Informasjon uke 43

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 22. Okt 2019

Det begynner å nærme seg innflytting i egen hall. Halleier holder tidsskjema, overtakelse 1. November. Isen vil først være klar for trening i slutten av uke 45 og vil være forbeholdt de lag som spiller serie. Lørdag 9. november har vi første hjemmekamp for A-laget.  

Innkjøring av systemer og lignende kan kreve lengre tid enn antatt og de offisielle treningstider for TOIK vil først være gjeldende i uke 46. Alle lagledere /trenere vil bli oppdatert på treningssituasjonen og gi tilbakemelding til spillere/foreldre. Vi får tilbakemelding fra halleier på progresjonen daglig og den ser lovende ut. Vi har de samme treningstider på Brunstad frem til Tønsberg Ishall er åpen for trening.

Se: Istider høst2019.pdf

Trenings-kontingent:

Blir sendt ut til spillere uke 43. Halv kontingent nå- resterende i Januar 2020. (styrevedtak)

Dugnad før oppstart:

Dugnad vil bli iverksatt og alle lag får oppgaver som de får tildelt av lagleder. Vi har et nytt lagerrom hvor det skal bygges lag-skap osv. Oppgavene er mange, og vi trenger god hjelp til mye.

Tidspunkt: 4-8 November, uke 45.

Tørkeskap for oppbevaring:

Vi har ikke samme mulighet som tidligere for de eldre spillerne å kunne oppbevare treningstøy i garderobe. Alle garderober skal ryddes ut etter bruk. Vi har fått tildelt skap og disse vil være forbeholdt de eldre lagene, U15-U18. 

Det vil være en årlig leiekostnad for dette i størrelsesorden 300-500kr.

 

Mvh

Styret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.