Poengkongen er med videre!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 30. Aug 2018

Mannen, myten, legenden, vår poengkonge de siste sesongene, den trivelige svensken, eller for å bruke Andreas Toft sine ord "en ordentlig god gutt som alltid er på jobb, trening som match", Anton Persson er med videre!

Vi er veldig glade for at Anton, som egentlig hadde lagt skøytene på hylla, har fått tenkt seg om og kommet frem til at han tar nok en sesong i Tønsberg Vikings.

29 år gamle Anton Persson kom til Tønsberg i 2015 og markerte seg raskt med fine pass og evnen til å spille sine medspillere gode. I sin debutsesong markerte han seg med en gang og noterte seg for 47 poeng på 35 kamper, 16 mål og 31 assists. Den påfølgende sesongen ble det 77 poeng på 22 kamper og sist sesong endte forwarden med 39 poeng på 25 kamper. 

Når man ser på statistikken er det ikke vanskelig å se at Anton har hatt en stor betydning for lagets suksess, men det man ikke ser er spilleren som alltid er "på", på trening som på kamp. En spiller som gjør sine medspillere gode og en spiller med et godt hockeyhode.

Vi i Tønsberg Vikings ønsker Anton lykke til kommende sesong og er veldig fornøyde med at han valgte å ta nok en sesong for oss.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.