Kalassifre på lørdag og søndag

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 23. Okt 2016

Nidaros 2 gjestet i helgen Tønsberg Ishall for dobbelkamp mot Tønsberg Vikings. Etter helgens kamper endte det med 25 mål i bagasjen for Trondheimslaget som selv klarte å score tre mål.


Trener Andreas Toft er veldig fornøyd når vi møter han i garderoben etter kampen.
- Jeg hadde forventet en tøffere motstand av Nidaros etter jeg så resultatene de hadde mot Haugesund, men de kommer til kampene her i Tønsberg med 11 utespillere og har flere sentrale spillere skadet så det ble stor forskjell.

I helgens kamper fikk vi sett to debutanter på isen for Tønsberg Vikings, de to unge backene Fredrik Dybdahl og Adrian Rasmussen gjorde sakene sine godt. Disse ungguttene stod opp og taklet nivået på en god måte. Fredrik viste at han visste hvor buret stod og markerte seg for vikingenes åttende mål på søndag.

Lørdag: 10 - 3

- Dette var en nesten perfekt kamp. Vi gjør det vi skal og det vi har trent på, sier trener Andreas Toft


Med en 8 timers busstur i beina var det ikke mange som ga Trondheimslaget stor sjanse i første kampen, og allerede i første periode skulle det vise seg at det var klasseforskjell på lagene.
Etter mål av Bogen, Nilsen, Persson og to av Limtun var kampen i praksis avgjort når dommeren blåste for periodeslutt.

Andre periode fortsatte i samme sporet som den første og det ble ytterligere fem nye mål for vikingene, denne gangen signert av Karlsson, Proos, Hytten og to av Skoglund.
Nidaros fant også veien til nettmaskene og scoret ett mål med Pål Skarlo.

Til tredje periode hadde Nidaros et mål om å vinne perioden 1-0, og dette var noe de klarte. Perioden var målløs for vikingene, Nidaros på sin side klarte å utnytte et godt overtallsspill og med ett selvmål fra Tønsberg Vikings ble sluttresultatet fastsatt til 10 - 3.

- Selv om Nidaros vinner tredje periode 2-0 så spiller vi godt. Nidaros har litt flaks med at vi scorer et selvmål og de er dyktige i overtallsspillet. Dette er en kamp jeg som trener liker å se. Vi gjør det vi har trent på og det er flott å se at vi får det til i kamp, sier Toft.

Beste spiller for Tønsberg Vikings: Anton Persson


Søndag: 15 - 0

Første perioden vitnet lite til festspillet man så av Tønsberg Vikings dagen før. Pasningene satt ikke og det var lite som stemte. Stian Bogen klarte likevel å finne nettmaskene og Vikings gikk til hvilen med en 1-0 ledelse.

- Dette var de 20 dårligste minuttene våre denne helgen. Når vi kom inn i garderoben var ikke gutta fornøyde, og de var klare for å skjerpe seg de siste to periodene.

I andre periode var det som at det var et helt nytt lag på isen. Pasningene, spillet og formasjonene satt og dette ga uttelling i målprotokollen.
Når spillerne gikk av isen viste resultattavlen hele 8-0!
Tønnesen og Dybdahl scoret ett mål hver, Stian Bogen noterte seg for to mål og Gustav Runbjer vartet opp med 3 scoringer.

Med Victor Aaltvedt som holdt buret rent i siste periode og Stadsvik som scoret ett, Persson, Solberg og Runbjer to, ble sluttresultatet 15-0.


- De første 20 minuttene var ikke bra. Selv om det er flott å se slike sifre på resultattavlen skulle jeg heller ha vunnet 6-0 og hatt 60 minutter med godt spill, men jeg vil fremheve hvordan guttene gjennomfører. De holder trykket oppe, jobber godt begge veier og er trofaste til systemene helt til slutt, sier Toft.

Bestemann for Tønsberg Vikings: Stian Bogen


Lenge til neste kamp

Nå venter en kamppause på 3 uker før vikingene reiser til Haugesund for dobbelkamp.
- Vi må ikke ta av fordi vi har vunnet 4 kamper. Det kommer sterkere motstand og lag som Haugesund og Storhamar 2 vil nok være på et helt annet nivå enn det vi har sett til nå.

Allerede første trening etter helgen vil Toft legge opp en treningsplan for perioden fremover.
- Dette blir litt nytt for oss. Med 3 uker uten kamp kan man trene på en annen måte enn det vi har gjort til nå, avslutter han.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.