Sommeravslutning

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 24. Jun 2022

Vi er så fornøyde med godt oppmøte, og det på tross av at skoleferien er i gang. Alle våre lag var representert, fra de yngste på u-8 til de eldste på Tønsberg Vikings. Vel 90 spillere, trenere, lagledere og foreldre fikk servert pølser og brus i flotte omgivelser.


Catherine Ranke holdt tale på vegne av styret, og Roar Berg, sportslig leder i klubben, delte ut «Gerhards talentpris» til Ingrid Ness-Jacobsen.


Denne prisen deles ut til en spiller i klubben som har et spesielt talent og er en bidragsyter både på og utenfor banen. Ingrid har denne sesongen både spilt på TOIKs u14-lag og på Vålerengas Bambusa-lag, og gjort det meget godt på begge lagene. På sistnevnte lag spilte hun flere kamper i sluttspillet og scoret ett mål. Ingrid ble våren 2022 tatt ut på Norges JU-16-landslag og representerte Norge under VM i Budapest i mai.

Videre har Ingrid bidratt som hjelpetrener på de yngre lagene og som frivillig på kampene til Tønsberg Vikings. 


Vi i TOIK er stolte av Ingrid, og håper prisen kan være med å bidra til videre utvikling. 


Styret i TOIK ønsker alle en riktig god sommer, så håper jeg vi ser mange av våre støttespillere i hallen når sesongen 2022/-23 starter opp i august.Barnas Færder

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 13. Jun 2022

I helgen deltok vi på Barnas Færder i Gunnarsbøparken. En fin anledning for klubben til å vise oss frem for befolkningen i Tønsberg og omegn, og samtidig gi barn og unge muligheten til å teste ut hockey. Forhåpentligvis kommer mange av disse tilbake til ishallen når Micasa skøyte- og hockeyskole starter opp i august.Møt oss i Gunnarsbøparken

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 10. Jun 2022

Møt oss i Tønsberg og omegn ishockeyklubb & Tønsberg Vikings på Barnas Færder på søndag fra kl 14:00 i Gunnarsbøparken. 

Her kan du prøve hockey og få informasjon om klubben vår. 

Velkommen skal du være🏒

https://facebook.com/events/s/barnas-f%C3%A6rder/978163272829231/