Kalle og Stadsvik er med videre

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 31. Mai 2017

To av våre bærebjelker de siste årene har nå bestemt seg for å fortsette i Vikings-drakten!

-Det er viktig at kapteinen og assistent-kapteinen blir med på reisen inn i div.1. De er hjørnesteiner i laget vårt. Begge tok et stort ansvar på isen og var til stor hjelp for meg med at utvikle de yngre spillerne, sier en henrykt Andreas Toft.

Vår kaptein fra forrige sesong, Joakim Stadsvik (1987), går inn i sin tredje sesong i Tønsberg. Joakim har mye erfaring å bringe til et ungt lag fra en innholdsrik karriere. Centeren startet sin karriere i Frisk Asker hvor han har fått med seg GET-kamper i tillegg har det blitt mange sesonger i 1. og 2. divisjon for lag som Ringerike, MS og Rosenborg.

- Joakim er meget viktig i vårt power-play spill. Han har alltid god tid med pucken og spiller sine medspillere bedre. Han har mange sesonger i 1. divisjon bak seg og den rutinen er uvurderlig i vårt lag, skyter Toft inn.

Kristoffer "Kalle" Karlsson (1990) går inn i sin 6. sesong i Vikings-drakten. Publikumsyndlingen har erfaring fra totalt 5 sesonger i 1. divisjon, han har spilt for Vikings i GET og har Divisjon 1-erfaring fra Sverige.
Backen var fast bestemt på å være med på reisen videre etter konkursen i elite-delen i fjor og Kalle er en mann som holder sine ord.

Det er en imponert trener som beskriver assistent-kapteinen.
- Kalle har bevist hvor god han er når han har 100% fokus på å spille ishockey. Med 51 poeng, 10 mål og 41 assists på 23 kamper endte han opp som nummer to i den interne poeng-ligaen. Totalt en fjerde plass i hele 2. divisjon.

Vi ønsker begge spillerene lykke til i sesongen som kommer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.