Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Debuterte med scoring

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 6. Feb 2017


Tønsberg Vikings tok søndag kveld sesongens 17. seier når de beseiret Ski Hockey i Ski ishall.

I årets andredivisjon har det i alle hovedsak gått på skinner for årets Vikings-lag, men et feilskjær har det blitt, mot Ski på hjemmeis i november.

Trener Andreas Toft og resten av laget var fast bestemt på at dette ikke skulle gjenta seg i søndagens kamp, og viste allerede etter knappe 3 minutter at de mente alvor.
Stian Bogen vartet opp med kampens første mål, og etter 11:16 hadde også Alexander Strande og Thomas Solberg notert seg på scoringslisten.
Det ble kun ett skudd på mål for Ski i kampens første periode.

I andre periode ble det 3 nye Vikings-mål, denne gangen av Adrian Davidsen, Kasper Skrettingland og Fredrik Moger. Sistnevnte satte pucken i mål på straffeslag.

Ski fikk et mål i siste periode og resultatet endte til slutt med en 6-1 seier for Tønsberg Vikings.

På grunn av sykdom og endringer i troppen fikk de tilreisende fra Tønsberg se to nye fjes i Vikings-drakt. Daniel Losnedal ble hentet opp fra eget U-20-lag og Kasper Skrettingland kommer fra Skien.

Det er gledelig å se at Kasper viser fra starten av at han vet hvor målet står.
- Målet mitt er å debutere med scoring, sa Kasper selv når vi snakket med han på fredag.

Kasper har spilt i Skien Hockey i flere perioder, i tillegg har Kasper NM-gull for Stjernen U-20 og han har spilt i Moss.

Med en jobb ved siden av hockeyen og pendling til og fra sitt bosted i Skien er det litt av en kabal å få med seg alt, men Kasper selv syns det er verdt det.
- Det er bra å komme til Tønsberg. Jeg har blitt tatt godt i mot, det er gode spillere og høy intensivitet på treningene.

I Skien spilte Kasper med bla Kalle og Alexander og nettopp disse to spillerne i tillegg til Anton blir fremhevet
- Er det noe jeg lurer på eller om jeg trenger hjelp er det naturlig for meg å gå til Alex, Kalle og Anton. De er rutinerte, de hjelper meg, og jeg bruker fortsatt noen "driller" jeg fikk av Alexander for flere år tilbake.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline