Debuterte med scoring

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 6. Feb 2017


Tønsberg Vikings tok søndag kveld sesongens 17. seier når de beseiret Ski Hockey i Ski ishall.

I årets andredivisjon har det i alle hovedsak gått på skinner for årets Vikings-lag, men et feilskjær har det blitt, mot Ski på hjemmeis i november.

Trener Andreas Toft og resten av laget var fast bestemt på at dette ikke skulle gjenta seg i søndagens kamp, og viste allerede etter knappe 3 minutter at de mente alvor.
Stian Bogen vartet opp med kampens første mål, og etter 11:16 hadde også Alexander Strande og Thomas Solberg notert seg på scoringslisten.
Det ble kun ett skudd på mål for Ski i kampens første periode.

I andre periode ble det 3 nye Vikings-mål, denne gangen av Adrian Davidsen, Kasper Skrettingland og Fredrik Moger. Sistnevnte satte pucken i mål på straffeslag.

Ski fikk et mål i siste periode og resultatet endte til slutt med en 6-1 seier for Tønsberg Vikings.

På grunn av sykdom og endringer i troppen fikk de tilreisende fra Tønsberg se to nye fjes i Vikings-drakt. Daniel Losnedal ble hentet opp fra eget U-20-lag og Kasper Skrettingland kommer fra Skien.

Det er gledelig å se at Kasper viser fra starten av at han vet hvor målet står.
- Målet mitt er å debutere med scoring, sa Kasper selv når vi snakket med han på fredag.

Kasper har spilt i Skien Hockey i flere perioder, i tillegg har Kasper NM-gull for Stjernen U-20 og han har spilt i Moss.

Med en jobb ved siden av hockeyen og pendling til og fra sitt bosted i Skien er det litt av en kabal å få med seg alt, men Kasper selv syns det er verdt det.
- Det er bra å komme til Tønsberg. Jeg har blitt tatt godt i mot, det er gode spillere og høy intensivitet på treningene.

I Skien spilte Kasper med bla Kalle og Alexander og nettopp disse to spillerne i tillegg til Anton blir fremhevet
- Er det noe jeg lurer på eller om jeg trenger hjelp er det naturlig for meg å gå til Alex, Kalle og Anton. De er rutinerte, de hjelper meg, og jeg bruker fortsatt noen "driller" jeg fikk av Alexander for flere år tilbake.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.