Treningen - slik virker det

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 14. Okt 2016

 • IMG_0776.jpgHUSK at barna ikke trenger noen erfaring med skøyting fra før av før de kommer til oss for første gang, men hvis barna har litt erfaring fra før også det greit…
 • Nybegynnere hos oss begynner med krypeøvelser for å bli venn med isen og for å bygge selvtilitten opp, og med litt andre gode tips, så er de fleste av barna oppe å går rundt på isen etter 5 til 10 minutter (utrolig, men sant) !
  Gjennom islek lærer våre instruktører barna gradvis å mestre isen.
 • Dere må forstå at skøyting krever nok mer kontinuitet enn mange andre idretter, men mestringsfølelsene står i kø hos oss, barna opplever mellom 5 og 8 mestringsfølelser på bare en trening (det er en av tingene som gjør vår aktivitet så gøy).
 • Vi vet også at barn i denne alderen elsker utfordringer, og vi gir dem massevis på hvert nivå som barna vil komme innom.
 • Og ja, hockey er nok også den sporten som er best når det gjelder motorikk og koordinasjonsutvikling hos barn, og balanse
 • Alle barn blir plassert på det nivået som passer best for dem
  – i en nivågruppe hvor alle er like gode. Alle vet at barn utvikler seg forskjellig uavhengig av alder. Derfor sorterer instruktørene kontinuerlig og i samarbeid med hvert enkelt barn og flytter dem fremover til neste nivå “what a feeling”!
 • Mestringsfølelsen står alltid i sentrum… og vi vet at “vi bygger barna” til å tro på seg selv, dvs barnet skal ha selvtillit og være stolt av egne fremskritt. At barnet har det gøy på samme tid, og at treningen og fremgangen bokstavlig talt går som en lek er det viktigste… dette vet vi at barna elsker!

Vi serverer gratis kaffe til foreldrene som ser på treningen.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.