Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Informasjon om spillere og utsatt kamp mot Ringerike

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 25. Okt 2020

På fredag ble det varslet Covid-19 symptomer hos fem av spillerne på Tønsberg Vikings.

I følge regler for smittevern ble det da iverksatt bestilling av test-timer for disse spillerne og de gikk i karantene, samtidig som Norges Ishockeyforbund ble varslet.

I tillegg ble det i løpet av lørdagen også varslet symptomer hos en i trener-teamet, og samtlige seks personer foretok Covid-19 tester i løpet av lørdagen.

Samtlige testede med symptomer gikk da i karantene iht gjeldende regelverk og dette var da årsaken til at kampen mellom Tønsberg Vikings og Ringerike ble utsatt.

Testresultatene ble mottatt av samtlige i dag og det er med glede vi kan melde at samtlige seks personer testet negativt.

Tønsberg og Omegn Hockeyklubb følger kontinuerlig de gjeldende smittevernvern-regler, og hele A-laget og støttepersonell starter førstkommende uke med ukentlige tester for å sikre at smittevern ivaretas på best mulig måte. I tillegg har vi en kontinuerlig og meget god kommunikasjon med Kommuneoverlegen ift gjeldende lokale smittevernregler og -tiltak.

 

Når det gjelder den utsatte kampen mot Ringerike så skal den søkes spilt så raskt som mulig og lagledelsen er i gang med å finne mulige dager for avvikling av denne kampen. Informasjon om kampdato vil bli gitt når dette er avklart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline