Vi som spillere ønsker positivt engasjement velkommen

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 16. Jan 2019

Spillerne setter virkelig pris på alt engasjement i og rundt klubben, og skal vi sammen som klubb bygge videre - så er det viktig at alle følger NIHFs reglement for tribuneoppførsel. Vi som spillere ønsker positivt engasjement velkommen, og fortrinnsvis ved støtte til oss som er der ute på isen. I den senere tid så har vi opplevd at engasjementet har vært mer fokusert på dommere/motstanderlag, det ønsker vi som spillergruppe ikke! Det er ikke det som motiverer oss på isen.

Vi som spillergruppe forstår at hockey er følelser, men det som faktisk støtter oss er at alle viser et positivt engasjement fra tribunen, som hjelper og bærer oss spillere frem i tette matcher. 

I tillegg er det dette med rekruttering av flere tilskuere til vår fantastiske idrett, og her håper vi fremover at vi alle kan ha fokus på å bidra positivt, slik at de som følger klubben, støtter oss spillere fra tribunen, skriver om oss i sosiale medier kan omtale klubben/spillere i en positiv tone - det er vårt ønske. 

Tønsberg Ishall og våre matcher på A-laget skal være et sted hvor de med de beste hensikter skal føle seg velkommen, men det er viktig for en samlet spillergruppe å ta klar avstand fra ordbruk/gjerninger som potensielt kan sette klubbens omdømme på spill. Vikings sine matcher hjemme og borte skal ha fokus på at alle trives, både liten som stor og her kan vi alle bli dyktigere i forhold til hvordan vi ønsker å bli oppfattet. Det handler også om at vi ikke kan rette pekefinger på andre. Vi må selv ta ansvar for hvordan vi ønsker å bygge omdømme/hvordan andre oppfatter oss.

Hockey handler om fellesskap, skape gode opplevelser, samhold og trivsel. 

Vi i spillergruppa står samlet med styret i deres avgjørelser for vi vet at de tenker på det beste for klubben og oss spillere. Vi vet hvor mye jobb de i styret legger ned for å styrke klubbens økonomi og varemerke. Når det skjer utenomsportslige hendelser som både tar tid og gir klubben unødvendige utgifter gjør dette at ressursene ikke blir brukt ønskelig. 

Vi spillerne er både selv og har full forståelse for at man ikke alltid er enig med dommeren. Og vi har jo selv ofte en reaksjon dersom vi ikke er enig, men innenfor det vi tenker er rimelighetens grenser. Vi har snakket om innad i laget at vi spillere må unngå å rope for mye på dommeren, da vi opplever at dette blir et negativt fokus. Dette ønsker vi at dere supportere også har i tankene. 

Vi er en liten klubb bestående av spillere, støtteapparat, frivillige, styret, sponsorer og ikke minst publikum. Vi ønsker at alle som kommer til Tønsberg ishall eller andre haller og ser Vikings får oppleve hvor fantastisk våre supportere kan være. 

Vi takker for følget så langt og håper at så mange som mulig fortsetter å følge oss i tiden fremover. 

Mvh spillergruppa Tønsberg Vikings


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.