Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Re-Signering Mats Stemre Smedsrud

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 29. Apr 2021


Tønsberg Vikings er i gang med å bygge spillerstallen for kommende sesong.

I dag re-signerte Mats Stemre Smedsrud for Tønsberg og en viktig brikke har falt på plass på bakerste plass.

Mats er motivert til å fortsette sin andre sesong i Tønsberg Vikings og bidra til at oppholdet i 2 div blir så kort som mulig.

Mats er en viktig spiller og få med videre, og vi er sikre på at han vil holde et høyt og bra nivå for oss kommende sesong.

Tønsberg Vikings er i gang med flere re-signeringer og vi har et godt håp om at de fleste fra siste sesong vil være med oss videre.

Samtlige spillere er revansjesugne og vil vise at Tønsberg hører til i en høyere divisjon, og vi forventer flere re-signeringer de kommende dager og uker.


0 Kommentar

Vi inviterer til sommerhockey for U10-U14

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 28. Apr 2021

Årets sommerhockey er i uke 32. Påmelding gjøres til sommerhockey.toik@gmail.com. Pris kr. 2100, betales til 2480 28 80754


0 Kommentar

Nå starter jobben med å komme tilbake til 1. div!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 22. Apr 2021

NIHF’s Ankeutvalg har fattet et vedtak i dag vedrørende Narviks anke, som følger:

Som Ankeutvalgets vedtak beskriver så er Tønsberg Vikings i 2. div neste sesong.

Vi håpet i det lengste at prosessen i forbindelse nedrykk og opprykk mellom 1. div og Fjordkraft-ligaen skulle få en positiv effekt for oss, men nå er dette avgjort og vi må starte jobben med å gjøre oppholdet i 2. div så kort som mulig.

Ambisjonen vår er klar.

Samtidig vet vi at en retur til 1. div ikke kan tas lett på. Det er gode og motiverte lag i 2. div som også ønsker å klatre i seriesystemet, de øverste lagene må igjennom en kvalifisering med 1. div lagene som ender sist, så dette kommer til å kreve minst like mye av oss alle som det ble gjort i 1 div.

Men, for å gjenta, vår ambisjon er klar; Tønsberg skal tilbake til 1 div!

Vi håper alle i klubben, støttespillere, frivillige, spillere, støtteapparat og sponsorer er med oss på veien tilbake.


0 Kommentar

Påminnelse - årsmøtet i TOiK

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Apr 2021

Det vises til innkalling til digitalt årsmøte 22. april 2021 kl 19.00 på Teams (Innkalling til digitalt arsmote 220421.pdf). 

Styret ber om at forslag og kommentarer til sakslisten/saksdokumenter så langt det er mulig sendes inn på forhånd. Det vil f.eks. være spørsmål til sakslisten, spørsmål til gjennomføring, evt. forslag til annen dirigent, evt. benkeforslag som vil gjøre hemmelig votering nødvendig. Spørsmål sendes på e-post til toikbredde.midler@gmail.com.

Under er lenken til selve møtet. Vi ber om at de påmeldte er tidlig ute med å logge seg på. Man vil måtte vente på å bli "sluppet inn" i selve møtet. Det vil bli en kort gjennomgang av "kjøreregler" før oppstart av selve årsmøtet, inkl hvordan man stemmer, antall stemmeberettigede osv. Har du spørsmål i denne forbindelse ber vi om at disse gjerne sendes inn på forhånd som nevnt over til e-post toikbredde.midler@gmail.com.
Styret i TOIK

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline