Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Sommer og istid!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 29. Jul 2021

Endelig sommerhockey!


Nå nærmer det seg!!

På tide å bytte ut badetøy, sol og snorkel, med kølle, puck og skøyter. Tønsberg hockey er godt i gang med forberedelsene av årets sommerhockey. Og påmeldingene viser at skøytene er sterkt savnet i sommersola. Kjemperespons til sommerhockey i uke 32. Det blir en fin uke med etterlengtede økter på is, barmarkstrening, dommerkurs og sosiale måltider. Men viktigst av alt lek, moro og nye venner. Husk å sjekke at utstyret fortsatt passer.

Dette blir gøy!


0 Kommentar

Avslutning for U18

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Jul 2021

Etter mange år sammen - ikke den store gjengen, men 8 lojale og trofaste rettårige (03)  samt 2 underårige (04) og hjelp fra både over og under i tidens løp, var det siste gangen denne gjengen var samlet som ett lag.

Gjennom årene har det vært MANGE tap, noen få uavgjort og TO seire (eller kanskje 3-4) siden 2010/2011. Bortekamper og lange reiser til f.eks Tromsø og Bergen med 8 utespillere og én keeper tar på, men denne fantastisk empatiske og gøyale gjengen har bestandig tatt tap og vinn med samme sinn. Eller egentlig, alt har vært gøy med dette laget. Aldri krangling eller vanskelige situasjoner internt - kun idrettsglede og en kjærlighet til ishockey som er imponerende.

Nå avsluttes dette kapittelet med en siste runde paintball og grilling på terrassen til VIP'en. De fleste fortsetter, noen skal spille ned på U16, og mange går videre til B-laget.

Som lagleder gjennom mange år må jeg få takke dere alle - både spillere og foreldre - for en fantastisk tid! Det er jo ingen av oss som gir oss - så vi sees i hallen over sommeren!


God sommer fra Catherine (og Hege)

Lagledere U18

  0 Kommentar

Ny utstyrsleverandør

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 4. Jul 2021

Tønsberg & Omegn Ishockeyklubb kan i dag meddele at vi har inngått avtale med ny utstyrsleverandør.

Den nye leverandøren er BAUER HOCKEY

Denne avtalen er inngått for hele klubben, ikke bare A-laget. Vi er glade for at BAUER ønsket et samarbeid med oss.


0 Kommentar

TITAN ER MED SOM SPONSOR

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 4. Jul 2021

Vi har gleden av å informere om at Titan Dynamics har fornyet sin sponsoravtale og fortsetter som sponsor for Tønsberg Vikings.

Selskapet eies og ledes av Arne Fredrik Killingstad som har lang fartstid i klubben som både spiller, trener, styreleder, æresmedlem og far til tre tidligere TOIK/Tønsberg Vikings-spillere.

Vi takker Titan Dynamics for tilliten og støtten.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline