Remy Gaussen har re-signert for Tønsberg Vikings

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 30. Aug 2021

Tønsberg Vikings styrker spillerstallen ytterligere med en spiller.

Remy Gaussen har spilt for Vikings A-lag de siste tre sesongene, og har nå re-signert for en ny sesong. Remy studerer for tiden i Oslo, men vil pendle til Tønsberg for treninger og kamper.

Remy Gaussen er en spiller som spiller med hjertet utenpå drakten og vi er meget fornøyde med at Remy blir med videre.

Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/415572/remy-gaussen
Tidenes poengkonge i Tønsberg er tilbake i rødt og hvitt!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 27. Aug 2021

Tønsberg Vikings har i dag signert med en av klubbens legender.

Patrick Eriksson er tilbake i Tønsberg!!

«En utrolig viktig signering for Tønsberg som vil bety utrolig mye for satsingen mot retur til 1 divisjonsspill» sier Sportslig Leder Roar Berg.

Patrick har kontinuerlig levert mye poeng i alle klubbene han har spilt for både i toppligaen og 1 divisjon, og vi forventer selvfølgelig at dette vil fortsette for Tønsberg i 2 div kommende sesong.

I siste sesong for Tønsberg, sesongen 2014-2015, så leverte Patrick hele 96 poeng på 36 kamper, 53 mål og 43 assist!

 I de siste sesongene har Patrick spilt toppliga hockey og i 1 divisjon for henholdsvis Sparta Warriors og Ringerike Panthers, samt en sesong i moderklubben Malungs IF i HockeyEttan.

Patrick kjenner Tønsberg veldig godt, og vil med sin erfaring, lederegenskaper og «vinnerskalle» ha stor betydning for laget og klubben fremover.

«Dette betyr en veldig styrking av vår offensive kraft og vil helt klart ha stor betydning for lagets muligheter i årets sesong», sier hovedtrener Andreas Thoft.

Vi gleder oss til å se Patrick tilbake i rødt og hvitt, og vi ønsker Patrick hjertelig velkommen tilbake til Tønsberg Vikings!
Rutinert forward er klar for Tønsberg Vikings

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 24. Aug 2021

25 år gamle Eirik Myhre Slåsletten har signert for Tønsberg Vikings!

Med 5 sesonger i 1. divisjon og 3 sesonger i Get-ligaen er det en rutinert forward som er klar for Tønsberg Vikings kommende sesong. Slåsletten kommer fra Gjøvik hvor han har sanket godt med poeng de siste sesongene.

"Han har levert meget bra i 1. divisjon og vil bli en av våre nøkkelspillere kommende sesong" kommenterer trener Toft.

Forwarden startet sin karriere på ungdomslagene til Lillehammer hvor han spilte frem til sesongen 2015/2016. Det var også i Lillehammer han fikk sin sesinordebut, i Get-ligaen.

I 2016/2017 meldte Eirik overgang til Bergen hvor han ble ett år før turen gikk til Kongsvinger og Get-ligaen. De siste 3 sesongene har 25-åringen spilt for Gjøvik.

Slåsletten beskrives av Toft som en kreativ og målfarlig forward som er god på skøytene.

Vi ønsker Eirik velkommen til Tønsberg!

Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/118137/eirik-myhre-slaslettenInnkalling til Årsmøte i Tønsberg og Omegn Ishockeyklubb (Allianse)

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 16. Aug 2021

Det kalles med dette inn til årsmøte i Tønsberg og Omegn Ishockeyklubb fnr 983 180 981 (Alliansen)


Torsdag 16. september 2021 kl. 19.00

i klubbhuset Tønsberg Ishall (VIP'en)

Det er kun valg av nytt styre på forretningsorden utover konstituering og valg av signaturer, samt en informasjonssak. Dokumenter vil være tilgjengelig ved henvendelse til toikbredde.midler@gmail.com fra og med torsdag 2. september 2021.


Tønsberg Vikings signerer finsk forward

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 13. Aug 2021

Den 22 år gamle finske forwarden Valtteri Koivunen har signert for Tønsberg Vikings!

Trener Andreas Toft melder at dette er en spiller trenerteamet har fått gode referanser på fra sine kontakter i Finland.
- Jeg har vært i dialog med han i flere uker. Nå er signaturen på papiret og jeg er veldig glad for at han blir en Vikings-spiller kommende sesong.

22 år gamle Valtteri har spilt hele sin karriere i Finland, hovedsaklig for Kisa-Eagles. I Kisa-Eagles har forwarden gått gradene opp via U-lagene og i fjor noterte han seg for 27 poeng på 11 kamper for klubbens U22-lag.

Valtteri vil slutte seg til spillertroppen i begynnelsen av september og vi ønsker han velkommen her i Tønsberg!


Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/383034/valtteri-koivunen
Sommerhockey

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 11. Aug 2021

Nå er årets Sommerhockey godt i gang! En super start på høsten. Halve uken er gått og vi kan melde om stor aktivitet og god stemning på isen, og ute hos de som har barmarkstrening.

Foreldre og frivillige hjelper til i kiosk, med mat og i garderober. På isen og barmarkstrening er det foreldre og eldre spillere i klubben som har kontroll. Kiwi Gauterød sponser med mat. Og den god stemningen står ungene selv for.