Informasjon om spillere og utsatt kamp mot Ringerike

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 25. Okt 2020

På fredag ble det varslet Covid-19 symptomer hos fem av spillerne på Tønsberg Vikings.

I følge regler for smittevern ble det da iverksatt bestilling av test-timer for disse spillerne og de gikk i karantene, samtidig som Norges Ishockeyforbund ble varslet.

I tillegg ble det i løpet av lørdagen også varslet symptomer hos en i trener-teamet, og samtlige seks personer foretok Covid-19 tester i løpet av lørdagen.

Samtlige testede med symptomer gikk da i karantene iht gjeldende regelverk og dette var da årsaken til at kampen mellom Tønsberg Vikings og Ringerike ble utsatt.

Testresultatene ble mottatt av samtlige i dag og det er med glede vi kan melde at samtlige seks personer testet negativt.

Tønsberg og Omegn Hockeyklubb følger kontinuerlig de gjeldende smittevernvern-regler, og hele A-laget og støttepersonell starter førstkommende uke med ukentlige tester for å sikre at smittevern ivaretas på best mulig måte. I tillegg har vi en kontinuerlig og meget god kommunikasjon med Kommuneoverlegen ift gjeldende lokale smittevernregler og -tiltak.

 

Når det gjelder den utsatte kampen mot Ringerike så skal den søkes spilt så raskt som mulig og lagledelsen er i gang med å finne mulige dager for avvikling av denne kampen. Informasjon om kampdato vil bli gitt når dette er avklart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.