man at tilbudet skal være der må man bidra.

Så igjen - betal avgiftene snarest.

Styret TOIK- bredde
Istid kommer her på TOIK siden

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 14. Aug 2016

TonsbergkommuneIshall.png


Istidene er nå å finne under Istider &Kalender på menyen her.

Har bare rukket å legge inn standard uke trening. I løpet av uka kommer arrangementer og stevner. Og selvfølgelig kamper når de blir tilgjengelige.

Åpen hall starter ikke før uke 40 høstferien.
Dokumenter og informasjon til ekstraordinært årsmøte Elitè

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 12. Mai 2016

logo_vikings_cmyk.png


Dokumenter og informasjon til ekstraordinært årsmøte Elitè den 19.mai kl 18.00

fås ved henvendelse til : post@vikingshockey.no

Er det noen spørsmål , ring meg på tlf 90867935.


Forretningsorden ekstraordinært årsmøte 13 10 2015 Elite.pdf


Mvh

Gro Anita Aas

Styemedlem ElitèÅrsmøte TOIK 2016 19 mai

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 29. Apr 2016

toik_logo_liten_Styret.png

Årsmøte i TOIK Elite avholdes torsdag 19. mai 2016 kl. 18.00 i VIP’en. Årsmøtedokumenter vil være tilgjengelig uken før. Da dette ansees som et ekstraordinært årsmøte i og med at det ordinære årsmøtet ikke kunne bli avholdt, er kunngjøringen rettidig da fristen ifm ekstraordinært årsmøte er 8 dager.Årsmøtedokumenter for 31 mars 2016

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 30. Mar 2016

toik_logo_liten_Styret.png

Aktuelle dokumenter


BUDJSETT 2016.pdf


Forretningsorden årsmøte 31 03 2016 Allianse.pdf


Forretningsorden årsmøte 31 03 2016 Bredde med innstilling og vedtak.pdf


Regnskap 1.pdf

Regnskap 2.pdf

Regnskap 3.pdf

Regnskap 4.pdf


TOIK Bredde årsberetning 2015.pdf


Mvh StyretÅrmøte 31 mars 2016

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 15. Mar 2016

toik_logo_liten_Styret.png

Viktig! Eventuellse saker meldes inn til styret så raskt som mulig og senest inne 17 mars!


Årsmøtet vil bli holdt i VIP bygget kl 19:00 31 mars 2016

Utleie av VIP lokalet !

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 4. Jan 2016

toik_logo_liten.png

Utleie av lokalet for møter, kick-off, bursdagsselskaper, jubileumer, konfirmasjoner etc.

Vi kan tilby:

 • Spiseplass til 60 personer
 • Møtelokale til 80 personer
 • Prosjektor og lerret
 • Internett med god kapasitet
 • Events – på eller utenfor isen
 • Møte med Vikings trenere og spillere
 • Catering med flere flotte menyer eller kun kaffe og rundstykker
 • Servering og kokker
 • Alt fasiliteter tilrettelagt for handicappede
 • Gode parkeringsmuligheter

Se "Utleie av festlokalet" på menyen for booking og ledig tid.