Kamphelgen mot Tromsø endte 28-5!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 14. Nov 2021

Før helgens kamper stod Tønsberg Vikings uten tap i årets 2. divisjon. Fasiten etter helgens to kamper er at seiersrekken har blitt utvidet med ytterligere 2 kamper og målforskjellen har blitt forbedret med 23 plussmål!


Før den første av helgens to kamper fikk Tønsberg Vikings' største poengplukker gjennom tidene, Patrick Eriksson, en oppmerksomhet for å ha spilt 200 kamper for klubben.


Patrick kom til Tønsberg fra Malung før 09-10 sesongen og har siden den tid dominert i den røde og hvite drakten, over flere perioder.


Helgens første kamp åpnet rotete og ukonsentrert fra Tønsbergs side, men Vikings gikk likevel til første pause med en komfortabel 3-1 ledelse. Målene ble scoret av Tønsbergs egen Håkon Kvernberg, Slåsletten som kom inn som et friskt pust fra Gjøvik før sesongen og svenske David Chronvall.


I andre periode økte Vikings tempoet og forskjellen på lagene kom virkelig til syne.

Poengkongen Patrick Eriksson noterte seg for hele 4 mål. Chronvall og Slåsletten økte begge med ett mål hver og Tønsberggutten Daniel Losnedal fikk sitt første A-lagsmål.


Man skulle kanskje tro at med 10 mål i protokollen før den siste perioden så skulle det roe seg ned, men det gjorde det ikke. Tredje periode bød på ytterligere 5 mål og sluttstillingen i kampen endte 15-2. 

Mål i tredje periode kom fra Tønsberggutten Martin Hovda som scoret to, veteranen Runbjer med to og i tillegg noterte Eirik Thorbjørnsen seg for ett mål.


Foran søndagens kamp var det nok mange som forventet nok en målfest av Tønsberglaget, men det var Tromsø som ga vertene en kalddusj etter bare 8 sekunder.


Det var nok ikke mange på tribunen som ble veldig nervøse av den starten og det viste det seg kjapt at det heller ikke var noe grunn til.

Etter første periode stod det 5-2 på resultattavlen etter mål ved Chronvall (2), Eriksson, Thorbjørnsen og Runbjer.


Det ble ingen pangstart på Tromsø i andre periode, det var kun Tønsberg som klarte å få pucken inn i mål.

Andre periodes mål kom ved Slåsletten, Koivunen, Strande og Eriksson. 9-2.


Tromsølaget scoret i undertall i 3. periode ved nummer 26 Øvergård, som også var hans tredje scoring i kampen, og sine aller første mål i Tromsødrakten.

Det ene målet og prestasjonen til nummer 26 var det siste målet for Tromsø i kampen, men Tønsberg var ikke ferdige.

Det ble like mange mål for Tønsberg i 3. periode som den foregående. 

Losnedal var en målsnik igjen og doblet sine mål for Vikings, Nikola Barackov noterte seg for ett mål og de to dominerende spillerne denne helgen, Eriksson og Chronvall, la til ett mål hver på målkontoen.


Etter 13-3 seieren på søndag deler Tønsberg Vikings toppen av tabellen med Bergen med like mange poeng og på samme målforskjell.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.