Nyttig å vite

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 19. Okt 2021

På Micasa skøyte og hockeyskole kan barn begynne når de har lyst…

Vi har alltid plass til flere barn… spesielt de som er født i 2017, 2016, 2015, 2014, og 2013 har vi rekrutteringsfokus på denne sesongen, og håper på mange finner veien til oss nå.

 • Tønsberg og omegn ishockeyklubb har rene års-lag fra 7 år (U8-lag) og oppover til U20. Vi oppfordrer også JENTER til å bli med å spille hockey, vi jobber med å få rene jentelag.

All trening hos oss skal og må være gøy,

All trening skal ha mål og mening i det vi gjør, slik at det vil bli fremgang…

Kom i god tid før treningen starter.

Foreldre, det finnes nesten «10.000 gode grunner» for å starte med ishockey nå… sammenlign oss gjerne med andre

 • Ingen andre aktiviteter enn ishockey gir et barn så mange mestringsfølelser som skaper et godt selvbilde som vi gjør i ishockey. Et barn vil oppleve mellom 5 og 8 mestringsfølelser hver gang de kommer på isen med oss. (eks i en vanlig ballidrett opplever et barn 1 mestring for hver 8 til 10 gang der er med på aktiviteten)
 • Ishockey er best på motorikk og koordinasjonsutvikling! (ingen andre aktiviteter kan si oss i mot dette)
  Les gjerne denne for å understreke det vi mener…BEST FOR BARN!
 • Vi er blant de beste aktivitetene også når det gjelder balansetrenings-utvikling…
 • Hvis barnet deres får lov til å lære å skøyte hos oss, så lærer de seg noe som ikke alle andre barn kan! Og er det så farlig om deres barn blir best i barnehagen eller i klassen å skøyte…, og at alle de andre legger merke til dette, og snakker om hvor flinke der er?
 • Ishockey er en typisk områdesport, som betyr at barna deres vil få masse venner/nettverk langt utenfor sitt eget nærområde… og nettverket vil bare øke etter som årene går.
  DERFOR må dere på skøyte og ishockeyskolen hjelpe deres barn å sosialisere med andre, bli kjent med mest mulig andre barn, først og fremst med å bruke garderoben, sitte ved siden av andre barn, lar dem dusje sammen med andre barn etter treningen, gi barna tid til å snakke og leke med andre barn litt etter trening… som betyr at dette er nesten en 3 timers aktivitet fra begynnelse til slutt, MEN hvilken gulltid… få se sitt barn utvikle seg, utlevere seg selv for å få masse nye venner osv.
 • Ishockeyen ønsker at barn skal få drive med allsidig aktiviteter som er veldig viktig.
  Vi har funnet ut at barn fortsetter der hvor det er kjekkest, beste miljøet, hvor de eventuelt lykkes på en eller annen måte, at man får annerkjennelse og oppmerksomhet osv. La gjerne barn få prøve forskjellige aktiviteter, Del inn årstidene, sommer er sommer og vinter er vinter. Ikke si at de må slutte med noe, før de får lov å prøve noe nytt. La dem prøve før man gir dem valg osv.

På hockeyskolen trenger ikke barna fult hockeyutstyr, det eneste de trenger er en varm dress, hansker/votter, hjelm (sykkel-/alpinhjelm)og skøyter.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.