Avslutning for U18

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Jul 2021

Etter mange år sammen - ikke den store gjengen, men 8 lojale og trofaste rettårige (03)  samt 2 underårige (04) og hjelp fra både over og under i tidens løp, var det siste gangen denne gjengen var samlet som ett lag.

Gjennom årene har det vært MANGE tap, noen få uavgjort og TO seire (eller kanskje 3-4) siden 2010/2011. Bortekamper og lange reiser til f.eks Tromsø og Bergen med 8 utespillere og én keeper tar på, men denne fantastisk empatiske og gøyale gjengen har bestandig tatt tap og vinn med samme sinn. Eller egentlig, alt har vært gøy med dette laget. Aldri krangling eller vanskelige situasjoner internt - kun idrettsglede og en kjærlighet til ishockey som er imponerende.

Nå avsluttes dette kapittelet med en siste runde paintball og grilling på terrassen til VIP'en. De fleste fortsetter, noen skal spille ned på U16, og mange går videre til B-laget.

Som lagleder gjennom mange år må jeg få takke dere alle - både spillere og foreldre - for en fantastisk tid! Det er jo ingen av oss som gir oss - så vi sees i hallen over sommeren!


God sommer fra Catherine (og Hege)

Lagledere U18

  Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.