Veldig klar for seriestart

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 1. Okt 2016

Tønsberg Vikings to nyeste spillere, Vetle Dahl Tønnessen og Håkon Kvernberg er samstemte når de får spørsmål om de er klare til seriestart. "Veldig!" er responsen fra begge!

Kun 16 år gammel er Håkon Kvernberg klar for Tønsberg Vikings A-lag. Han er ikke ukjent med å spille med eldre spillere, men denne erfaringen er ny for han. Kommende sesong skal han spille mot spillere på alder med foreldrene hans.
"Det er uvant med å spille med såpass mye eldre og mer erfarne spillere, men det er gøy og det går bedre for hver dag" sier han.
Dette bekreftes av Kalle Karlsson."De unge spillerne begynner å bli varme i trøya nå, og vi ser at de tar store steg hver uke. "

Både Vetle og Håkon forteller at de er blitt tatt godt vare på av de erfarne spillerne og at de har lært mye. "De er flinke til å inkludere oss og lære oss nye ting", sier de.

Treningene har hatt et høyere nivå og med mer fart enn det de er vant til, men det har vært en positivt erfaring.
Vetle fikk såvidt føle litt på nivået i fjor når han fikk en kamp på benken for Vikings, men i år er det gode muligheter for mye mer spilletid.

Begge er spillere med høyt ambisjonsnivå. Håkon svarer konstant at NHL, og aller helst favorittlaget Bostons Bruins, er målet.

Hverken Vetle eller Håkon vet helt hva som venter dem første seriekamp mot Jutul, men begge er veldig klare for å komme i gang.
"Dette kan gå begge veier, jeg kjenner ikke til Jutul, men vi skal gi alt" sier Håkon.

Sesongåpning mot Jutul er hjemme i Tønsberg Ishall søndag 9. oktober kl. 17:00, men vi oppfordrer alle til å møte opp en time tidligere, og få med seg spillerpresentasjon kl. 16:00.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.