3 juniorspillere klare for 1. divisjon

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Mai 2017

Rett innstilling og hardt arbeid skal lønne seg, også innen ishockey, og det er nettopp dette Tønsberg Vikings tre neste signeringer har vist.

Håkon Kvernberg, Adrian Rasmussen og Daniel Tornes Losnedal er alle 2000-modeller og vil spille for Tønsberg Vikings de neste 2 årene.

Håkon og Adrian trente fast med A-laget gjennom hele sesongen i 2. divisjon, mens Daniel kom inn og gjorde en god figur mot slutten av sesongen.

Foto: Kathrine Nerem

Håkon Kvernberg spilte 22 kamper for Tønsberg Vikings i sin debutsesong på seniornivå. Med totalt 12 poeng og 2 mål var han også divisjonens yngste målscorer.

- Håkon er teknisk forward med godt håndleddskudd, sier trener Andreas Toft.Foto: Kathrine Nerem

Adrian Rasmussen noterte seg for 21 kamper i fjor. Han viste fort at respekten for eldre og større spillere ble lagt igjen i garderoben og gjorde en god figur på isen. Adrian beskrives som en fysisk defensiv back med et godt skudd.


Foto: Facebook

Daniel Tornes Losnedal kom inn i A-laget på slutten av sesongen i fjor og det ble totalt 3 kamper på den unge backen.

Trener Toft beskriver Daniel slik:

- Han er en spillende back med bra spilleforståelse og gode skøyteferdigheter.


Alle spillerne gjorde seniordebut i fjor og det var et stort steg fra juniorhockeyen de har spilt før. Det blir et nytt steg fra 2. divisjon til 1. divisjon, men alle tre er villige til å lære fra Toft som trener og av de rutinerte spillerne på laget.

- Med disse signeringene håper vi å vise yngre spillere i klubben at med rett innstilling og mye jobb så er det sjanse for å få A-lagskontrakt i fremtiden, avslutter Toft.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.