Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub

Vi presenterer målvakten Dennis Karlsson!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 25. Nov 2016

Det er med glede vi kan presentere vår nye førstekeeper. Dennis Karlsson kommer fra spill i Divisjon 1 til oss i Tønsberg Vikings og vi er sikre på at han vil bidra sterkt for oss resten av denne sesongen.

Dennis er en 29 år gammel målvakt fra Nässjö i Sverige og han har rukket å spille over 170 kamper i Divisjon 1. Målvakten tar også med seg erfaring fra Allsvenskan og Borås HC hvor han spilte deler av 08/09-sesongen.

Tidligere Tønsberg Vikings-spiller Pontus Gunberg spilte med Dennis i Ulricehamns IF og det er det er ikke umulig at han kan ha lagt inn noen gode ord for Tønsberg, men mye av æren for at Dennis valgte å komme hit går til poengkonge Anton Persson.
Anton og Dennis spilte sammen Mörrums Gois i flere sesonger og Anton har kun gode ord å si om våre nye målvakt. Anton har hatt jevnlig kontakt med Dennis og har den siste tiden jobbet for å få han denne veien, noe vi er veldig glade for.

Dennis ankom Tønsberg fredag kveld og han er klar for spill allerede i morgen. Han har trent godt den siste tiden og vi håper å se han stoppe mange pucker i kampene mot Hafrsfjord, lørdag og søndag.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline