Spørsmål og svar om kamper og billetter i disse Covid-19-tider

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 23. Sep 2020

Hvorfor må Tønsberg Vikings spille uten publikum i enkelte kamper?

- I disse Covid-19 tider er det vurderinger fra kommuneoverlegen og annet kvalifisert personell som vurderer hvorvidt et arrangement skal gjennomføres som planlagt. Noen ganger vil vurderingen være at arrangement kan gjennomføres som planlagt, andre ganger med restriksjoner, og noen ganger avlyses det helt. Det er ikke kun Tønsberg Vikings som møter på disse utfordringene i disse dager, men alle arrangementer.

Vi ønsker å ha dere på kampene, men vi følger, og støtter, fagpersonell sin vurdering. 


Hvorfor var det tillatt med publikum i kampen mot XX, men ikke i kampen mot YY?

- Vurderingene til kommuneoverlegen er det som blir fulgt. Han vurderer hvert arrangement for seg selv, og ser på en rekke faktorer før han kommer med en beslutning. Denne kommer noen ganger tett opp mot arrangementet og er ikke noe klubben kan påvirke. 


Vil det være tillatt med publikum i kampen mot XX?

- I utgangspunktet ja, men med situasjonen som er nå, kan det endre seg. Så fort vi får ny informasjon fra kommuneoverlege eller fra andre organer vil vi oppdatere dere om dette.


Hvorfor selger dere billetter til kamper som det senere blir klart at det ikke kan være publikum på?

- Vi selger billetter til alle kamper, så sant vi ikke på tidspunktet billettene blir lagt ut har fått indikasjoner på at kampen må bli spilt uten publikum.


Får vi refundert billettprisen hvis det blir klart at kampen må spilles uten publikum?

- Selvsagt får man refundert billettprisen. Send mail til toikbredde.billett@gmail.com med fullt navn, mobilnummer som ble brukt til Vipps, antall billetter og kontonummer hvor man ønsker å få pengene tilbakeført til.


Er det mulig å benytte kjøpt billett på neste hjemmekamp hvis det blir til at en kamp må spilles uten publikum?

- Vi prøver å være så fleksible som mulig på dette. Til nå har vi åpnet opp for at billetter kan brukes på neste hjemmekamp. Det er enklere for dere - og for oss.


Hvorfor kan man ikke stenge kampene for bortsupportere og ha kampene åpne for hjemmesupportere all den tid smitten er lav her i distriktet?

Kommuneoverlegen ser på spillerne som like stor smitterisiko som alle andre. Dette har ikke så mye med publikum i seg selv, men smitterisikoen generelt. Vi er i kommunikasjon med kommuneoverlegen med tanke på at ishallen har en helt annen utforming enn andre idrettshaller (bl.a. plexi mellom spilleflate og tribune). Avventer tilbakemelding. Vi håper publikum generelt og supportere spesielt forstår at vi har et like stort ønske om å ha så mange som mulig på kamp som alle andre, men at vi må forholde oss til retningslinjene fra kommuneoverlegen i denne sammenheng.


Er det mulig å følge kampene på TV/Nett?

- I år vises alle kampene på Live Arena (https://tv.hockey.no/). Det er dessverre ikke mulig å følge 1. divisjon på Amedia/Direktesport sin plattform denne sesongen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.