Takk til alle medlemmer for innsatsen i en sesong preget av Covid-19 pandemien

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 28. Des 2020

Styret i TOIK takker alle medlemmer for innsatsen i en sesong preget av Covid-19 pandemien.

Vi er imponert over den aktiviteten og det gode humøret vi daglig ser i ishallen.

Gode innspill fra lagledere har resultert i arrangementer som «Lucia Night» og intern-turnering for U16/U18.

Takk til foreldre som legger ned utallige kalde timer i ishallen og gjør den daglige driften mulig, vi ser dere i alle roller fra foreldre, iskjørere, trenere, lagledere og kioskvakter til julenisser og Luciaer. Imponerende!


Vi vil også takke Vikings Support, som på sitt årsmøte valgte å legge ned «driften» for denne gang. Det resulterte i en overføring til klubben på kr 50 000 øremerket A-laget. Vi håper og tror at et Support-opplegg kommer i gang igjen på en eller annen måte etterhvert, men vil igjen takke for mange år med utrettelig innsats, mye gøye greier, sanger og rop som fortsatt gjaller i hallen i andre sammenhenger, senest når U16/U18 heiet på U8/U10 på Lucia Night!


Videre ønsker vi å takke våre fantastiske frivillige! Uten dere ville ikke en eneste A-lagskamp blitt spilt! Vi er dere evig takknemlige, som kamp etter kamp stiller opp, blide og glade! Tusen, tusen takk!


En spesiell takk til to som under denne pandemien har gjort det mulig for oss å ha et smittefritt A-lag, med testing en gang i uken - Linda Rasmussen (mamma på A-laget) og Sara Stene Brønstad (mamma og lagleder U13). Tusen takk til dere, med god hjelp fra Vidar Sølling (lagleder A-laget) som sørger for registrering av spillere samt henter og bringer testutstyr!


Til slutt må vi få rette en takk til lagledelsen rundt A-laget; Andreas, Kalle og Zoran (trenere), Kai og Stig (materialforvaltere) og nevnte Vidar! Vårt medisinske team med kampleger Bjørn Åsheim Hansen og Anders Gundersen, Stine Lise, klinisk ernæringsfysiolog, Nemus og Teodor, kiropraktor, Nemus fortjener også en egen takk!


Nå ønsker vi alle en fortsatt god jul og et godt nytt år! Sees i hallen snart.


Hilsen Styret,

Anders, Roar, Cicilie, Magnus, Stig, Stein, Madeleine og Catherine


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.