Det går i ett hele dagen

Postet av Tønsberg Og Omegn Ishockeyklub den 2. Des 2016

Elektriker-trekløveret Kalle Karlsson, Eirik Gorm Skoglund og Gustav Runbjer er klare for søndagens kamp mot Storhamar YA


Det er ingen enkel oppgave å spille hockey og samtidig tjene til livets opphold, men med god hjelp fra en forståelsesfull arbeidsgiver går det enklere, det kan guttene fra Norges Elektro skrive under på.

De tre Tønsberg-spillerne har alle lange dager. Kalle har nettopp mottatt sitt fagbrev som montør, Eirik er lærling mens Gustav har vært faglært en periode. Fellesnevneren for disse tre gjelder for de alle fleste av Norges hockeyspillere, og det er at det må en vanlig jobb til ved siden av hockeyen.


- Det blir lange dager, sier Kalle.
- Som de fleste andre er det jobb på dagtid, men når andre går hjem fra jobben går vi videre til vår andre jobb. Det er ikke sjelden vi drar hjemmefra klokken 7 om morgenen og er borte til 21 om kvelden, og i tillegg kommer all tid vi bruker på hockeyen i helgene.


Med bare er 24 timer i døgnet er det ikke alltid at timene går opp når man skal dedikere seg til sporten sin, og her hjelper det å ha en fleksibel arbeidsgiver.

- Vi får benyttet litt fleksitid. Det hender det går noe arbeidstid tapt når vi skal på bortekamp, og da gjelder det å prøve å ta igjen dette en annen dag.


Kalle, Gustav og Eirik har markert seg i 2. divisjon i år.
Med 17 mål har Gustav Runbjer vist seg om en ordentlig måltyv, han er divisjonens beste målscorer.
Kalle har funnet frem den fine passningshånden og står med 20 assists og Eirik Skoglund har vist at han vet hvor både målet og sine medspillere er.

- Det er inspirerende for oss som har vært med en stund at gruppen med yngre spillere er med og viser seg frem. Eirik og de andre ungguttene på laget har vist at de tar nivået fort og er klare for

seniorhockey.

Førstkommende søndag stiller elektriker-trioen på isen for Tønsberg Vikings i bortemøtet mot Storhamar YA.
Laget fra Hamar ligger på en førsteplass i 2. divisjon, men det ønsker guttene fra Norges Elektro å gjøre noe med.

- Vi satser på seier, avslutter Kalle.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.