Partnersamling med foredrag ved Johan Kaggestad

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 20. Mar 2019

Den 19.03 ble det avholdt partnersamling på VIPen i Tønsberg Ishall. For anledningen avholdt Johan Kaggestad ett interessant foredrag som omhandlet merkevarebygging, lagmoral og det å jobbe mot et felles mål.

I underkant av 50 personer møtte opp til partnersamlingen og i tillegg til Kaggestads foredrag ble temaer som en spennende fremtid, utfordringer med ombygging av ishall, visjoner og merkevarebygging tatt opp.

Tønsberg Vikings ønsker å bygge for fremtiden og satsing på lokale spillere er en sentral del av dette.

Vikings ønsker at halvparten av laget skal være fra regionen og med signeringen av 5 lokale spillere på slutten av forrige sesong er man et stykke på vei til dette. Det kan i tillegg nevnes at det er flere lovende spillere på U14-U16 som man håper at kan bringe Vikings videre i fremtiden.

For kommende sesong så er det dialog med flere spennende spillere, både med erfaring fra Sverige og fra Norsk hockey, som man ønsker at skal gå inn og komplementere spillergruppen og være med på å dra klubben fremover.

Markedsavdelingen vil avholde et nytt arrangement, kick-off, i august som vil bli gjestet av kjente mediepersonligheter. Dette er et av flere tiltak markedsavdelingen vil gjøre den kommende tiden for å bygge opp ett fungerende partnernettverk og for å styrke merkevarebyggingen.

Ønsker du å høre hva det innebærer å være med i partnernettverket til Tønsberg Vikings? Ta kontakt med Lars Fjeldvang på lars.fjeldvang@gmail.com

Takk til alle frivillige, sponsorer, foreldre, støtteapparat, spillere og supportere for sesongen 2018/19 - Nå gleder vi oss og ser fremover mot ny sesong 2019/20 og håper dere alle er med med deres positivitet, engasjement og begeistring.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.