All aktivitet innstilt fra 15. desember til nyttår!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 15. Des 2021


I går ble det sendt ut en forespørsel til samtlige ungdomslag i Bredde om man ønsket å fortsette treninger eller ikke, da i forhold til annonserte bestemmelser fra sentrale myndigheter som åpnet for å fortsette treninger for barn og unge.

Vi i klubbens styre var som nevnt i tvil om hva som var den mest hensiktsmessige beslutning ift videre aktivitet i gjeldende Covid-situasjon. Vi takker for rask respons og alle innspillene fra lagene. Grovt sett kan man si at klubben var delt i to når det gjelder enten å fortsette treninger eller å stenge ned.

Styret har i kveld foretatt en ny vurdering og prøvd å se på alle forhold som spiller inn på både klubbens aktiviteter og det enkeltes medlems situasjon, spesielt viktigheten av at barn har aktiviteter å drive med i denne vanskelige tiden.

Etter en totalvurdering har styret besluttet å innstille all aktivitet i Tønsberg Ishall gjeldende fra 15. desember frem til nyttår.

Dette var en meget vanskelig beslutning å ta, men risikoen med å fortsette ble av et samlet styre ansett for å være for stor. Som nevnt i går, så har klubben medlemmer spredt over et stort geografisk område, fra flere kommuner og lokalmiljøer, og vi ønsker ikke å utsette den enkelte for eventuelle konsekvenser som en smittesituasjon kan medføre både ift julefeiringen og for den enkelte med familie. I tillegg mener vi at vi i TOIK også samfunnsmessig må bidra med det vi kan for å stanse den pågående og raskt voksende smittespredningen.

Vi vet at det mest sannsynlig er et delt syn på denne beslutningen, men vi mener bestemt at vi har fattet en beslutning som er den beste for både fellesskapet og den enkelte.

Som kjent så har Regjeringen ilagt restriksjoner for en periode frem til 11. januar. Men så sant ikke situasjonen endres og eventuelle nye restriksjoner innføres, så vil styret foreta en ny vurdering før nyttår og vurdere situasjonen på nytt med tanke på eventuell oppstart av aktiviteten igjen i begynnelsen av det nye året.

Samtidig vil vi oppfordre alle medlemmer til å benytte andre relevante muligheter for aktivitet, herunder ute-isen på stadion som åpner kommende helg. (Merk at det er et arrangement der førstkommende helg.)

Styret håper på en forståelse for den beslutning som har blitt fattet, og at nåværende smittesituasjon bedres i løpet av de kommende uker, slik at vi igjen så snart som mulig kan gå tilbake til normalt aktivitetsnivå i klubben.

Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med Styreleder Anders B. Gundersen, mobil 920 44 905.

Vi vil benytte anledningen til å ønske alle i TOIK en God Jul og håper vi igjen snart kan møtes i ishallen.

Styret i TOIK.
Åpen hall er avlyst

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 9. Des 2021

Grunnet dagens corona-situasjon er dessverre åpen hall avlyst frem til jul. Ny informasjon kommer på nyåret.Tønsberg Vikings – Skien 15. Desember – Billetter og Covid restriksjoner

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 8. Des 2021


Nye nasjonale Covid-restriksjoner innføres nå og medfører konsekvenser for kampen mot Skien i neste uke. Med erfaring fra i fjor så har vi et opplegg for oppmerking av seter (såkalte tilviste plasser) som er i henhold til gjeldende regler og som medfører at vi kan ha noe flere tilskuere enn når vi har fri plassering på tribunen. Vi vil forberede hallen for dette i kommende kamp mot Skien.


Med erfaringer fra i fjor så kan vi da ha ca 110 personer/publikum på våre hjemmekamper.


Følgende opplegg for billetter vil bli gjennomført:

- 75 billetter legges ut på nett for salg (barn, voksne og honnør).

- Noen billetter vil bli holdt av til sponsorer som ønsker å komme, samt noen billetter til A-lagsspillerne.

- De resterende billetter etter overnevnte fordeling vil bli lagt ut for salg i billett-luken i hallen i forkant av kampen.


I tillegg vil alle andre gjeldende Covid-restriksjoner bli gjennomført på arrangementet.

Vi beklager at vi må begrense adgangen til arrangementet, men vi vil optimalisere dette innenfor gjeldende regler og forsvarlig gjennomføring av arrangementet.


Vel møtt til kamp!


 


Nye corona-tiltak fra 9. desember (hockey.no)

https://www.hockey.no/nyheter/2021/nye-corona-tiltak-fra-9.desember/?fbclid=IwAR1jrlHQAjZUuA9FJU09tgIOd0-T4niAYTzZne7UlWJpZ01gj2zf0T__Liw Hva skjer denne uka?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 7. Des 2021

Etter en uke med mange kamper er det roligere denne uka. 

U11 spiller bortekamp mot Skien på torsdag kl.18.30.

U16 spiller bortekamp mot Kongsvinger lørdag kl. 17.00. 

A laget spiller bortekamp mot Ski søndag kl. 15.00.


En legende har forlatt klubben

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 4. Des 2021

Kristoffer «Kalle» Karlsson har forlatt Tønsberg Ishall! Litt ubemerket til Kalle å være så har han forlatt Tønsberg med sin familie og dratt nordover. Trondheim er som kjent Kalles nye bosted.

Jeg husker første samtale jeg hadde med Kalle når han kom til Tønsberg, han hadde mere enn 150 utvisningsminutter sesongen før dette så jeg var veldig i tvil om dette var rett mann for Tønsberg Vikings. Kalle fortalte at han ønsket å «starte et nytt hockey-liv» og at han nok ikke ville ha slike statistikker fremover. Uten å ha sjekket statistikken, så erindrer jeg at Kalle alltid har likt å avkjøle seg litt på den gale siden av banen, men slik er Kalle, han gir alltid 100%.


En fryktet back, vond å spille mot for våre motstandere, en lagspiller av de sjeldne som alltid gikk foran og som aldri var redd for å si sin mening. (noe også de fleste dommere fikk erfare…).


Kalle har gitt alt for Tønsberg Vikings, både som spiller, kaptein og Ass. Trener, og vi er evig takknemlige for alt han har gjort for laget og klubben. Kalle kommer til å bli dypt savnet i Tønsberg Ishall, men jeg håper at han etter hvert også søker mot isen i Trøndelag. Selv om vi helst skulle hatt Kalle i Tønsberg, så trenger ishockey’en Kalle, så regner med at han kommer til å være tilknyttet sporten på en eller annen måte. (det er vel daglige samtaler med Andreas, så regner med at også dette fortsetter fremover…)


I alle fall Kalle, tusen takk for alt du har gitt av blod, svette og tårer for Tønsberg Vikings, vi kommer til å savne deg her nede. De beste lykkeønskninger for fremtiden til både deg og familien!På vegne av veldig mange,

Roar Berg, Sportslig LederHva skjer denne uka?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 29. Nov 2021


U8 og U10 var i Askerhallen i helga på turneringer. Denne uka er det mange kamper på et par av lagene.

U12 spiller hjemmekamp mot Ringerike lørdag kl. 12.00. På søndag drar de på bortekamp mot Holmen Rød kl. 15.30

JU13 spiller bortekamp på fredag mot Bærums Wildcats kl. 19.00. De spiller også hjemmekamp på lørdag mot Nes kl. 17.00

U14 spiller bortekamp mot Sparta Sarp 2 på lørdag kl. 13.30. Og søndag spiller de hjemmekamp mot Storhamar 2 kl 15.40

A laget drar til Kongsvinger for kamp på onsdag kl 19.00. Så drar de til Bergen for en kamphelg med kamper 3 dager etter hverandre. Kampene mot Bergen begynner kl. 20.00 på fredag. Kl. 16.00 på lørdag og kl. 12.30 på søndag.


Informasjon fra klubben til supportere og publikum

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 24. Nov 2021


Som tidligere annonser så ønsker vi å ha en løpende dialog med publikum og supportere, fortrinnsvis for A-lags arrangement, men også som gjelder andre arrangementer, og vi inviterer derfor til et møte førstkommende mandag 29. november kl 19.00 i Klubbhuset.

Møtet er åpent for alle som ønsker å komme.

I dette møtet ønsker vi å informere om og diskutere følgende punkter:

 

 • Klubbens overordnede plan og fokusområder.
 • Klubbens profil og omdømmebygging.
 • Hvordan utvikle våre arrangementer for at vi skal få flere til å se hockeykamper i Tønsberg Ishall.
 • Hva er gjeldende regler på klubbens A-lagsarrangementer.
 • Eventuelt andre saker og innspill.

 

Vi ønsker hjertelig velkommen til møtet kommende mandag.
Hva skjer denne uka?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 22. Nov 2021

U16 spiller hjemmekamp mot Frisk Asker 2 tirsdag kl. 19.00


U12 møtes i klubbhuset på fredag til mat og en del av de drar også avgårde for å se på Vålerenga spille kamp i helga. 


U11 spiller sin første hjemmekamp på lørdag kl. 13.30 mot Jutul.


U8 drar på sin første turnering på lørdag i Asker.


B laget spiller hjemmekamp på søndag kl. 15.00 mot Ullensaker.Har du lyst til å spille hockey med denne kule gjengen?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 21. Nov 2021

I helgen dro U10-laget (født 2012) vårt på hockeyturnering til Bærum Ishall. Våre iskrigere møtte lagene Jar, Jutul, Skien og Holmen. 


En flott gjeng, med en herlig innstilling kjempet hardt i alle fire kampene. Vi scora og vi slapp inn mål, vi vant og vi tapte. Og vi hadde det gøy sammen! Akkurat sånn en cup skal være.


Som seg hør og bør ble det etter hver kamp kåret kampens kjempe, som ble belønnet med en 🧑‍🚒-hjelm. 


Har du lyst til å være med på morroa? Lyst til å være med på treninger og cuper sammen med oss?


Møt opp i Tønsberg ishall. Vi trener onsdag, torsdag og søndag.


Eller ta kontakt med trener Mats Westerberg på telefon +4795495185 for mer info.Alle menneskene bak

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 18. Nov 2021

Tønsberg og omegn ishockeyklubb er en klubb tuftet på frivillighet og dugnad. Det er så utrolig mange flotte folk i denne klubben, som bidrar på forskjellige måter. Det er folk som møter opp og trår til på kamper, treninger og arrangement. Alle er ikke like synlige, men de er der. Og uten dere så hadde det ikke gått. Vi skulle gjerne hatt enda fler. Men vit at vi setter så stor pris på jobben dere gjør. Trenere, lagledere, skøyteslipere, dere som står i kiosken, og dere som hjelper til på arrangement, kjører is, og knyter skøyter, dere som ordner tekniske ting og reparere, og alle andre oppgaver som dere har og tar. Så når disse fine bildene fra lagfotograferingen dukket opp på klubbens Instagram, så må vi bare dele igjen, for det er så nydelig og viser så fint noen av menneskene som gjør det mulig å ha det tilbudet klubben har. Bilder: Ellen NielsenAlle har et ansvar

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 16. Nov 2021

Etter en fin kamphelg med langveisfarende gjester, U8 maskoter og Fenrisulven i hallen vår, skulle man tro at det var unødvendig å komme med denne informasjonen. 

Vi minner om at vi har nulltoleranse for mobbing og trakassering, dette gjelder alle. Vi skal behandle alle med respekt. Spillere, dommere, publikum, frivillige, supportere, barn, voksne, gamle og nye, og gjester i hallen, skal behandles med toleranse, respekt og føle seg velkommen. Tilbakemeldingene etter helgens kamper er at enkelte på tribunen går til personangrep på enkelte spillere, roper ut mye stygt og respektløst som går langt over grensene på hva som er akseptabelt.

Understreker at Tønsberg og omegn ishockeyklubb har nulltoleranse for dette, og forventer at sånn type oppførsel ikke gjentar seg. Det vil bli slått hardt ned på om det skjer igjen.

Marita Berntsen- StyretHva skjer denne uka?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 15. Nov 2021


I løpet av uka skal lagene fotograferes. Det er også flere lag som spiller kamper i helga. 


U10 drar til Jutul på lørdag for å spille turnering. 


U16 spiller bortekamper mot Stavanger 2 både lørdag kl.14.15 og søndag kl. 12.15.


U12 spiller bortekamp på søndag mot Kongsberg kl.12.00


JU13 spiller bortekamp mot Ullensaker søndag kl.12.30.


B laget spiller også bortekamp på søndag mot Borg ishockeyklubb kl.19.00.Kamphelgen mot Tromsø endte 28-5!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 14. Nov 2021

Før helgens kamper stod Tønsberg Vikings uten tap i årets 2. divisjon. Fasiten etter helgens to kamper er at seiersrekken har blitt utvidet med ytterligere 2 kamper og målforskjellen har blitt forbedret med 23 plussmål!


Før den første av helgens to kamper fikk Tønsberg Vikings' største poengplukker gjennom tidene, Patrick Eriksson, en oppmerksomhet for å ha spilt 200 kamper for klubben.


Patrick kom til Tønsberg fra Malung før 09-10 sesongen og har siden den tid dominert i den røde og hvite drakten, over flere perioder.


Helgens første kamp åpnet rotete og ukonsentrert fra Tønsbergs side, men Vikings gikk likevel til første pause med en komfortabel 3-1 ledelse. Målene ble scoret av Tønsbergs egen Håkon Kvernberg, Slåsletten som kom inn som et friskt pust fra Gjøvik før sesongen og svenske David Chronvall.


I andre periode økte Vikings tempoet og forskjellen på lagene kom virkelig til syne.

Poengkongen Patrick Eriksson noterte seg for hele 4 mål. Chronvall og Slåsletten økte begge med ett mål hver og Tønsberggutten Daniel Losnedal fikk sitt første A-lagsmål.


Man skulle kanskje tro at med 10 mål i protokollen før den siste perioden så skulle det roe seg ned, men det gjorde det ikke. Tredje periode bød på ytterligere 5 mål og sluttstillingen i kampen endte 15-2. 

Mål i tredje periode kom fra Tønsberggutten Martin Hovda som scoret to, veteranen Runbjer med to og i tillegg noterte Eirik Thorbjørnsen seg for ett mål.


Foran søndagens kamp var det nok mange som forventet nok en målfest av Tønsberglaget, men det var Tromsø som ga vertene en kalddusj etter bare 8 sekunder.


Det var nok ikke mange på tribunen som ble veldig nervøse av den starten og det viste det seg kjapt at det heller ikke var noe grunn til.

Etter første periode stod det 5-2 på resultattavlen etter mål ved Chronvall (2), Eriksson, Thorbjørnsen og Runbjer.


Det ble ingen pangstart på Tromsø i andre periode, det var kun Tønsberg som klarte å få pucken inn i mål.

Andre periodes mål kom ved Slåsletten, Koivunen, Strande og Eriksson. 9-2.


Tromsølaget scoret i undertall i 3. periode ved nummer 26 Øvergård, som også var hans tredje scoring i kampen, og sine aller første mål i Tromsødrakten.

Det ene målet og prestasjonen til nummer 26 var det siste målet for Tromsø i kampen, men Tønsberg var ikke ferdige.

Det ble like mange mål for Tønsberg i 3. periode som den foregående. 

Losnedal var en målsnik igjen og doblet sine mål for Vikings, Nikola Barackov noterte seg for ett mål og de to dominerende spillerne denne helgen, Eriksson og Chronvall, la til ett mål hver på målkontoen.


Etter 13-3 seieren på søndag deler Tønsberg Vikings toppen av tabellen med Bergen med like mange poeng og på samme målforskjell.
Hva skjer denne uka?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 8. Nov 2021

Noen av keeperne fra de aldersbestemte lagene drar lørdag på keepersamling i Kongsberg i regi  Region Viken Vest.

B laget starter sin serie på torsdag i Tønsberg ishall mot Ski2 kl. 20.00. De spiller så neste kamp allerede lørdag borte mot Nesøya 2 kl.17.00.

U9 spiller sin første turnering i Holmen på lørdag.

U11 spiller bortekamp mot Frisk Asker lørdag kl. 13.00

A laget spiller 2 hjemmekamper denne helgen. De møter Tromsø på lørdag kl. 17.00 og spiller igjen mot Tromsø på søndag kl. 13.00


Styremøteprotokoll 13/21-22

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 4. Nov 2021

Vedlagt ligger godkjent styremøteprotokoll

 2021 09 14 Referat 13.pdfStyremøteprotokoll 12/21-22

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 4. Nov 2021

Vedlagt ligger godkjent styremøteprotokoll

2021 09 07 Referat 12.pdf Hva skjer denne uka?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 1. Nov 2021

Forrige uke fikk U11 og U10 også spilt sine første kamper for sesongen. U10 prøvde en ny turneringsform der de spiller 3 mot 3. 


Denne uken skjer det mye. U8 samles etter trening på tirsdag til felles kveldsmat.


Det er mange lag som skal spille kamper iløpet av uken. U14 begynner alt på torsdag med bortekamp mot Furuset kl. 18.45.


På lørdag spiller U16 borte mot Ski kl. 17. Samtidig spiller Oldboys en vennskapskamp borte mot Sandefjord.


På søndag starter dagen med U12 som spiller hjemmekamp mot Sandefjord kl.12.00. Videre spiller U14 hjemmekamp mot Jar2 kl. 15.00. JU13 spiller bortekamp mot Ski kl. 17.30 og A laget spiller hjemmekamp mot Ski kl. 17.00.
Klubbens keepere

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 29. Okt 2021

Torsdag var det keepertrening for alle keepere på aldersbestemte lag. Det var godt oppmøte og nesten alle lag var representert.  Keepertreninga ble ledet av A lags keeper Fagerstrøm.
Hva skjer denne uka?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 25. Okt 2021

Forrige uke var en uke hvor mange av lagene spilte kamper. Uka endte med seire i noen kamper, men også med tap. 

Denne uka trener alle lag som vanlig.

Det er en rolig uke også med kamper. U11 spiller sin første seriekamp borte mot Holmen lørdag kl. 12.00. På søndag spiller A laget bortekamp mot Ski kl. 15.00.


Folksomme tribuner

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 21. Okt 2021

. og meget god stemning i Tønsberg ishall når Skien kom for spille mot Vikingene. Vi ville feire at sesongen er i gang, og feiring ble det! Mange tok turen og fikk se Vikingene vinne.
Før kampen ble blåst i gang var det maskotter som inntok isen. Med en av klubbens verdier, samarbeid på tvers, godt synlig. For sammen med barna fra U8, var altså klubbens eldste lag med, Puck og kølle-65! Det er første gang at laget for de over 65 er maskotter. Men ikke siste gang!

U8, Puck og kølle-65 og A-laget på is.Puck og kølle-65.Supporterne var også på plass.Treningstider og priser/registrering

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Okt 2021

14599948_1289676411072692_1773447266_o.png

Treningstider:

Tirsdag 17.30-18.15 for aldersgruppen 4-8 år.

Registrering

Vi benytter Spond på hockeyskolen.Dette er en kommunikasjons App der alle treningstidene våre ligger inne og man kan enkelt huke ut om man kommer eller ikke.
Her vil man også få informasjon som er viktig for dere foreldre og deres barn ang skolen.
Det gir oss også en oversikt over hvor mange barn som kommer hver gang noe som er viktig i forhold til Covid.
Kode til Spond kommer sammen med påmeldingsbekreftelsen når dere har fylt ut skjema under:

http://www.toik.no/p/56758/registrering---hockeyskolen


Priser:

Barna får prøve 3 ganger gratis før de bestemmer seg for om de vil fortsette å spille ishockey.

Skolen er gratis mot at barnet og foresatte betaler 100 kroner i medlemsavgift til klubben.
Registrering i "Min Idrett":
https://minidrettt.nif.no 

Barna er velkomne til å begynne når DE vil i løpet av sesongen.

Vi har en treninger pr. uke, også i høstferien og vinterferien.
Alle barna får låne hockeydrakt av oss.

Kontaktpersoner:
toikbredde.midler@gmail.com  Nyttig å vite

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Okt 2021

På Micasa skøyte og hockeyskole kan barn begynne når de har lyst…

Vi har alltid plass til flere barn… spesielt de som er født i 2017, 2016, 2015, 2014, og 2013 har vi rekrutteringsfokus på denne sesongen, og håper på mange finner veien til oss nå.

 • Tønsberg og omegn ishockeyklubb har rene års-lag fra 7 år (U8-lag) og oppover til U20. Vi oppfordrer også JENTER til å bli med å spille hockey, vi jobber med å få rene jentelag.

All trening hos oss skal og må være gøy,

All trening skal ha mål og mening i det vi gjør, slik at det vil bli fremgang…

Kom i god tid før treningen starter.

Foreldre, det finnes nesten «10.000 gode grunner» for å starte med ishockey nå… sammenlign oss gjerne med andre

 • Ingen andre aktiviteter enn ishockey gir et barn så mange mestringsfølelser som skaper et godt selvbilde som vi gjør i ishockey. Et barn vil oppleve mellom 5 og 8 mestringsfølelser hver gang de kommer på isen med oss. (eks i en vanlig ballidrett opplever et barn 1 mestring for hver 8 til 10 gang der er med på aktiviteten)
 • Ishockey er best på motorikk og koordinasjonsutvikling! (ingen andre aktiviteter kan si oss i mot dette)
  Les gjerne denne for å understreke det vi mener…BEST FOR BARN!
 • Vi er blant de beste aktivitetene også når det gjelder balansetrenings-utvikling…
 • Hvis barnet deres får lov til å lære å skøyte hos oss, så lærer de seg noe som ikke alle andre barn kan! Og er det så farlig om deres barn blir best i barnehagen eller i klassen å skøyte…, og at alle de andre legger merke til dette, og snakker om hvor flinke der er?
 • Ishockey er en typisk områdesport, som betyr at barna deres vil få masse venner/nettverk langt utenfor sitt eget nærområde… og nettverket vil bare øke etter som årene går.
  DERFOR må dere på skøyte og ishockeyskolen hjelpe deres barn å sosialisere med andre, bli kjent med mest mulig andre barn, først og fremst med å bruke garderoben, sitte ved siden av andre barn, lar dem dusje sammen med andre barn etter treningen, gi barna tid til å snakke og leke med andre barn litt etter trening… som betyr at dette er nesten en 3 timers aktivitet fra begynnelse til slutt, MEN hvilken gulltid… få se sitt barn utvikle seg, utlevere seg selv for å få masse nye venner osv.
 • Ishockeyen ønsker at barn skal få drive med allsidig aktiviteter som er veldig viktig.
  Vi har funnet ut at barn fortsetter der hvor det er kjekkest, beste miljøet, hvor de eventuelt lykkes på en eller annen måte, at man får annerkjennelse og oppmerksomhet osv. La gjerne barn få prøve forskjellige aktiviteter, Del inn årstidene, sommer er sommer og vinter er vinter. Ikke si at de må slutte med noe, før de får lov å prøve noe nytt. La dem prøve før man gir dem valg osv.

På hockeyskolen trenger ikke barna fult hockeyutstyr, det eneste de trenger er en varm dress, hansker/votter, hjelm (sykkel-/alpinhjelm)og skøyter.Hva skjer denne uka?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 18. Okt 2021Denne uka blir travelt for flere av lagene da mange lag skal ha kamper. Alle lag trener som vanlig og det skjer også litt sosiale ting i lagene utenom kamper og treninger. U8 skal være maskoter på A lagets hjemmekamp denne uka. Videre samles U12 etter trening på torsdag for å spise pizza. 

Kamper denne uka:

Onsdag spiller A laget hjemmekamp mot Skien kl. 19.00. Gratis inngang for alle!

Lørdag spiller U12 bortekamp mot Holmen Hvit kl. 13.30.
Samme dag spiller også U14 bortekamp mot Kongsvinger kl. 14.30.
Lørdagen spiller også U16 kamp  mot Kongsvinger i Tønsberg ishall kl.17.00.

Søndag spiller U12 hjemmekamp mot Holmen Rød kl. 12.00.
Senere samme dag spiller JU13 sin første kamp noensinne hjemme mot Storhamar kl.14.00.
Videre spiller U14 hjemmekamp mot Comet kl. 15.30. 
A laget spiller bortekamp mot Skien kl.17.00 på søndag.


Invitasjon til gratis kamp

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 16. Okt 2021

Vi vil feire at sesongen er i gang, og vi vil ha med dere alle på feiringen!


Onsdag 20. oktober, kl 1900 spiller Tønsberg Vikings i egen hall mot Skien. Da inviterer vi til gratis kamp. En gyllen mulig til å ta med hele familien, vennegjengen eller kollegene dine for å se Vikingene på hjemmebane.


Ta med nære og kjære, så fyller vi hallen med stemning!Møt oss på Tønsberg Torv

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 15. Okt 2021

Førstkommende lørdag kan du møte oss på Tønsberg Torv. Med vår egen klubbuss setter vi kursen fra ishallen mot torvet, og vi vil være der  fra kl 11 til 17.

Her kan du møte våre spillere, fra de yngste spillerne til spillerne på Tønsberg Vikings
Her kan du prøve skyte på mål med kølle og puck
Her kan du prøve en ekte hockeydrakt

Velkommen skal dere alle være!

Hilsen
TOIK/Tønsberg Vikings

Om Bussen vår:
Vi fikk midler fra Sparebankenstiftelsen Nøtterøy Tønsberg, og sponsorene Plexon, Borgeskogen dekksenter og Etc. Vi retter en stor takk til dere! 


Hva skjer denne uka?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 11. Okt 2021

Denne uken er det høstferie og lite kamper. Alle lag trener som vanlig. 


A laget spiller sin første hjemmekamp mot Kongsvinger på onsdag kl.19.
Hva skjer denne uka?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 5. Okt 2021

Denne uka spiller U11 og JU13 treningskamp i Tønsberg ishall på torsdag kl. 18.15.

U14 spiller sin første seriekamp på lørdag borte mot Storhamar  kl. 15.30.  Allerede dagen etter spiller U14  sin neste kamp. Denne er mot Sparta Sarp 2 og spilles hjemme i Tønsberg ishall søndag kl. 15.30.

U16 spiller kamp på lørdag mot Furuset hjemme i Tønsberg ishall kl.17.00.

A laget spiller sin første seriekamp på søndag borte mot Kongsvinger kl. 14.00


Hva skjer denne uka?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 27. Sep 2021

Etter en uke der U14 spilte uavgjort  mot Sandefjord i en treningskamp, U16 tapte knepent mot Frisk Asker 2 og A laget vant sin treningskamp mot Skien, blir det en roligere uke nå. 

JU13 skal ha foreldremøte 30.09 kl. 19.15.
U12 spiller treningskamp på søndag 3.10 mot Sandefjord kl. 12.15
U10 spiller treningskamper på søndag 3.10 mot Skien og Moss mellom kl 13.30-17.00.


Jentelaget trenger keeper !

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 27. Sep 2021

I år stiller Tønsberg og Omegn ishockeyklubb for første gang i historien et rent jentelag i JU13 serien. Vi har dessverre ikke noe fast keeper ennå. 

Er du jente født 2009-2011, og kanskje har litt erfaring fra andre idretter, så søker vi deg! Eller kanskje du bare synes det ser litt gøy ut. Kanskje har du stått i mål på fotballen eller håndballen? Nå kan du prøve deg med skøyter på bena, og masse utstyr! 

Opplæring vil bli gitt. Prøvedag er søndager kl 1115-1215. Oppmøte senest kl 1045. 

Vi trenger også flere utespillere. Så hvis du synes ishockey ser artig ut så har vi en super gjeng å trene med her i Tønsberg ishall. Vi har flere nybegynnere, og dette er et lavterskeltilbud. Krav til utstyr er skøyter og hjelm. 

Kontaktperson :

Kathrine Nerem
mob 93030894

Prøvedag for alle er Søndager kl 1115- 1215. Oppmøte kl 1045. 


Hva skjer denne uka?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 20. Sep 2021

Alle lagene er godt igang med treninger.

U14 skal ha foreldremøte på onsdag og de spiller treningskamp i Tønsberg ishall søndag 26.09 kl 12.30.

U16 starter helgen med sin første seriekamp lørdag 25.09 mot Frisk Asker 2. De spiller bortekamp i Askerhallen og denne starter klokken 13.00

A -aget vant sin første treningskamp hjemme mot Skien på lørdagen som var og reiser til Skien ishall på lørdag 25.09 for en ny treningskamp. Denne kampen begynner klokken 13.00 og billetter kan kjøpes i ishallen der eller på vipps 710793.


Pangstart på sesongen!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 18. Sep 2021

Sesongens første match ble en fest! Tønsberg Vikings slo Skien 22-2 og hallen var så full som den kunne være med tanke på covid-19. Det er helt tydelig at mange har gledet seg til å endelig kunne få komme i hallen på match igjen. Vakter holdt orden på plasser og avstand  på publikum. De i kiosken fikk kjenne på vaffelpresset, da vafler og pølser føyk ut fortere enn de hadde hender(og vaffeljern) nok til å håndtere. Men folk var like blide selv om de måtte vente på en vaffel eller to..  Det var røde flagg, luer, skjerf og drakter på tribune, vip-tribune og kiosk. Tønsberg Vikings kunne ikke fått en bedre start på sesongen. 


For en dag og for en stemning! 

Vikings takker alle som kom i hallen! Og alle gleder seg til fortsettelsen. 

Hva skjer denne uka?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 13. Sep 2021

Denne uken her er det mest treninger og de forskjellige lagene forbereder seg til en ny sesong med seriespill.

På lørdag klokken 14.00 spiller A-laget treningskamp mot Skien. Det ligger billetter til salgs på vipps og vi håper mange kommer og heier på Vikings.  
Vippsnummer: 702582


På søndag vil Jentelaget invitere til åpen trening for alle som vil prøve å spille ishockey. De vil gjerne ha flere spillere og det er bare å møte opp kl 11 på søndag for de som vil være med.

Se Tønsbergs Blads artikkel om Jentelaget: https://www.tb.no/na-er-klubbens-forste-jentelag-pa-plass-vi-er-historiske/s/5-76-1629275?fbclid=IwAR1Vc7rsgBmu5G0K-jlwsYrF97niZM2HebGa7aMtz5ZxduWSwPEEXwT0scoPå tide med noe nytt hockeyutstyr?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 9. Sep 2021Styremøteprotokoll 11/21-22

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 8. Sep 2021

Vedlagt ligger godkjent styremøteprotokoll

2021 08 31 Referat 11.pdfTreningskamp mot Skien 18. September

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 5. Sep 2021

Den 18. September kl 14:00 spiller Tønsberg Vikings sesongens første treningskamp hjemme i Tønsberg Ishall. 

Billetter kjøpes på Vipps. Husk å scanne nederste qr-kode for smittesporing.Styremøteprotokoll 09/21-22

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 1. Sep 2021

Vedlagt ligger godkjent styremøteprotokoll 

2021 08 03 Referat 9.pdfStyremøteprotokoll 10/21-22

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 1. Sep 2021

Vedlagt ligger godkjent styremøteprotokoll

2021 08 17 Referat 10.pdfRemy Gaussen har re-signert for Tønsberg Vikings

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 30. Aug 2021

Tønsberg Vikings styrker spillerstallen ytterligere med en spiller.

Remy Gaussen har spilt for Vikings A-lag de siste tre sesongene, og har nå re-signert for en ny sesong. Remy studerer for tiden i Oslo, men vil pendle til Tønsberg for treninger og kamper.

Remy Gaussen er en spiller som spiller med hjertet utenpå drakten og vi er meget fornøyde med at Remy blir med videre.

Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/415572/remy-gaussen
Tidenes poengkonge i Tønsberg er tilbake i rødt og hvitt!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 27. Aug 2021

Tønsberg Vikings har i dag signert med en av klubbens legender.

Patrick Eriksson er tilbake i Tønsberg!!

«En utrolig viktig signering for Tønsberg som vil bety utrolig mye for satsingen mot retur til 1 divisjonsspill» sier Sportslig Leder Roar Berg.

Patrick har kontinuerlig levert mye poeng i alle klubbene han har spilt for både i toppligaen og 1 divisjon, og vi forventer selvfølgelig at dette vil fortsette for Tønsberg i 2 div kommende sesong.

I siste sesong for Tønsberg, sesongen 2014-2015, så leverte Patrick hele 96 poeng på 36 kamper, 53 mål og 43 assist!

 I de siste sesongene har Patrick spilt toppliga hockey og i 1 divisjon for henholdsvis Sparta Warriors og Ringerike Panthers, samt en sesong i moderklubben Malungs IF i HockeyEttan.

Patrick kjenner Tønsberg veldig godt, og vil med sin erfaring, lederegenskaper og «vinnerskalle» ha stor betydning for laget og klubben fremover.

«Dette betyr en veldig styrking av vår offensive kraft og vil helt klart ha stor betydning for lagets muligheter i årets sesong», sier hovedtrener Andreas Thoft.

Vi gleder oss til å se Patrick tilbake i rødt og hvitt, og vi ønsker Patrick hjertelig velkommen tilbake til Tønsberg Vikings!
Rutinert forward er klar for Tønsberg Vikings

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 24. Aug 2021

25 år gamle Eirik Myhre Slåsletten har signert for Tønsberg Vikings!

Med 5 sesonger i 1. divisjon og 3 sesonger i Get-ligaen er det en rutinert forward som er klar for Tønsberg Vikings kommende sesong. Slåsletten kommer fra Gjøvik hvor han har sanket godt med poeng de siste sesongene.

"Han har levert meget bra i 1. divisjon og vil bli en av våre nøkkelspillere kommende sesong" kommenterer trener Toft.

Forwarden startet sin karriere på ungdomslagene til Lillehammer hvor han spilte frem til sesongen 2015/2016. Det var også i Lillehammer han fikk sin sesinordebut, i Get-ligaen.

I 2016/2017 meldte Eirik overgang til Bergen hvor han ble ett år før turen gikk til Kongsvinger og Get-ligaen. De siste 3 sesongene har 25-åringen spilt for Gjøvik.

Slåsletten beskrives av Toft som en kreativ og målfarlig forward som er god på skøytene.

Vi ønsker Eirik velkommen til Tønsberg!

Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/118137/eirik-myhre-slaslettenInnkalling til Årsmøte i Tønsberg og Omegn Ishockeyklubb (Allianse)

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 16. Aug 2021

Det kalles med dette inn til årsmøte i Tønsberg og Omegn Ishockeyklubb fnr 983 180 981 (Alliansen)


Torsdag 16. september 2021 kl. 19.00

i klubbhuset Tønsberg Ishall (VIP'en)

Det er kun valg av nytt styre på forretningsorden utover konstituering og valg av signaturer, samt en informasjonssak. Dokumenter vil være tilgjengelig ved henvendelse til toikbredde.midler@gmail.com fra og med torsdag 2. september 2021.


Tønsberg Vikings signerer finsk forward

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 13. Aug 2021

Den 22 år gamle finske forwarden Valtteri Koivunen har signert for Tønsberg Vikings!

Trener Andreas Toft melder at dette er en spiller trenerteamet har fått gode referanser på fra sine kontakter i Finland.
- Jeg har vært i dialog med han i flere uker. Nå er signaturen på papiret og jeg er veldig glad for at han blir en Vikings-spiller kommende sesong.

22 år gamle Valtteri har spilt hele sin karriere i Finland, hovedsaklig for Kisa-Eagles. I Kisa-Eagles har forwarden gått gradene opp via U-lagene og i fjor noterte han seg for 27 poeng på 11 kamper for klubbens U22-lag.

Valtteri vil slutte seg til spillertroppen i begynnelsen av september og vi ønsker han velkommen her i Tønsberg!


Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/383034/valtteri-koivunen
Sommerhockey

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 11. Aug 2021

Nå er årets Sommerhockey godt i gang! En super start på høsten. Halve uken er gått og vi kan melde om stor aktivitet og god stemning på isen, og ute hos de som har barmarkstrening.

Foreldre og frivillige hjelper til i kiosk, med mat og i garderober. På isen og barmarkstrening er det foreldre og eldre spillere i klubben som har kontroll. Kiwi Gauterød sponser med mat. Og den god stemningen står ungene selv for.
Sommer og istid!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 29. Jul 2021

Endelig sommerhockey!


Nå nærmer det seg!!

På tide å bytte ut badetøy, sol og snorkel, med kølle, puck og skøyter. Tønsberg hockey er godt i gang med forberedelsene av årets sommerhockey. Og påmeldingene viser at skøytene er sterkt savnet i sommersola. Kjemperespons til sommerhockey i uke 32. Det blir en fin uke med etterlengtede økter på is, barmarkstrening, dommerkurs og sosiale måltider. Men viktigst av alt lek, moro og nye venner. Husk å sjekke at utstyret fortsatt passer.

Dette blir gøy!Avslutning for U18

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Jul 2021

Etter mange år sammen - ikke den store gjengen, men 8 lojale og trofaste rettårige (03)  samt 2 underårige (04) og hjelp fra både over og under i tidens løp, var det siste gangen denne gjengen var samlet som ett lag.

Gjennom årene har det vært MANGE tap, noen få uavgjort og TO seire (eller kanskje 3-4) siden 2010/2011. Bortekamper og lange reiser til f.eks Tromsø og Bergen med 8 utespillere og én keeper tar på, men denne fantastisk empatiske og gøyale gjengen har bestandig tatt tap og vinn med samme sinn. Eller egentlig, alt har vært gøy med dette laget. Aldri krangling eller vanskelige situasjoner internt - kun idrettsglede og en kjærlighet til ishockey som er imponerende.

Nå avsluttes dette kapittelet med en siste runde paintball og grilling på terrassen til VIP'en. De fleste fortsetter, noen skal spille ned på U16, og mange går videre til B-laget.

Som lagleder gjennom mange år må jeg få takke dere alle - både spillere og foreldre - for en fantastisk tid! Det er jo ingen av oss som gir oss - så vi sees i hallen over sommeren!


God sommer fra Catherine (og Hege)

Lagledere U18

  
Ny utstyrsleverandør

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 4. Jul 2021

Tønsberg & Omegn Ishockeyklubb kan i dag meddele at vi har inngått avtale med ny utstyrsleverandør.

Den nye leverandøren er BAUER HOCKEY

Denne avtalen er inngått for hele klubben, ikke bare A-laget. Vi er glade for at BAUER ønsket et samarbeid med oss.TITAN ER MED SOM SPONSOR

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 4. Jul 2021

Vi har gleden av å informere om at Titan Dynamics har fornyet sin sponsoravtale og fortsetter som sponsor for Tønsberg Vikings.

Selskapet eies og ledes av Arne Fredrik Killingstad som har lang fartstid i klubben som både spiller, trener, styreleder, æresmedlem og far til tre tidligere TOIK/Tønsberg Vikings-spillere.

Vi takker Titan Dynamics for tilliten og støtten.Styremøteprotokoll 08/21-22

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 30. Jun 2021

Vedlagt ligger godkjent styremøteprotokoll

2021 06 22 Referat 8.pdfAccon er med videre som sponsor!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 30. Jun 2021

En mangeårig bidragsyter og samarbeidspartner, Accon AS -we can handle it- har valgt å forlenge sponsoravtalen for sesongen 2021/-22. 

Vi er takknemlig for samarbeidet og tilliten dere viser oss!

Les mer om Accon her: https://www.accon.no/NORGES ELEKTRO AS FORLENGER SOM SPONSOR

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 27. Jun 2021

Vi er takknemlige for at vår fantastiske samarbeidspartner gjennom mange år, Norges Elektro -elektriker i tiden- vil være med videre å støtte opp om et A-lag i klubben. 

Norges Elektro har også bistått ved å skaffe arbeid til mange av våre spillere. Norges Elektro sine ansatte er således tilstede både på på isen og tribunen. Det er enestående i seg selv! Vi takker så mye for støtten og gleder oss til kommende sesong.  

Trenger du elektriker ? Sjekk ut deres hjemmeside https://www.norgeselektro.no/ Forward signert!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 25. Jun 2021


Tønsberg Vikings signerer den unge forwarden Eirik Thorbjørnsen fra Sparta U21.

Sommeren nærmer seg, men trener Andreas Toft jobber hardt for å sette sammen et godt lag før neste sesong. Nykommeren vi presenterer i dag er en ung forward som har spilt hele sin karriere for Sparta sine U-lag. 

Eirik Thorbjørnsen beskrives av Toft som en hardtarbeidende defensiv forward som hele tiden jobber godt for laget. Thorbjørnsen har spilt i 6 sesonger for Sparta sitt U18-, U20- og U21-lag og får nå prøve seg på sin første sesong med seniorhockey.

Toft uttaler at han er kjempefornøyd med å få Eirik inn i Tønsberg Vikings og A-lagsstallen.

Vi ønsker Eirik Thorbjørnsen velkommen!

Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/338159/eirik-thorbjornsenVender hjem igjen

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 24. Jun 2021

Tønsberg og Omegn Ishockeyklubb (TOIK) har signert dommerkontrakt med Anders E. Sørensen for de kommende sesonger.
Anders har i de siste årene dømt for Ski Hockey, men har nå returnert til moderklubben.
Sørensen vil være aktivt med i klubben fremover og vil bidra med sin erfaring og kunnskap på dommer siden.

Anders er en meget erfaren dommer som blant annet har seks sesonger med dømming på toppnivå i Norge (GET-ligaen) samt at han også er engasjert på regions- og forbundsnivå.

Vi i TOIK er meget fornøyde med å få en slik kapasitet tilbake til klubben, og han vil sammen med de andre dommerne jobbe med både rekruttering av nye dommere og utvikling av våre eksisterende dommerkrefter. 

Styret og Sportslig Utvalg i TOIK har et sterkt fokus på styrke dommersiden i klubben, og det vil bli flere aktiviteter fremover for dommere.

I og med at Anders også er engasjert på regions- og forbundsnivå så regner vi også med at det vil bli en del aktiviteter fra dette nivået som vil bli lagt til Tønsberg.

I tillegg til å bidra på rekrutteringssiden, samt å coache andre unge dommere, så vil Anders fortsette med dømmingen, og vil helt sikkert også dømme Tønsberg i noen av de kommende kampene.

Vi ønsker Anders hjertelig velkommen tilbake til klubben og ser frem imot en ny sterk satsing på dommerne.

Foto: Sofie Alexandra Kitterød

 

Anders Sørensen(36) født og oppvokst i Tønsberg, vender tilbake til klubben, som han startet å spille ishockey i på 90-tallet. Sørensen bor nå på Tolvsrød. Han jobber som markedsansvarlig i en bedrift som heter Norlux, som holder til på Borgeskogen i Stokke. Med seg på lasset har han samboer og to barn. Gutten på 6 er aktiv på hockeyskolen og kanskje blir datteren på 2 år også å se på is senere.

Han tok sitt første dommekurs i ishallen i Tønsberg, mens han fortsatt var aktiv spiller. Han var keeper hele veien opp til A-laget, og var nysgjerrig på det å være dommer. Anders` første kamp var faktisk som linjedommer i 2. divisjon i Tønsberg ishall. Det var stort for 14 åringen og debutere med seniorhockey! Jumpers knee gjorde at keeperutsyret på ble lagt på hylla, men lysten til å være på is var fortsatt der, så da ble det å dømme løsningen.

Sørensen forlot TOIK fordi han bodde i Oslo, da meldte han overgang til Ski Ishockeyklubb. 

Anders er utdannet klubbdommer og forbundsdommer. Han har sittet i styret i Norges Ishockeydommerklubb, Norsk Ishockeys Toppdommerforening og Norges Ishockeyforbund, region Viken Vest (er fortsatt).

Sørensen har vært International dommer og Elite dommer. I tillegg er Anders Regionsansvarlig for dommere, Norges Ishockeyforbund, Region Viken Vest.

Foto: Sofie Alexandra Kitterød

 


”Videre er jeg også nå regionsansvarlig for dommerne i regionen som TOIK tilhører. Da er det naturlig for meg å knytte meg til en klubb som ligger i samme region som jeg har ansvaret for.

Det jeg brenner mest for nå er det å følge opp nye dommere. Det gir meg stor glede å veilede dommere og gjøre mitt beste for at de skal kunne ta steget videre, som kanskje til slutt resulterer i at han eller hun får en dommerkarriere på toppnivå både nasjonalt og internasjonalt. Det å være dommer handler ikke bare om å ha regelkunnskap og fysisk form, men også den mentale delen av spillet som er utrolig utfordrende. Det er mange muligheter for dem som vil, man lærer mye og man kan få utrolig mange flotte opplevelser på veien!”

Velkommen, Anders!!Styremøteprotokoll 07/21-22

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 24. Jun 2021

Godkjent protokoll ligger vedlagt:

2021 06 15 Referat 7.pdfSpleis: Utstyr til utlån for Hockeyskolen og breddeavdelingen

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 21. Jun 2021

Vi i Tønsberg Hockey ønsker alle som har lyst til å prøve seg på hockey velkommen! Vi trenger å kunne låne ut utstyr til de som trenger det. Vi ønsker at alle som vil skal få spille hockey, og med muligheten til å låne ut utstyr, kan vi bidra til at det gjør det lettere for noen å få til det.

Inne på spleisen er det også mulig å velge faktura, hvis du eller din bedrift trenger det til regnskap.

Link til Spleis: https://www.spleis.no/project/178261Gurra har re-signert!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 18. Jun 2021

En gledelig nyhet før helgen er at Gustav Runbjer har signert for Tønsberg Vikings kommende sesong.

«Gurra» er en av våre mest erfarne spillere og en meget viktig brikke i «opprykkslaget».

Gustav kom til Tønsberg allerede i 2009 og har spilt for Tønsberg Vikings i 10 sesonger, kun med korte avbrekk hvor han har spilt i Moss og Skien, samt i Get ligaen for Kongsvinger.
Med sin oppofrende spillerstil og innsats vil Gustav bli en av lederne i laget som skal få oss tilbake til 1 div.Henrik Aas har signert ny dommerkontrakt med klubben

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 18. Jun 2021

 

TOIK er veldig fornøyde med at Henrik blir med oss videre på dommersiden.
Dommere er et klart satsningsområde for klubben og vi ønsker både å rekruttere nye dommere og utvikle de vi har.
Henrik er også med i klubbens Sportslige Utvalg og vil der jobbe videre med å utvikle dommer-delen av klubben.

Alle lagene vil i løpet av sesongen se mye til dommerne våre og de vil bidra å øke hockey-kompetansen til både spillere og ledere.
I tillegg til Henrik har vi Eirik Brynhildsen, Sigbjørn Nerhus, Magnus Ulvestad som er Tønsberg dommere.

Denne uken returnerte og signerte den erfarne dommeren Anders E. Sørensen, så dette lover godt for tiden som kommer.Klubben takker kommuneoverlege Opheim

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 18. Jun 2021

I dag overrakte klubben en hilsen til kommuneoverlege Per Kristian Opheim, som lød "Hei Per Kristian. Takk for veiledning, gode diskusjoner og samarbeid i løpet av sesongen 20/21. Vi ser i avisene og lar oss imponere av den jobben du gjør. GOD SOMMER! Med vennlig hilsen Tønsberg og Omegn Ishockeyklubb"Rutinert back signert!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 16. Jun 2021Den rutinerte backen Marius Klem har valgt å finne frem hockeyskøytene igjen og gjør comeback i Tønsberg Viking kommende sesong!

Klem startet sin karriere i Frisk Asker, men har også spilt for Nes og Kongsvinger før han avsluttet med 3 sesonger i Narvik.

29-åringen kan skilte med over 50 kamper i Get-ligaen (nå Fjordkraftligaen) og 175 kamper i 1. divisjon.

"Jeg er veldig glad for at Marius velger å gjøre comeback! Han har et ønske, som oss andre, å få Tønsberg Vikings opp til 1. divisjon igjen" kommenterer en fornøyd trener, Andreas Toft.

Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/52050/marius-klem
Rutinert back signert!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 16. Jun 2021


Den rutinerte backen Marius Klem har valgt å finne frem hockeyskøytene igjen og gjør comeback i Tønsberg Viking kommende sesong!

Klem startet sin karriere i Frisk Asker, men har også spilt for Nes og Kongsvinger før han avsluttet med 3 sesonger i Narvik.

29-åringen kan skilte med over 50 kamper i Get-ligaen (nå Fjordkraftligaen) og 175 kamper i 1. divisjon.

"Jeg er veldig glad for at Marius velger å gjøre comeback! Han har et ønske, som oss andre, å få Tønsberg Vikings opp til 1. divisjon igjen" kommenterer en fornøyd trener, Andreas Toft.

Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/52050/marius-klemStyremøteprotokoll 06/21-22

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 16. Jun 2021

Godkjent protokoll ligger vedlagt:

2021 06 08 Referat 6.pdfHar vi noe skriveglade i eller rundt klubben?

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 15. Jun 2021

Mediegruppa trenger dugnadshjelp til å skrive innlegg til hjemmesiden.

Vi er også interessert i deg som har lyst til å bidra med foto, film, lyd og webdesign.

Hvis du kjenner at dette er noe du vil høre mer om, så ta kontakt med:


Marita Berntsen 

Toikbredde.visjon@gmail.com

Tlf: 90 10 60 10Styremøteprotokoll 05/21-22

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 10. Jun 2021

Vedlagt ligger godkjent styremøteprotokoll

2021 06 01 Referat 5.pdfSommerhockey 2021 - Informasjon til foresatte

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 7. Jun 2021

For informasjon om årets sommerhockey som arrangeres i uke 32, se vedlagt infoskriv

Sommerhockey-2021-Infoskriv-til-foresatte.pdfØnsker du å være med på Tønsberg Vikings laget? Bolig- og Jobb Koordinator søkes til A-laget.

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 3. Jun 2021

Tønsberg Vikings søker etter en person som har lyst og anledning til hjelpe til rundt laget.

Vi trenger en person som bistå spillerne med det praktiske i forbindelse med å komme til byen og til laget.

Oppgavene vil bla være:

 • Holde kontakt med nye spillere og innhente nødvendig informasjon for jobbsøknad
 • Bistå med praktiske forhold som å opprette bank-konto, D-nummer, skattekort og formaliteter som er nødvendige for å oppholde seg og jobbe i Norge.
 • Holde oversikt over jobb-markedet og se etter relevante jobber, samt bistå spillerne i søkeprosesser etc.
 • Følge opp arbeidsgivere og være et bindeledd med klubben.
 • Bistå med å finne egnede leiligheter for spillerne.
 • Holde oversikt over potensielle ledige leiligheter, ha kontakt med utleier og bistå rundt å inngå leieavtaler samt ved oppsigelse av leie etc.

 

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at dette er en «dugnadsjobb».

 

Vennligst ta kontakt med:
Vidar Sølling, Lagleder Tønsberg Vikings, Mob 959 90 029, email: vidar.solling@gmail.com

Roar Berg, Sportslig Leder, Mob 930 19 368, email: roar.berg@visionaire.noStyremøteprotokoll 04/21-22

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 2. Jun 2021

Godkjent protokoll ligger vedlagt:


2021 05 25 Referat 4.pdfFørste "import" har signert for Tønsberg Vikings!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 31. Mai 2021

Bilde fra spillerens Facebook-profil

 En viktig signering er på plass for Tønsberg Vikings.

Svenske David Chronvall har signert for kommende sesong.

David er en ung lovende center som har gått gradene i Växsjö Lakers opp til J20 Super Elit nivå.

I de to siste sesongene har han også vært innom Karlskrona og IF Troja-Ljungby.

David er den første «importen» som har signert for kommende sesong, og han blir en viktig brikke for å bygge et slagkraftig lag for kommende sesong.

David Chronvall - Elite ProspectsMartin Hansen Hovda har signert!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 29. Mai 2021

Martin Hansen Hovda har signert for kommende sesong.

Martin er en av våre unge lokale spillere som er viktig å få med videre.

Han har tidligere spilt flere sesonger i Sparta og fått med seg mye god erfaring fra «Hockey Town», og blir en viktig brikke i kommende sesongs lag.

Vi regner med at Martin fortsetter sin gode utvikling og at han kommer til å markere seg sterkt for Tønsberg Vikings fremover.

Det er nå flere spillere som vi forventer vil signere for kommende sesong i nærmeste fremtid, både spillere fra siste sesongs lag og også noen nye……

Følg med fremover.Nico har signert!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 27. Mai 2021

Foto: Kathrine Nerem

 

Nicolay Næsgård har signert for Tønsberg Vikings for kommende sesong.

Nico er en av våre erfarne spillere som styrker både vårt defensive og offensive spill. Han er en fysisk back som vil sørge for den nødvendige «tyngde» og «tøffhet» i vårt forsvar. I tillegg er Nico en viktig spiller som «går foran» og han er en leder både på og utenfor isen.Styremøteprotokoll 03-21/22

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 27. Mai 2021

Godkjent protokoll ligger vedlagt:

2021 05 18 Referat 3.pdfStyremøteprotokoll 02/21-22

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 20. Mai 2021

Godkjent protokoll ligger vedlagt:


2021 05 11 Referat 2.pdfComeback av Tor Sønju Bårnes

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 18. Mai 2021

Tønsberg Vikings kan med stor glede annonsere at Tor Sønju Bårnes har signert kontrakt for kommende sesong.

Tor har som kjent lang fartstid i Tønsberg Vikings men la opp før forrige sesong.

Med stort hjerte for klubben så snører Tor igjen skøytene for klubbens A-lag for å bidra til at laget kommer seg tilbake til 1 div.
Tor kommer til å bli en meget viktig spillere kommende sesong og vil med sin erfaring bidra både på og utenfor banen.

Vi gleder oss til å se «Tårtan» i Tønsberg drakt igjen!Håkon Kvernberg re-signert

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 12. Mai 2021

Foto: Kathrine Nerem

Håkon Kvernberg har re-signert for Tønsberg Vikings kommende sesong!

Håkon er en av våre egen-produserte unge spillere og en viktig brikke i kommende sesongs lag.

Vi forventer at Håkon vil fortsette sin gode utvikling og markerer seg enda sterkere på isen kommende sesong.

 Styremøteprotokoll 01/21-22

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 12. Mai 2021

Godkjent protokoll ligger vedlagt:


2021 04 27 Referat 1.pdfRe-signering: Nikola Barackov

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 10. Mai 2021

Foto: Kathrine Nerem

Nikola Barackov har re-signert med Tønsberg Vikings.

Barackov er klar for sin tredje sesong for klubben og er en del av den stammen som fra fjorårets lag som nå skal jobbe for å få oss tilbake til 1 divisjon.

Klubben jobber nå videre med å få re-signert flere fra siste sesongs lag og regner med å ha avklart flere spillere de kommende dager.

Det jobbes også med mulige nye spillere, både importer og nye norske, for å sørge for at Tønsberg Vikings får et slagkraftig lag også kommende sesong.

 
Re-Signering Mats Stemre Smedsrud

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 29. Apr 2021


Tønsberg Vikings er i gang med å bygge spillerstallen for kommende sesong.

I dag re-signerte Mats Stemre Smedsrud for Tønsberg og en viktig brikke har falt på plass på bakerste plass.

Mats er motivert til å fortsette sin andre sesong i Tønsberg Vikings og bidra til at oppholdet i 2 div blir så kort som mulig.

Mats er en viktig spiller og få med videre, og vi er sikre på at han vil holde et høyt og bra nivå for oss kommende sesong.

Tønsberg Vikings er i gang med flere re-signeringer og vi har et godt håp om at de fleste fra siste sesong vil være med oss videre.

Samtlige spillere er revansjesugne og vil vise at Tønsberg hører til i en høyere divisjon, og vi forventer flere re-signeringer de kommende dager og uker.Vi inviterer til sommerhockey for U10-U14

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 28. Apr 2021

Årets sommerhockey er i uke 32. Påmelding gjøres til sommerhockey.toik@gmail.com. Pris kr. 2100, betales til 2480 28 80754Nå starter jobben med å komme tilbake til 1. div!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 22. Apr 2021

NIHF’s Ankeutvalg har fattet et vedtak i dag vedrørende Narviks anke, som følger:

Som Ankeutvalgets vedtak beskriver så er Tønsberg Vikings i 2. div neste sesong.

Vi håpet i det lengste at prosessen i forbindelse nedrykk og opprykk mellom 1. div og Fjordkraft-ligaen skulle få en positiv effekt for oss, men nå er dette avgjort og vi må starte jobben med å gjøre oppholdet i 2. div så kort som mulig.

Ambisjonen vår er klar.

Samtidig vet vi at en retur til 1. div ikke kan tas lett på. Det er gode og motiverte lag i 2. div som også ønsker å klatre i seriesystemet, de øverste lagene må igjennom en kvalifisering med 1. div lagene som ender sist, så dette kommer til å kreve minst like mye av oss alle som det ble gjort i 1 div.

Men, for å gjenta, vår ambisjon er klar; Tønsberg skal tilbake til 1 div!

Vi håper alle i klubben, støttespillere, frivillige, spillere, støtteapparat og sponsorer er med oss på veien tilbake.Påminnelse - årsmøtet i TOiK

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Apr 2021

Det vises til innkalling til digitalt årsmøte 22. april 2021 kl 19.00 på Teams (Innkalling til digitalt arsmote 220421.pdf). 

Styret ber om at forslag og kommentarer til sakslisten/saksdokumenter så langt det er mulig sendes inn på forhånd. Det vil f.eks. være spørsmål til sakslisten, spørsmål til gjennomføring, evt. forslag til annen dirigent, evt. benkeforslag som vil gjøre hemmelig votering nødvendig. Spørsmål sendes på e-post til toikbredde.midler@gmail.com.

Under er lenken til selve møtet. Vi ber om at de påmeldte er tidlig ute med å logge seg på. Man vil måtte vente på å bli "sluppet inn" i selve møtet. Det vil bli en kort gjennomgang av "kjøreregler" før oppstart av selve årsmøtet, inkl hvordan man stemmer, antall stemmeberettigede osv. Har du spørsmål i denne forbindelse ber vi om at disse gjerne sendes inn på forhånd som nevnt over til e-post toikbredde.midler@gmail.com.
Styret i TOIK


10 lag i Fjordkraftligaen kommende sesong

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 24. Mar 2021

Styret i NIHF hadde styremøte i dag 24. mars. Forbundsstyret var klare på at man skal stå på vedtaket som ble gjort før sesongstart, man fortsetter med 10 lag i Fjordkraftligaen og reduserer antall lag i 1. divisjon til 8 lag. Vedtaket innebærer at Narvik rykker ned til 1. divisjon mens Ringerike rykker opp til Fjordkraftligaen. Det vil si at Tønsberg som ligger på 9. plass i 1. divisjon rykker ned til 2. divisjon.

Styret i TOIK har over lengre tid argumentert mot nettopp denne løsningen overfor NIHF og vil i tiden fremover fortsette med dette for å få våre argumenter hørt/besvart. 

https://www.hockey.no/nyheter/2020/10-lag-i-fjordkraftligaen-kommende-sesong/Årsmøte 22.04.2021 kl. 19.00

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 18. Mar 2021

Vennligst se vedlagt innkalling:

Innkalling til digitalt arsmote 220421.pdf

For saksforslag til årsmøtet, vennligst benytt følgende formular:

Saksforslag - årsmøte 220421.docxSesongen avsluttet for 1. Divisjon

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 17. Mar 2021

NIHF besluttet I dag å avslutte sesongen for Fjordkraftligaen, 1 divisjon herrer og Kvinner Elite.


Tønsberg Vikings skjebne om videre 1 div spill er ennå ikke avklart.


Eventuelt opprykk og nedrykk mellom divisjonene vil bli diskutert på NIHF’s styremøte mandag 22. mars.Utsettelse av Årsmøte i TOIK

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 16. Mar 2021

Beklageligvis ble noe av dokumentasjonen til Årsmøtet forsinket i forhold til den formelle fristen for publisering av slik dokumentasjon. For å sikre at alle formaliteter er i henhold til gjeldende regler utsettes Årsmøtet til 22.04.2021 kl. 19.00. Invitasjon vil legges ut snarest.Årsmøte 2021

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 18. Feb 2021

Styret i TOIK kaller inn til årsmøte torsdag 18. mars 2021 kl 19.00. Årsmøte vil avholdes på Teams og lenke vil bli kommunisert på hjemmesiden  samme dag. Saker må meldes til styret senest 4. mars 2021. Saker innkommet etter 4. mars vil ikke bli behandlet. Årsmøtedokumenter vil være tilgjengelig på forespørsel tidligst 11. mars. Innsamling for Teigen-museum

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 10. Feb 2021

Eiendeler og memorabilia fra Tønsbergs store sønn, Jahn Teigen, ligger for øyeblikket ute på auksjon og en aksjonsgruppe har nå startet jobben for å sikre byen disse eiendelene og etablere et Teigen-musem.

Link til innsamling: https://startskudd.no/prosjekt/jahn-teigen-fra-t%C3%B8nsberg--vi-samler-minner/577f4b7c-5d8a-45dd-b794-7adc5411abfc

Representanter fra idretten, inkludert styremedlem i TOIK Cicilie Myklebust, næringslivet, kommunen og kulturlivet har satt ned en arbeidsgruppe som skal sørge for å samle inn penger slik at et Teigen-museum kan bli en realitet.

Med Teigens fortid som hockeyspiller og medgrunnlegger av hockeyklubben i byen er dette en aksjon vi i TOIK ønsker å oppfordre alle til å bidra til.

Som aktiv hockeyspiller utmerket Jahn seg fort, og han ble kåret til årets spiller i 1964, det var også første gang Jahn kom på TV.
Teigen har også etter sin tid som aktiv spiller betydd mye for byens hockeylag. Sangene til Teigen har i mange år vært en del av arrangementet rundt kampene til Tønsberg Vikings og Teigen har fått overrakt en drakt som takk for betydningen han har hatt for klubben.
Drakten ble brukt av en av våre opprykkshelter, Rasmus Stenebråten, og har signaturer fra hele laget. Denne drakten er en av eiendelene som nå ligger ute på auksjon.


Rasmus er ikke i tvil om at et Teigen-museum hadde vært en attraksjon for byen og at denne drakten burde være en del av museumssamlingen.

"Jahn Teigen spilte en viktig rolle for etableringen av Tønsberg-hockeyen og var den første målvakten i klubben. Jeg er veldig stolt av å ha videreført hockey-arven etter Teigen ved å selv ha vært målvakt for den herlige gjengen som klarte å føre Vikings opp i norsk hockeys gjeveste selskap for første gang - alltid med sangen «Optimist» som symfoni før pucken ble droppet i tredje periode. Det at min drakt med alle spillernes signaturer - som i sin tid ble gitt i gave til Teigen - kunne fått en plass i det tiltenkte Jahn Teigen-museet ville vært en stor ære og ikke minst et fint symbol på grunnlaget han la for at Tønsberg på sikt skulle få en plass i norsk elitehockey"

Fabian Hast returnerer til Vikings!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 25. Jan 2021

Fabian Hast spilte for Tønsberg Vikings i sesongen 2019-2020 hvor han gjorde 17 poeng på 24 kamper og var en spiller som markerte seg godt med toveis jobbing.

Fabian kommer nå fra spill i Tyringe som spiller i svenske HockeyEttan.

Vi tror Fabian vil passe godt inn i det laget som nå skal ta de nødvendige poengene for å overleve i 1. divisjon og vil bidra med ytterligere offensiv kraft i laget.

I henhold til gjeldende smittevernregler så skal Fabian sitte i karantene frem til begynnelsen av nest uke, og vil være klare til kamp 3 februar mot Gjøvik hvis seriespillet åpnes som tidligere annonsert.

Generelt så avventer vi smittesituasjonen og eventuelle nye endringer i serieavviklingen, men håper at situasjonen etter hvert tillater en forsvarlig oppstart av serien igjen.Styremøteprotokoll 12/20-21

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 20. Jan 2021

Godkjent styremøteprotokoll ligger vedlagt.

2020 12 16 Referat 12.pdfNy informasjon vedrørende Covid-pandemien

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 3. Jan 2021

Etter kveldens innstramning fra Regjeringen er det kommet nye innstramninger lokalt og hallen vil bli stengt for all breddeidrett i kveld eller senest fra og med i morgen, mandag. Ishallen vil bli holdt åpen for Elite-idrett, det vil si vårt A-lags treninger og kamper.