Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Informasjon fra klubben til supportere og publikum

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 24. Nov 2021


Som tidligere annonser så ønsker vi å ha en løpende dialog med publikum og supportere, fortrinnsvis for A-lags arrangement, men også som gjelder andre arrangementer, og vi inviterer derfor til et møte førstkommende mandag 29. november kl 19.00 i Klubbhuset.

Møtet er åpent for alle som ønsker å komme.

I dette møtet ønsker vi å informere om og diskutere følgende punkter:

 

  • Klubbens overordnede plan og fokusområder.
  • Klubbens profil og omdømmebygging.
  • Hvordan utvikle våre arrangementer for at vi skal få flere til å se hockeykamper i Tønsberg Ishall.
  • Hva er gjeldende regler på klubbens A-lagsarrangementer.
  • Eventuelt andre saker og innspill.

 

Vi ønsker hjertelig velkommen til møtet kommende mandag.0 Kommentar

Kamphelgen mot Tromsø endte 28-5!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 14. Nov 2021

Før helgens kamper stod Tønsberg Vikings uten tap i årets 2. divisjon. Fasiten etter helgens to kamper er at seiersrekken har blitt utvidet med ytterligere 2 kamper og målforskjellen har blitt forbedret med 23 plussmål!


Før den første av helgens to kamper fikk Tønsberg Vikings' største poengplukker gjennom tidene, Patrick Eriksson, en oppmerksomhet for å ha spilt 200 kamper for klubben.


Patrick kom til Tønsberg fra Malung før 09-10 sesongen og har siden den tid dominert i den røde og hvite drakten, over flere perioder.


Helgens første kamp åpnet rotete og ukonsentrert fra Tønsbergs side, men Vikings gikk likevel til første pause med en komfortabel 3-1 ledelse. Målene ble scoret av Tønsbergs egen Håkon Kvernberg, Slåsletten som kom inn som et friskt pust fra Gjøvik før sesongen og svenske David Chronvall.


I andre periode økte Vikings tempoet og forskjellen på lagene kom virkelig til syne.

Poengkongen Patrick Eriksson noterte seg for hele 4 mål. Chronvall og Slåsletten økte begge med ett mål hver og Tønsberggutten Daniel Losnedal fikk sitt første A-lagsmål.


Man skulle kanskje tro at med 10 mål i protokollen før den siste perioden så skulle det roe seg ned, men det gjorde det ikke. Tredje periode bød på ytterligere 5 mål og sluttstillingen i kampen endte 15-2. 

Mål i tredje periode kom fra Tønsberggutten Martin Hovda som scoret to, veteranen Runbjer med to og i tillegg noterte Eirik Thorbjørnsen seg for ett mål.


Foran søndagens kamp var det nok mange som forventet nok en målfest av Tønsberglaget, men det var Tromsø som ga vertene en kalddusj etter bare 8 sekunder.


Det var nok ikke mange på tribunen som ble veldig nervøse av den starten og det viste det seg kjapt at det heller ikke var noe grunn til.

Etter første periode stod det 5-2 på resultattavlen etter mål ved Chronvall (2), Eriksson, Thorbjørnsen og Runbjer.


Det ble ingen pangstart på Tromsø i andre periode, det var kun Tønsberg som klarte å få pucken inn i mål.

Andre periodes mål kom ved Slåsletten, Koivunen, Strande og Eriksson. 9-2.


Tromsølaget scoret i undertall i 3. periode ved nummer 26 Øvergård, som også var hans tredje scoring i kampen, og sine aller første mål i Tromsødrakten.

Det ene målet og prestasjonen til nummer 26 var det siste målet for Tromsø i kampen, men Tønsberg var ikke ferdige.

Det ble like mange mål for Tønsberg i 3. periode som den foregående. 

Losnedal var en målsnik igjen og doblet sine mål for Vikings, Nikola Barackov noterte seg for ett mål og de to dominerende spillerne denne helgen, Eriksson og Chronvall, la til ett mål hver på målkontoen.


Etter 13-3 seieren på søndag deler Tønsberg Vikings toppen av tabellen med Bergen med like mange poeng og på samme målforskjell.0 Kommentar

Invitasjon til gratis kamp

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 16. Okt 2021

Vi vil feire at sesongen er i gang, og vi vil ha med dere alle på feiringen!


Onsdag 20. oktober, kl 1900 spiller Tønsberg Vikings i egen hall mot Skien. Da inviterer vi til gratis kamp. En gyllen mulig til å ta med hele familien, vennegjengen eller kollegene dine for å se Vikingene på hjemmebane.


Ta med nære og kjære, så fyller vi hallen med stemning!


0 Kommentar

Pangstart på sesongen!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 18. Sep 2021

Sesongens første match ble en fest! Tønsberg Vikings slo Skien 22-2 og hallen var så full som den kunne være med tanke på covid-19. Det er helt tydelig at mange har gledet seg til å endelig kunne få komme i hallen på match igjen. Vakter holdt orden på plasser og avstand  på publikum. De i kiosken fikk kjenne på vaffelpresset, da vafler og pølser føyk ut fortere enn de hadde hender(og vaffeljern) nok til å håndtere. Men folk var like blide selv om de måtte vente på en vaffel eller to..  Det var røde flagg, luer, skjerf og drakter på tribune, vip-tribune og kiosk. Tønsberg Vikings kunne ikke fått en bedre start på sesongen. 


For en dag og for en stemning! 

Vikings takker alle som kom i hallen! Og alle gleder seg til fortsettelsen. 
0 Kommentar

Treningskamp mot Skien 18. September

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 5. Sep 2021

Den 18. September kl 14:00 spiller Tønsberg Vikings sesongens første treningskamp hjemme i Tønsberg Ishall. 

Billetter kjøpes på Vipps. Husk å scanne nederste qr-kode for smittesporing.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline