Vi presenterer målvakten Dennis Karlsson!

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 25. Nov 2016

Det er med glede vi kan presentere vår nye førstekeeper. Dennis Karlsson kommer fra spill i Divisjon 1 til oss i Tønsberg Vikings og vi er sikre på at han vil bidra sterkt for oss resten av denne sesongen.

Dennis er en 29 år gammel målvakt fra Nässjö i Sverige og han har rukket å spille over 170 kamper i Divisjon 1. Målvakten tar også med seg erfaring fra Allsvenskan og Borås HC hvor han spilte deler av 08/09-sesongen.

Tidligere Tønsberg Vikings-spiller Pontus Gunberg spilte med Dennis i Ulricehamns IF og det er det er ikke umulig at han kan ha lagt inn noen gode ord for Tønsberg, men mye av æren for at Dennis valgte å komme hit går til poengkonge Anton Persson.
Anton og Dennis spilte sammen Mörrums Gois i flere sesonger og Anton har kun gode ord å si om våre nye målvakt. Anton har hatt jevnlig kontakt med Dennis og har den siste tiden jobbet for å få han denne veien, noe vi er veldig glade for.

Dennis ankom Tønsberg fredag kveld og han er klar for spill allerede i morgen. Han har trent godt den siste tiden og vi håper å se han stoppe mange pucker i kampene mot Hafrsfjord, lørdag og søndag.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.