To nye spille er klare!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 22. Apr 2020

Bilde fra spillernes Twitter-profiler

I dag kan vi presentere to nye spennende signeringer! 

- Vi har vært i kontakt med Daniel og Lukas i flere uker og er meget glade for å kunne å kunne lande avtalene med dem. De har signert en 2 års-avtale med oss og vi gleder oss til å se dem på isen. Begge 2 spilte i Färjestads J20 SuperElit-lag i fjor, sier en meget fornøyd Andreas Toft.

Daniel Kyrk er en skøytesterk forward på 19 år som er vanskelig å møte.
De siste 5 sesongene har han spilt på Färjestads juniorlag og han har til og med notert seg for noen kamper i SHL.
Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/349937/daniel-kyrk 

Lukas Rhodin er en 19 år gammel skøytesterk 2-veis back som spiller moderne hockey og har et godt skudd. Lukas har som Daniel spilt på Färjestads juniorlag de siste 5 sesongene.
Eliteprospects: https://www.eliteprospects.com/player/316149/lukas-rhodin 

- Daniel Kyrk og Lukas Rhodin er to spillere som vi har fått gode referanser på fra tidligere trenerer. Det er fine seriøse gutter som vil gå så langt som mulig innen hockeyen.
Begge to passer min filosofi når det gjelder import-spillere,de er seriøse spillere som ser på Tønsberg Vikings som et fint skritt i sin utvikling for at vi skal hjelpe dem med å ta skrittet til en enda bedre liga, avslutter Andreas Toft.

Vi er meget fornøyd med at Daniel og Lukas valgte å komme til oss og ønsker begge to velkommen til byen og lykke til i de kommende to sesongene!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.